- Konu Yazar
şubatta askere gidicem büyük ihtimalle artık orda bi güzel göbek yaparım![]()
68.2 kiloyum ama bizim kekolar benimle dalga gecince kilo almaya karar verdim biraz.en az 7-8 kilo almam lazim.
yaza gorun bakalim bakimsiz moldova tarzani kimmis![]()
herkesin derdi başka be mete
ben de sıkıldım bu atletik vicıttanbiraz gobeğem olsa da hart hart kaşısam şöyle :cherry:
bünye meselesi bunlar. bildiğim kadarıyla durum şundan ibaret:
t3 ve t4 diye 2 hormon var vücuda besin girdimi bunlar hemen yakıp enerjiye çevirirler, bu hormonlar sahibine agresif, alevli bi yapı kazandırıyor, karadeniz insanı genelde böyledir.
eğer az ise metabolizma zayıf oluyor, besini yakamıyorsun, su içsen yarar derler ya doğru depoya.
bende seninkinin tam tersi bir durum var, çok fazla bu hormonlar. kilo adığım zaman kas yapısında artış oluyor bende, yağ depolamıyorum pek. çok yesem ve kilo almasam bu sefer aşırı enerji olarak kendini gösteriyor. nerden biliyorsun diyorsan ellerim titriyor diye polisliğe almadılar zamanında, bende sebebini arşatırmıştım ozaman. kesin bilgi değil tabi üstünkörü bi arşatırmaydı, uzun zaman oldu. eminim daha detaylı bilenler vardır meseleyi.
icime dertoldu gibi,aslinda olacak bisey yok,zaten begenen begeniyo,salla gitsin :wiinkk:ahh yavrımmm dertmi oldu içindemi patladı o laf...kanka açık verme ama hemen şımarırlar şimdi...
senin modcell bi işe yaramıyo kanka...send onayı vermiyo...kod numero giriyom bilgin olsun...
hacı olay sadece psikoloji den ibaret değil. beynimizde gerçekleşen psikolojik olgular vücuttaki hormonları tetikler. yani sonuç olarak psikoloji hormonal dengeyi, hormonal denge de fiziksel yapıyı etkiler. ama şu da vardır ki her vücudun hormonal kapasitesi farklıdır, bu ise tamamen genetik yapıyla alakalı bir durum.
mesela smirnof muhtemelen benle aynı boyda aynı kiloda ama ben gayet atletiğim ona göre :queen:
smirno kızma, ama kızsan da hiç önemli değil :queen:
68.2 kiloyum ama bizim kekolar benimle dalga gecince kilo almaya karar verdim biraz.en az 7-8 kilo almam lazim.
yaza gorun bakalim bakimsiz moldova tarzani kimmis![]()
ramazandan evvel tartıldım 97kg geldim boy 180cm bi 15 kilo fazlam var 10 yıldır veremedim:mrgreen:
88 kg. işe başladığımdan beri (3,5 aydır) dört kilo verdim, daha da vereceğim, azimliyim.![]()
mete kardeşim sen gerçekten pandaymışsın yahuresimlerden taş çatlasa 100 gösteriyordun..aman kardeşim bu gençliğin birde yaşlılığı var dikkatki dikkat..bana gelince 1.72 boya 95 kiloyum..boya vurursan senden aşağı kalmam..atalar nedemiş ele verir talkını kendi yutar salkımı..bizimkide o hesap.hoşca kal
Kankam bu kardeşin de 110 kiloydu bir zamanlar. 4 ayda 85 indi.
Şimdi 90 civarıyım. Ve çok rahatım Allaha şükür.
80 kiloyum boyumda 175hem bide kelim
hem kel hem fodul hem göbekliim ehe eheee