İki gün önce hunku satıp, xpulse aldım. Henüz 90 km de.İlk izlenimlerim; Öncelikle oturuş pozisyonu çok rahat.Dik oturuyorsunuz.Koltuk sert. Uzun yolda saat başı mola vermek gerekir. Titreşim düşük devirlerde hiç hissedilmiyor.Rodajda oldugu için yüksek devir denemedim. Frenleri hunk dan sonra çok güven verdi. Lastikler kuru asfaltta çok güzel. Güven veriyor. Islak asfalt ve arazi henüz denemedim. Tipi ve malzeme kalitesi güzel. Elcik koruma hariç göze takılan bir yer yok. Elcik koruma siyah olsa daha güzel dururdu sanki. Tabi kişisel görüşümdür. Gidon genişliği, düzlüğü alışana kadar garip geldi. Ama kontrol etmesi çok keyifli. Çok dar bir çapta dönüş yapabiliyorsunuz. Hunk dan daha çevik geldi bana. Uzun yol ve arazi deneyimleri için rodajı bekliyorum. :queen:
İki gün önce hunku satıp, xpulse aldım. Henüz 90 km de.İlk izlenimlerim; Öncelikle oturuş pozisyonu çok rahat.Dik oturuyorsunuz.Koltuk sert. Uzun yolda saat başı mola vermek gerekir. Titreşim düşük devirlerde hiç hissedilmiyor.Rodajda oldugu için yüksek devir denemedim. Frenleri hunk dan sonra çok güven verdi. Lastikler kuru asfaltta çok güzel. Güven veriyor. Islak asfalt ve arazi henüz denemedim. Tipi ve malzeme kalitesi güzel. Elcik koruma hariç göze takılan bir yer yok. Elcik koruma siyah olsa daha güzel dururdu sanki. Tabi kişisel görüşümdür. Gidon genişliği, düzlüğü alışana kadar garip geldi. Ama kontrol etmesi çok keyifli. Çok dar bir çapta dönüş yapabiliyorsunuz. Hunk dan daha çevik geldi bana. Uzun yol ve arazi deneyimleri için rodajı bekliyorum. :queen:
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Bir kaç sorum olacak. Cevaplayabilirseniz sevinirim.
- Motorun tanıtım videolarında koruma demiri ve orta sehpa ile geldiği söyleniyor, sizin motorunuzda bunlar mevcut mu?
- Sele yüksekliği nedeniyle bu modeli tercih etmeyi düşünüyorum, yüksek sürüş pozisyonu daha kullanışlı geliyor bana. Sizin boyunuz kaç cm? Ayak tabanlarınız veya parmak uçlarınız mı yere değiyor?
Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
Öncelikle geçmiş olsun. Motora servis de ne dediler. Sorunun ne olduğu konusunda bizi de aydınlatırsan. Çünkü yeni parti motorları bekliyorum. Yağ sogutmali bs6 modeli gelecekmiş.Arkadaşlar, 3000km sehir içi/dışı tecrübe ettim.İstanbul-Antalya gittim geldim. Negatif durumları paylaşıcam:
-3000km de motordan garip sesler geliyor. Yağ eksiltmişti tamamladık, rölantisinde problem var şuan durunca stop ediyor. İstanbula yarın servise götürcem.
-Daha sıfır olmasına rağmen, bu şekilde yağ yakma/eksiltme can sıktı. Motorunda bir problem oldugunu hıssedıyorum. Servis nasıl davranacak göreceğiz.
-Sele aşırı sert, 15.dk da toto felci oluyorsunuz.
-GPS son hız 118km'dir kesiciye giriyor. 100km'den sonra adeta gidemiyor.
-20km/30km den uzun yola asla gidilmemeli. Ya da sinirlerinizin alınmış olması lazım.
-Titreşim yok denmiş ancak var. Elde ve ayak padlerinde hissediliyor, uzun yol bittiğinde sağ eliniz artık size ait değil.
sorular varsa yanıtlarım..
-Uzun yolda gitmiyor,yokuş tırmanamıyor olması
Öncelikle geçmiş olsun. Motora servis de ne dediler. Sorunun ne olduğu konusunda bizi de aydınlatırsan. Çünkü yeni parti motorları bekliyorum. Yağ sogutmali bs6 modeli gelecekmiş.
Senin basina gelenleri merak ettim.
[url=https://hizliresim.com/iM3SMx][url]https://i.hizliresim.com/iM3SMx.jpg[/url][/url]
Kısa bir gezinti....
Stabil rahat son hız kac km/s acaba? 100 km hiz ile bağırmadan gidebiliyor mu?
Rodaji bitirdiginizde deneyip haber ederseniz ayrica sevinirim.Motosiklet henüz rodaj sürecinde olduğu için 60-70 km/s hızla, motoru zorlamadan yol alıyorum. İlk yağ değişiminden sonra daha sağlıklı bilgi verebilirim. İlk izlenimim 100km/s hızı çok kolaylıkla göreceği ve 90-100km/s arası hızla gayet stabil gideceği yönünde.