Ben bişey göremedim hocam
Bütçem buna yetiyor sıfır olarak kuryelikte bunu kabul ederlermi illa scooter tarzındamı olmalıVitesli motosikletle kuryelik yapılması zordur, her daim skuter iyidir. Skuterde vites derdi yok ve yağmur çamurdan koruyor.
Sepeti kedilermi veriyor bizmi alıyoruzkurye şirketlerinin umrunda değil ne motorunun olduğu çantayla birlikte plakanın resmini atıyorsun ok
eski sistemde hakedişinden düşüyordu artık hakedişin eksideyse bankaya yatırıp artıya çekmen gerekiyor çalışabilmek için sistemi kapatıcağında çantayı vs iade edip paranı alabiliyorsun diye de bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorumEsnaf kuryelik yapacaksanız firmaların kendisi veriyor fakat hakedişden düşüyorlar, şuan Yemeksepetinde bölgemde yeni başlayanla konuştuğumda ekipman parasını karttan çektiklerini söylediler.
P1* belgeniz olsun, çantanız ruhsata işli olsun gerisin pekte önemi yok. Bu işe başlamadan önce bölgede alım olup olmadığını öğrenin yoksa açıktı kalabilirsiniz.
Esnaf kuryelik yapacaksanız firmaların kendisi veriyor fakat hakedişden düşüyorlar, şuan Yemeksepetinde bölgemde yeni başlayanla konuştuğumda ekipman parasını karttan çektiklerini söylediler.
P1* belgeniz olsun, çantanız ruhsata işli olsun gerisin pekte önemi yok. Bu işe başlamadan önce bölgede alım olup olmadığını öğrenin yoksa açıktı kalabilirsiniz.
Teşekkür ederim cevabınız içineski sistemde hakedişinden düşüyordu artık hakedişin eksideyse bankaya yatırıp artıya çekmen gerekiyor çalışabilmek için sistemi kapatıcağında çantayı vs iade edip paranı alabiliyorsun diye de bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Benim zamanımda faturadan kesilmişti, hatta eski zamanlarda şimdiki gibi -500 TL de değil -1000 TL de nakit kapatılırdı. Hatta şimdi -50 (civarı) TL diye erişim engeli yediğimi biliyorum. Eski çantayı kim ne yapsın orasını çözemedim.eski sistemde hakedişinden düşüyordu artık hakedişin eksideyse bankaya yatırıp artıya çekmen gerekiyor çalışabilmek için sistemi kapatıcağında çantayı vs iade edip paranı alabiliyorsun diye de bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum