- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Fark etmez, uzayda bile olsa onu başaran adamın ehliyetine el konulmalıtrafiğe kapalı alan?
Fark etmez, uzayda bile olsa onu başaran adamın ehliyetine el konulmalıtrafiğe kapalı alan?
hocam nesi var bu motorun neden ön kaldırılamiyor sizce??Fark etmez, uzayda bile olsa onu başaran adamın ehliyetine el konulmalı
Tork ve dişli ilişkisi kardeşim bide zincirin sağlam olmazsa yolda bırakırhocam nesi var bu motorun neden ön kaldırılamiyor sizce??
Yok YapılmazHer Motor İle Teker Yapılır Mı?
Arayan bulur.Heheheheh bulamadın değil mi video?![]()
Katılmıyorum hocam stok her motorla tek teker yapılmazyapmasını bilen her motosikletle yapar.
Tekeri yerden almayı bilmeyen adam araziye hiç çıkmasın derler , biryerde işe yarıyor yaniFark etmez, uzayda bile olsa onu başaran adamın ehliyetine el konulmalı
Arka lastik havasını yarıya indir bütün motorlar çok rahat tekere gelir..Katılmıyorum hocam stok her motorla tek teker yapılmaz
dediğim gibi yapmasını bilen her motorla yapar. sizin yapamıyor oluşunuz başkası da yapamayacak anlamına gelmez.Katılmıyorum hocam stok her motorla tek teker yapılmaz
Toprak ve Kenanın da ehliyetine el konulması gerekiyor yaniFark etmez, uzayda bile olsa onu başaran adamın ehliyetine el konulmalı
koyuldu zaten.Toprak ve Kenanın da ehliyetine el konulması gerekiyor yani
Ben stok rx9 la da yapıyorum ama mobylette ile siz yapabilir misiniz ve stok bir mobylette ile bunu yapacak biri var mı onu merak ediyorum?dediğim gibi yapmasını bilen her motorla yapar. sizin yapamıyor oluşunuz başkası da yapamayacak anlamına gelmez.
daha önce çok apaçilik yaptık ettik, avatardan da belli zaten ama şu anda ben 1000 lik motorla bile yapmam ancak java ile bile teker yapan kabiliyetli insanlar vardır.Ben stok rx9 la da yapıyorum ama mobylette ile siz yapabilir misiniz ve stok bir mobylette ile bunu yapacak biri var mı onu merak ediyorum?