Hero Motor Asyamotor işbirliğiyle Türkiye'ye geliyor

Hero yakıt teknolojisinde 1 numara.
Hindistan, Türkiye gibi gelişmekte olan ve bazı sektörlerde global olarak iddialı bir ülke. 1 milyarı aşan nüfusu ile dünyada motosikletin en çok satıldığı ülkelerden biri. Yıllık satış adedi 10 milyon adedin üzerinde. Hindistan'da petrol fiyatları dünya ortalamasının üzerinde ve gelir seviyesine göre yakıt maliyetleri Türkiye'nin daha üzerinde. Dolayısı ile yakıt sarfiyatı Hindistan üreticileri için son derece önemli. Hero yakıt sarfiyatını düşürecek teknoloji konusunda ülkenin en büyük arge'sine sahip. Bazı modelleri 1 LT ile 75 km yol gidebiliyor. Bu detay Türk motosiklet kullanıcıları için hayati önem taşıyor

Önemli bir ayrıntı bence.
1 litre ile 75 km süper bir şey.
Ha tapa gaz gittik 75 km olmasın 50 km olsun oda süper bence.

Hero hangi modellerini Türkiye'de satışa sunacak ?
Hero ve Asya Motor'un üretici firması Soysal Group arasındaki görüşmelerde bu modeller belirlenmiş durumda. Ancak hangi modellerin üretileceği hangi modellerin ithal edileceği henüz açıklanmadı.

Hero modelleri hangi bayilerde satılacak ?
Hero modellerinin satış ve servis noktalarının belirlenmesi için titiz bir çalışma devam ediyor. Satıcı ve servis adayları distribütör firma personeli tarafından ve Hero Türkiye sorumlusu ekip tarafından ortak belirlenecek. Servisler belirlenmeden önce Hero mühendisleri tarafından Türkiye'de 2013 yılı içinde başlanacak olan servis model ve mekanik eğitim programları başlatılacak. Bu programı bitiren ustalar Hero sertifikası ile servislik yetki belgesi alacaklar. Satış noktalarının belirlenmesi için Asya Motor firması gelen başvuruların değerlendirmesini ve mağaza konseptlerini belirliyor.

Hero modelleri ne zaman satışına başlanacak ?
Soysal Group 2014 yılı sezonunda satışlara başlayacak. Bu döneme kadar firma İstanbul'da açmayı planladığı kendisine ait örnek showroom ve servis eğitim alanını hizmete sokacak. Bu merkez diğer bayi ve servis adayları için örnek teşkil edecek

Ben kısaca şunu sorayım, Karizma ZMR (enjeksiyonlu model) satılacak mı satılmayacak mı ?

Hero hangi modellerini Türkiye'de satışa sunacak ?
Hero ve Asya Motor'un üretici firması Soysal Group arasındaki görüşmelerde bu modeller belirlenmiş durumda. Ancak hangi modellerin üretileceği hangi modellerin ithal edileceği henüz açıklanmadı.

Hero modelleri hangi bayilerde satılacak ?
Hero modellerinin satış ve servis noktalarının belirlenmesi için titiz bir çalışma devam ediyor. Satıcı ve servis adayları distribütör firma personeli tarafından ve Hero Türkiye sorumlusu ekip tarafından ortak belirlenecek. Servisler belirlenmeden önce Hero mühendisleri tarafından Türkiye'de 2013 yılı içinde başlanacak olan servis model ve mekanik eğitim programları başlatılacak. Bu programı bitiren ustalar Hero sertifikası ile servislik yetki belgesi alacaklar. Satış noktalarının belirlenmesi için Asya Motor firması gelen başvuruların değerlendirmesini ve mağaza konseptlerini belirliyor.

Hero modelleri ne zaman satışına başlanacak ?
Soysal Group 2014 yılı sezonunda satışlara başlayacak. Bu döneme kadar firma İstanbul'da açmayı planladığı kendisine ait örnek showroom ve servis eğitim alanını hizmete sokacak. Bu merkez diğer bayi ve servis adayları için örnek teşkil edecek
Bilgileriniz sağlam :))

hero motor sattığı motorun arkasında duruyor. Helal.
Delhi de Hero servisini ziyaret ettim, servisten çıkıp müşteriye teslim edilen her motorun sahibini daha sonra arayan 2 bayan çalışıyordu. problem varmı, sorun giderildimi diye?
Asya Motor Hero ile yükselen dinamik bir trend hedefliyor.Gelecek modeller şimdilik bir sır, anlaşmalar gereği. Ama şurası bir gerçekki Hero Motor müşteri dönüşlerine çok önem veriyor.
Her şey sağlam prosedürler dahilinde müşteri memnuniyeti hedefli olarak gerçekleşiyor.

asya motor heronun sadece hero yazan modellerini getirebilicek. Honda ya verdigi urunler turkiyeye gelmeyecek.

2014 satislar baslayacak kesin hem hero hemde bajaj.

Karizma 6 bin TL'ye kadar alınabilir, 6500 TL'ye düşünülür, 7 bin dedi mi alınmaz.

Delhi de Hero servisini ziyaret ettim, servisten çıkıp müşteriye teslim edilen her motorun sahibini daha sonra arayan 2 bayan çalışıyordu. problem varmı, sorun giderildimi diye?
Asya Motor Hero ile yükselen dinamik bir trend hedefliyor.Gelecek modeller şimdilik bir sır, anlaşmalar gereği. Ama şurası bir gerçekki Hero Motor müşteri dönüşlerine çok önem veriyor.
Her şey sağlam prosedürler dahilinde müşteri memnuniyeti hedefli olarak gerçekleşiyor.

Bu disiplini burada da sürdürebilirlerse çok sıkı tutunurlar.

Birçok dünya devinden görüyoruz ki ülkemizde işler yurtdışında işlediği gibi birtürlü işletilemiyor, umarım hepsini utandırırlar :)

Hero Honda' ların gelmiyor olması üzücü tabi ama buda bir adım :)

eğer bir hareketlilik yaşanacaksa ki iki dev firma geliyor görünüyor, mutlaka vergilerde bir değişiklik olacaktır. umarım kötü yönde olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar