Herkes Kilosunu Tarihiyle Yazsın..Siftah Benden 121.1 KG

Siftahı benden bereketi sizden...120 üstü olan beri gelsin...:p

Dün tartıldım...22.09.2007...:p

tartılırken ayakkabı ve herhangi bişey yoktu...sadece gömlek pantolon...kemeri bilem çıkardım...ilerleyen aylarda bakarız bunlara eğleniriz...

Son düzenleme:
ben 92 kg yum metehan abi senin yanına yaklaşamadık bu arada cbf 150 ye acıdım doğrusu

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bbrr barış abiyi bu hususta metehan kekosunu madara etmeye çağırıyorum :cherry:
hemen hemen 2 katım kiloya sahipsin, artık tescilli ayu oldun :p
fotoşop değil gerçek,
elektronik kantar der ki: lütfen teker teker tartılın :queen:

olmam gereken kilo 81 miş ya...40 kilo fazla netcez biz...diyet desen imkansız...spor desen 2 araba 1 motorla zor ötesi..:salut:

bende yaz başında 94 kiloydum vakit buldukca pazar günleri ve haftaiçi hava güzel olduğu günlerde sahilde yürüyüş ve ağır tempolu koşular yaptım koşu yapamadığım günler gece yarım saat kadar basketbol oynayıp stres attım şu an 91 kiloyum boyum 1.86 hala 5 kilo fazlam var onuda gelecek ay fitness salonuna gidip şubata kadar vermeye çalışıcam şubatta askere gidicem büyük ihtimalle artık orda bi güzel göbek yaparım :p

68.2 kiloyum ama bizim kekolar benimle dalga gecince kilo almaya karar verdim biraz.en az 7-8 kilo almam lazim.
yaza gorun bakalim bakimsiz moldova tarzani kimmis :)

Motosikleti
herkesin derdi başka be mete
ben de sıkıldım bu atletik vicıttan :p biraz gobeğem olsa da hart hart kaşısam şöyle :cherry:
bünye meselesi bunlar. bildiğim kadarıyla durum şundan ibaret:
t3 ve t4 diye 2 hormon var vücuda besin girdimi bunlar hemen yakıp enerjiye çevirirler, bu hormonlar sahibine agresif, alevli bi yapı kazandırıyor, karadeniz insanı genelde böyledir.
eğer az ise metabolizma zayıf oluyor, besini yakamıyorsun, su içsen yarar derler ya doğru depoya.
bende seninkinin tam tersi bir durum var, çok fazla bu hormonlar. kilo adığım zaman kas yapısında artış oluyor bende, yağ depolamıyorum pek. çok yesem ve kilo almasam bu sefer aşırı enerji olarak kendini gösteriyor. nerden biliyorsun diyorsan ellerim titriyor diye polisliğe almadılar zamanında, bende sebebini arşatırmıştım ozaman. kesin bilgi değil tabi üstünkörü bi arşatırmaydı, uzun zaman oldu. eminim daha detaylı bilenler vardır meseleyi.

68.2 kiloyum ama bizim kekolar benimle dalga gecince kilo almaya karar verdim biraz.en az 7-8 kilo almam lazim.

ahh yavrımmm dertmi oldu içindemi patladı o laf...kanka açık verme ama hemen şımarırlar şimdi...:p

senin modcell bi işe yaramıyo kanka...send onayı vermiyo...kod numero giriyom bilgin olsun...

herkesin derdi başka be mete
ben de sıkıldım bu atletik vicıttan :p biraz gobeğem olsa da hart hart kaşısam şöyle :cherry:
bünye meselesi bunlar. bildiğim kadarıyla durum şundan ibaret:
t3 ve t4 diye 2 hormon var vücuda besin girdimi bunlar hemen yakıp enerjiye çevirirler, bu hormonlar sahibine agresif, alevli bi yapı kazandırıyor, karadeniz insanı genelde böyledir.
eğer az ise metabolizma zayıf oluyor, besini yakamıyorsun, su içsen yarar derler ya doğru depoya.
bende seninkinin tam tersi bir durum var, çok fazla bu hormonlar. kilo adığım zaman kas yapısında artış oluyor bende, yağ depolamıyorum pek. çok yesem ve kilo almasam bu sefer aşırı enerji olarak kendini gösteriyor. nerden biliyorsun diyorsan ellerim titriyor diye polisliğe almadılar zamanında, bende sebebini arşatırmıştım ozaman. kesin bilgi değil tabi üstünkörü bi arşatırmaydı, uzun zaman oldu. eminim daha detaylı bilenler vardır meseleyi.

kanka yaşam stresi ve buna benzer nedenler insan yaşamının belli dönemlerde bedene yansır...bu yansımalar bazen zayıflık bazen şişmanlık olarak hayata nükseder...mesela aşık olduğu dönemlerde insan zayıflar...bu konuda bir araştırma okumuştum...aşık insan kilo almıyormuş...olaylar tamamen psikolji...

Son düzenleme:
Motosikleti
hacı olay sadece psikoloji den ibaret değil. beynimizde gerçekleşen psikolojik olgular vücuttaki hormonları tetikler. yani sonuç olarak psikoloji hormonal dengeyi, hormonal denge de fiziksel yapıyı etkiler. ama şu da vardır ki her vücudun hormonal kapasitesi farklıdır, bu ise tamamen genetik yapıyla alakalı bir durum.
mesela smirnof muhtemelen benle aynı boyda aynı kiloda ama ben gayet atletiğim ona göre :queen:
smirno kızma, ama kızsan da hiç önemli değil :queen:

ramazandan evvel tartıldım 97kg geldim boy 180cm bi 15 kilo fazlam var 10 yıldır veremedim:mrgreen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
88 kg. işe başladığımdan beri (3,5 aydır) dört kilo verdim, daha da vereceğim, azimliyim. :)

ahh yavrımmm dertmi oldu içindemi patladı o laf...kanka açık verme ama hemen şımarırlar şimdi...:p

senin modcell bi işe yaramıyo kanka...send onayı vermiyo...kod numero giriyom bilgin olsun...
icime dertoldu gibi,aslinda olacak bisey yok,zaten begenen begeniyo,salla gitsin :wiinkk:
ayrica moldcel olayi patlamaz abi,numarayi dogru girdiysen (solda kutucuklardan 0791 i sec,sonra bosluga 53913 u yaz ve alta mesajini yaz.ama turkce karakter kullanirsan msj sinirini hemen asiyosun ve o yuzden send'e onay vermiyo.
birazdan ana resimli anlatirim
hacı olay sadece psikoloji den ibaret değil. beynimizde gerçekleşen psikolojik olgular vücuttaki hormonları tetikler. yani sonuç olarak psikoloji hormonal dengeyi, hormonal denge de fiziksel yapıyı etkiler. ama şu da vardır ki her vücudun hormonal kapasitesi farklıdır, bu ise tamamen genetik yapıyla alakalı bir durum.
mesela smirnof muhtemelen benle aynı boyda aynı kiloda ama ben gayet atletiğim ona göre :queen:
smirno kızma, ama kızsan da hiç önemli değil :queen:

genetikle alakasi yok benim olayim,ben sadece kicinin uzerine oturanlardan degilim.cok hareket ederim.malum moldovada yasiyom,degisik kalori yakma sekilleri zaten girla.birde sigara eklendimi hal bu oluyo
bunlardan kurtulsam mete_han abiyi bile gecerim :queen:

mete kardeşim sen gerçekten pandaymışsın yahu:)resimlerden taş çatlasa 100 gösteriyordun..aman kardeşim bu gençliğin birde yaşlılığı var dikkatki dikkat..bana gelince 1.72 boya 95 kiloyum..boya vurursan senden aşağı kalmam..atalar nedemiş ele verir talkını kendi yutar salkımı..bizimkide o hesap.hoşca kal

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Len olm o zaman da hormonlu moldova tarzanı deriz.....

Tarzan sana yapıştı......Kurtulamassın.:queen::queen:

ramazandan evvel tartıldım 97kg geldim boy 180cm bi 15 kilo fazlam var 10 yıldır veremedim:mrgreen:

dostum 15 kilo fazla bişey değil ama işin gereği kilo alman gayet doğal ...:cat:

88 kg. işe başladığımdan beri (3,5 aydır) dört kilo verdim, daha da vereceğim, azimliyim. :)

paşam şantiyede zayıflar insan...koşturuyon vs...

mete kardeşim sen gerçekten pandaymışsın yahu:)resimlerden taş çatlasa 100 gösteriyordun..aman kardeşim bu gençliğin birde yaşlılığı var dikkatki dikkat..bana gelince 1.72 boya 95 kiloyum..boya vurursan senden aşağı kalmam..atalar nedemiş ele verir talkını kendi yutar salkımı..bizimkide o hesap.hoşca kal

abi bıçak kemiğe dayanmadan bi cacık olmaz benden...:pale:

Kankam bu kardeşin de 110 kiloydu bir zamanlar. 4 ayda 85 indi.
Şimdi 90 civarıyım. Ve çok rahatım Allaha şükür.

80 kiloyum boyumda 175 :) hem bide kelim

hem kel hem fodul hem göbekliim ehe eheee

84 kiloyum .. 95 tim 75e düştüm.. 75ten 85e çıktım.. 85ten 84e indim ama bilinçli olmadı sonuncusu kendiliğinden :p
azimliyim ama diete spora bi başliim hedef 70 ileri ! :p
motorsporları yetmio sadece göbeq yapıo :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar