Yeni alan arkadaşlar; 1000-1500 km civarı gidonda boşluk varmı kontrol ettirin, servis ücretsiz ayarı yapıyor. 3000 bakımını da yaptırdım, selenin uzun yolculukta verdiği rahatsızlık dışında gayet memnunun.
Bilgi için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
Dün yaklaşık 90 km kadar kullandım. Yarı asfalt yarı toprak yol olarak. Henüz rodajda olduğu için hız denemedim.
Genel olarak çok hoşuma gitti.Sattığım Rks winner 200 e göre süspansiyonu biraz sert. Arazide o çok rahattı.
Ama güç olarak bariz bir şekilde farklı. Frenleride ciddi manada farklı ve daha iyi.
Sessizlik olarakta çok sessiz. Winnerın bilhassa eksoz sesi çok fazla idi. Tabii bunu sevenler için güzel bir şey.
Ama çantalarının olmayışı yüzünden winnerı aradım doğrusu. Çanta yönünden winner çok iyiydi doğrusu.
Lastiklerin kalitesi hissediliyor gerçekten.Sele sertliği çok aşırı olmasada uzun yolculuklarda yorabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
Birkaç resim atayım
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
Bugünde arkadaşımla beraber (Onunda winner 200 ü var)bir gezi yaptık. Yaklaşık 80 km oldu.
Dönüşte depomu fulledim.4 lt benzin aldı. 175 km olmuştu.Ortalaması 100 km ye 2,3 lt gibi.
Rodajdaki motor için çok güzel bir değer bence. Böyle olursa oldukça ekonomik demek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
Plakalık montajını biraz farklı yaptım. Güzel ve sağlam oldu.
https://www.youtube.com/watch?v=yI_Xvl9kxjg