Valla oda doğru.
Geçen hafta bir arkadaşım aradı.
Temmuzdan sonra haftada bir iki kez Çanakkaleye gidip gelmesi gerekecekmiş.
Forza 250 bakmış.
Bayide 110.000 lira ama motor yok ve tarih veremiyorlar diyor.
Dışardaki stokçular sıfırına 150.000 istemişler.
"Parayı verip alacağım. Beklersem zaten fiyatı yükselecek. Bir yandanda arabayla gidip geleceğim Çanakkaleye.
Yaktığım yakıt farkı, fiyat artışı derken aynı paraya gelecek" diyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Xpulse 200-4v modelin fiyatı açıklandı.
71.500,- TL
Anladığım kadarıyla bu yaz 200-T modeli gelmeyecek.
Bu fiyat bilgisini nereden aldınız ÖNDER MOTOR'dan mı? Eğer öyle ise affınıza sığınarak yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Geçen sene 24.000 lira olan motor isterse 4valf değil 44valf olsun 71,500 lira nasıl bir fiyat neredeyse X3 katına çıkmış akıllara durgunluk veren bir piyasa bu benim aklım almıyor artık ve inanılmaz rahatsız oluyorum insanlığımızdan da esnaflığımızdan da ticaretimizden her şeyden.
Bu fiyat bilgisini nereden aldınız ÖNDER MOTOR'dan mı? Eğer öyle ise affınıza sığınarak yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Geçen sene 24.000 lira olan motor isterse 4valf değil 44valf olsun 71,500 lira nasıl bir fiyat neredeyse X3 katına çıkmış akıllara durgunluk veren bir piyasa bu benim aklım almıyor artık ve inanılmaz rahatsız oluyorum insanlığımızdan da esnaflığımızdan da ticaretimizden her şeyden.
Yuhlanıcak bir şey yok 50cc lik motorlar 30 bin olmuş kymco sym vespa pegout gibi markaların 50cc likleri 40-50 bin başlıyor çıkıyor..
2 aydır gidon tedarik edilmiyor.Ben aldığıma pişman oldum.
Saliha Hindistanda satın aldığı ikinci el bir Xpulse 200 ile Hindistan turunda...
.
http://youtu.be/LfYWsABPtWQ
.
http://youtu.be/sfowv2Xskww
Ufuk Abi Youtube izlemeden günüm geçmez ama bu kanala sayende ilk defa denk geldim. Hindistan'da kameraya kusan inek ve kask vizörünü açınca göze sıçan kuş detaylarına haykırarak güldüm. Maşallah ne cesur kızmış.
Kaan ben sevdim Salihayı. Samimi biri gibi görünüyor.
Daha neler var neler.
Tura başlarken besmele çekip ayetel kürsü okumadı efsane. GoPronun kask aparatını unutup ayakkabı baücığıyla bağlayıp süper videolar çekmesi müthiş yaratıcı.
Bizim bıçkın delikanlılardan, "150km uzun yola gideceğim, ne önerirsiniz" diyen olursa direkt Saliha'nın video linkini vereceğim.
Tek vaşına kalk, Hindistana git, orada ikinci el bir xpulse al. 4 gün tek başına yol git. Arkadaşınla buluş. Hindistan turuna başla. Büyük cesaret.
Bir de abuk subuk, adam kesen mekanlara uğrayıp ekipman aradı, kız çok korkusuz.