Ufuk abi nie paraya kıymıyorsun?

Pilot street takarsan o motor canavar gibi yola tutunacak. Vazgeçmedin şu Anlas'tan gitti. Kaliteli lastik takınca daha çok zevk alacaksın o aletten. Emin ol İstanbul'da senin kullanacağın tüm hava şartlarında yeterli ve daha güvenli bir lastik pilot street.
Pilot streetle WG2 arasında fiyat farkı yokki. Netedeyse aynı. Fakat ben düz sırtlı lastik sevmiyorum.
Biliyorsun ben neredeyse her hafta sonu Hezarfendeyim. Hafta içide en az 2-3 kez Gedikpaşa, Yeşildirek, Çemberlitaş, Cağaloğlu bölgesinde.
Bu bölgelerde yolun bozukluğunu hissettirmeyen tek lastik işte o WG2.
Diğerleri temiz asfalt lastiği.
Mesela WGPlusı sevmeme nedenimde bu. O lastikte temiz asfalt için yapılmış.
Ben nasıl 120 üstü hızları sevmiyorsam, lastiktede güvenlik+konfor arıyorum. Yani hız için lastik aramıyorum.
Bu güne kadar yaz kış kendimi bir tek WD2 de güvende hissettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
Ufuk abi nie paraya kıymıyorsun?

Pilot street takarsan o motor canavar gibi yola tutunacak. Vazgeçmedin şu Anlas'tan gitti. Kaliteli lastik takınca daha çok zevk alacaksın o aletten. Emin ol İstanbul'da senin kullanacağın tüm hava şartlarında yeterli ve daha güvenli bir lastik pilot street.
Pilot streetle WG2 arasında fiyat farkı yokki. Neredeyse aynı. Fakat ben düz sırtlı lastik sevmiyorum.
Biliyorsun ben neredeyse her hafta sonu Hezarfendeyim. Hafta içide en az 2-3 kez Gedikpaşa, Yeşildirek, Çemberlitaş, Cağaloğlu bölgesinde.
Bu bölgelerde yolun bozukluğunu hissettirmeyen tek lastik işte o WG2.
Diğerleri temiz asfalt lastiği.
Mesela WGPlusı sevmeme nedenimde bu. O lastikte temiz asfaşt için yapılmış.
Ben nasıl 120 üstü hızları sevmiyorsam, lastiktede güvenlik+konfor arıyorum.
Onuda bir tek WD2 de bulabildim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
Winter grip2 güzel lastik bence fiyatlar artmadan alın
Almakta problem yok. Parasını ayırdım zaten.
Asıl sorum şu.
Alıp hemen takıp kullanayımmı?
Yoksa eylül sonunumu bekleyeyim?
Açıkçası Angel City sıcakta performans verir dedim ama bana hala güven vermiyor.
Viraja içerden girip, dışardan çıkıyorum. Hiç kaydırmadım diye hatırlıyorum ama yinede kayacak gibi geliyor lastik.