Teşekkür ederim arkadaşlar. Motoru Antalya'dan aldım. Denizli'de bu hafta havalar ısınınca işe gidip geldim. 200 km civarı sürüşüm oldu. 6 bin deviri geçmiyorum. İlk izlenimim motor
Pulsar 200 NS motora göre bir hayli torklu. Kağıt üstünde daha güçsüz olmasına rağmen alt devirlerde çok canlı. Titreşim gidona yansımıyor. Bu hoşuma gitti. Ayak peglerinde biraz hissediliyor. CRF 250 kadar hissetmedim titreşimi. O bir tık daha fazlaydı sanki. Rodajdan sonra bakalım değişme olacak mı? Maksimum 80 yaptım şimdilik. 100 km üzeri kullanımları seven birisi değilim. Yakıt motoru aldığımızda 50 tl koyduk 200 km yol yaptık hala içinde yakıt var. Yakmıyor sanki

farlarını çok beğendim. Güzel aydınlatıyor. Sele sert ama şehir içi kullanımda bir saat filan kullandım. Bir sorun yaşatmadı. Uzun seyahatlerde pratik çözümler bulunabilir. Motorla düz yolda gitmek yerine bozuk yoldan gitmeyi isteyebilirsiniz. çukurlar kasisle çok eğlenceli bir hal alıyor. Süspansiyonları gayet başarılı. Lastikleri ıslak ve kuru zeminde denedim. Abs ile gayet yeterli bir performansı var. Bana güven verdi. Pulsarların üstünde gelen lastikler gibi kaygan ve güvensiz değil. Onlar çok berbattı

İlerleyen zamanlarda yine muhabbetimizi, naçizane tecrübelerimizi paylaşırım inşallah. Yolunuz açık olsun. Herkese kazasız belasız sürüşler.