Herkese selamlar yardımcı olursanız sevinirim

Motosikleti
Yok
Öncelikle selamın aleyküm kuryelik yapmayı düşünüyorum sıfır km kuba tk03 almayı düşünüyorum ruhsatta 50 lik altı 150 lik bu motoru kurye şirketleri kabul edermi bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kurye şirketlerinin umrunda değil ne motorunun olduğu çantayla birlikte plakanın resmini atıyorsun ok veriyorlar

Motosikleti
Yok
Vitesli motosikletle kuryelik yapılması zordur, her daim skuter iyidir. Skuterde vites derdi yok ve yağmur çamurdan koruyor.
Bütçem buna yetiyor sıfır olarak kuryelikte bunu kabul ederlermi illa scooter tarzındamı olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kurye şirketlerinin umrunda değil ne motorunun olduğu çantayla birlikte plakanın resmini atıyorsun ok
Sepeti kedilermi veriyor bizmi alıyoruz

Motosikleti
Ns200 15"
Esnaf kuryelik yapacaksanız firmaların kendisi veriyor fakat hakedişden düşüyorlar, şuan Yemeksepetinde bölgemde yeni başlayanla konuştuğumda ekipman parasını karttan çektiklerini söylediler.

P1* belgeniz olsun, çantanız ruhsata işli olsun gerisin pekte önemi yok. Bu işe başlamadan önce bölgede alım olup olmadığını öğrenin yoksa açıktı kalabilirsiniz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Esnaf kuryelik yapacaksanız firmaların kendisi veriyor fakat hakedişden düşüyorlar, şuan Yemeksepetinde bölgemde yeni başlayanla konuştuğumda ekipman parasını karttan çektiklerini söylediler.

P1* belgeniz olsun, çantanız ruhsata işli olsun gerisin pekte önemi yok. Bu işe başlamadan önce bölgede alım olup olmadığını öğrenin yoksa açıktı kalabilirsiniz.
eski sistemde hakedişinden düşüyordu artık hakedişin eksideyse bankaya yatırıp artıya çekmen gerekiyor çalışabilmek için sistemi kapatıcağında çantayı vs iade edip paranı alabiliyorsun diye de bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum

Motosikleti
Yok

eski sistemde hakedişinden düşüyordu artık hakedişin eksideyse bankaya yatırıp artıya çekmen gerekiyor çalışabilmek için sistemi kapatıcağında çantayı vs iade edip paranı alabiliyorsun diye de bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Teşekkür ederim cevabınız için

Motosikleti
Ns200 15"
Benim zamanımda faturadan kesilmişti, hatta eski zamanlarda şimdiki gibi -500 TL de değil -1000 TL de nakit kapatılırdı. Hatta şimdi -50 (civarı) TL diye erişim engeli yediğimi biliyorum. Eski çantayı kim ne yapsın orasını çözemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar