Herkese merhaba. ufak bir sorum olucak

ewo

öncelikle bu siteyi tanıdıgım için kendimi şanslı hissediyorum. motosiklet konusunda yeniyim. aranıza katılmak gerçekten beni mutlu etti.

2. el bir airoh sv 55 kask almayı düşünüyorum. söylendiği kadarıyla kaskta bir sorun yok fiyatı ise 180 ytl.
taksit imkanı sunuluyor. ki benim de en çok ihtiyacım olan taksitli olması.
sizin fikirlerniz nelerdir bu konuda ?

Öncelikle Aramıza Hoşgeldin. Bol Paylaşımlar :p Vallah Açıkçası Motor iŞiNDe Yeni Olduğum İçin Kasktan Daha Anlamıyom :( Yani 3 Yıl Etti Kullanalı aMa Kasktan Fazla Anlamıyorum Sana Kalkıp Yanlış Bilgi Veremem. Dİğer Arkadaşlar Şimdi Cevap Yazarlar :p

öncelikle bu siteyi tanıdıgım için kendimi şanslı hissediyorum. motosiklet konusunda yeniyim. aranıza katılmak gerçekten beni mutlu etti.

2. el bir airoh sv 55 kask almayı düşünüyorum. söylendiği kadarıyla kaskta bir sorun yok fiyatı ise 180 ytl.
taksit imkanı sunuluyor. ki benim de en çok ihtiyacım olan taksitli olması.
sizin fikirlerniz nelerdir bu konuda ?

2. el kask almanı tavsiye etmem kaskta kaza bere yoksa 5-6 sene kullanılacak parçalardır

kaskın raf ömrü bile 2 yıldır .. ikinci el kask ne derece ii olur tartışılır .. sen genede düşün .. ama kask istiyorsan .. shark .. tavsiye ederim

Yaklaşık 2 sene önce 140 euroya almıştım. Hala kullanıyorum ama miladı doldu sanırsam:). Fiyatına göre fena bir kask değil.

En güzel yanı içinde, dıştan kontrollü siyah vizörünün olması.Güneşe karşı giderken çoook büyük rahatlık. Ayrıca yazın ön vizörü açıp sadece içteki siyah vizörü de kullanaibliyorsunuz , hiç yotkan gözünüze börtü böcek çarpmasını engelliyor hem de hava alıyor kask.

Bir kaç kez , çene açılır olması nedeniyle birleşme noklasındaki vidası gevşedi.

Vizör buhu yapıyor durduğum zaman ama zaten ona alıştığım için otomatikman vizörü açıyorum. O yüzden bir müddet sonra çokta rahatsız etmiyor buhu yapması.

Çene de rüzgar geçirmemesi için ped bulunmadığından fazlasıyla rüzgar alıyor. Boğazınızın ağrımaması balaklava kullanmak şart gibi.

Ses geçirmemezlik konusunda çok bir şey beklemeyin. Vasat diyebilirm.

Sonuç olarak fiyatına göre iyi. --- şu anki fiyatı 260 liraymış---
İkinci elmiymiş yok o zmaan fiyatına göre de kötü :p

Son düzenleme:
2.ele hiç girme bence ;)

180 ytlye sıfır Lazer alabilirsin.

bu gördügün kask

Ürün fiyatı:
172.80 YTL
Havale/EFT ile:
164.16 YTL

44763Al.jpg

kredi kartın varsa sıfıra da taksit yaotırabilirsin.
burak07 arkadaşımın tavsiye ettiği kask bence çok iyi bende onu al derim o fiyata

Motosikleti
ZX12R
ikinci el kask nedense bana hic hijyenik gelmiooo :silent:

Kaskların raf ömrünün 2 olduğu düzmeceden başka birşey değildir. Kask şirketlerinin dolarları saydırdığı dürüst(!) araştırma ve geliştirme şirketlerinin uydurmasıdır..

Bir kask ortalama 5-6 yıl aynı sağlamlığını korur.

Fakat 2. el kask olayına bende çok olumlu bakmıyorum.
Eğer içi çıkarılabilen kasklardansa eyvallah, ama onun dışında çok cazip gelmiyor.

Taksit imkanı sağlayan pekçok firma var. Onlara bir göz gezdirin hocam.. :cat:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk sahibinin bitleriylemi uğraşcan bence bulaştırma kafana bit

O fiyata sıfır cok daha kuLLanıslı ve taksitli kasklar bulabilirsin...

ewo

konuyla ilgili cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
kaskı sipariş verdim ve inceleyeceğim, memnun kalmazsam iade imkanı sunuldu.
fikirlerinizi göz önünde bulundurarak, kaskı inceleyip karar vereceğim.
tekrar teşekkürler

hayırlı olsun en iisini yapmıssın, ikinci el kasklara güven olur mu kardesim ya hem hijyen acısından hem saglamlık acısından, hayırlı olsun kaskın güle güle kullan

BEncede sıfır sipariş etmen uygun olmus hangi kaskı sipariş ettinn dedıgın modelı mı yoksa Lazer ı mı ?? Şimdiden güle güle kullan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar