Hayko Cepkin’in motosiklet aşkı

Bildiğim kadarıyla Hayko nun gözündeki sorun aslında çok basit bir operasyonla düzeltilebiliyor olmasına rağmen kendisi bu şekilde tanındığını ve halinden sıkıntısı olmadığını söyleyerek düzeltilmesini istemiyor... Yani aslen çok da vahim bir durumu yok , dramatize etmeyede mana yok kanısındayım. Bu arada BMW benzetmesi çok iyiymiş :)

Kimsenin ne saçına sakalına ne giyim tarzına ne de yaptığı müziğe lafım var ama bence Hayko Cepkin'in ülkemizde motosiklet ve motosikletçilere karşı olumlu bir tavır oluşmasında bir katkısı olacağını düşünmüyorum.

Haykonun VFR 800 yerine kendisine daha benzer olan BMW 1200GS kullanmasi iyi olurmus aslinda:)

R1200GS-headlights.jpg

:queen::queen::queen: alemsin :rendeer:

hayko gecenkondu adlı talk şovada motosikletle gelmiş adam seviyor motoru helal :cat:

İnsanların bişekilde sahip olduğu eksikliklerini nasıl oluyorda boylesine komik bulabiliyor ve hatta yarılabiliyorsunuz.

Başkasıda sizin o yarık halinze gülmezmi. Yarılmak ne demekse...

Böyle bir insan gördüğünüzde içinizden dua etmeli iyi temennilerde bulunmalısınız.

Kahkaha atıp birşeylere benzetmeye çalışarak eylence konusu yaptığınız şey bir başkasının ömür boyu birlikte yaşamak zorunda olduğu asla gülüp geçemeyeceği bir durum.

Benim de sağ göz kapağım diğerine göre aşağıda, Hayko' nun ki kadar bariz değil ama, yine de ikisi farklı. Yukarıda birisi basit bir operasyonla düzeltilebileceğini söylemiş.

Doğrudur operasyonla düzeltilebiliyor, ancak ameliyatta, mevcut olan kaslara bir şekilde müdahale edildiği için, yara iyileştikten sonra göz kapağının eskisinden daha da aşağıya düşme olasılığı ortaya çıkıyor. Bu sebeple göz kapakları bu şekilde olan kişiler çoğunlukla ameliyat olmazlar. Daha doğrusu doktorlar bu şekilde telkin ediyorlar. En azından benim için öyle olmuştu.

Benimle de ortaokul lise yılları boyunca çok kişi eğlendi, taklit etti vs. vs. vs. Yapılanların hiçbirisi bana eğlenceli gelmemiştir.

Yarılan arkadaşlara ve konuyu dramatize etmeye gerek olmadığını söyleyen arkadaşlara, konuya bu tarafından bakmaları için yazdım.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiçde komik değil bence nesine gulecegim arkadaş insanlarla alay etmek mi espiri anlayışıniz her ne kadar hayko sevmesem de şimdi bunları hayko okusa adam darilmaz mi ???

Kendi konserinde kendisiyle ilgili espiri yapan bir insanin darilacagini zannetmiyorum.
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adama.

Yahu arkadaş bazıları öyle bir yazmışki,sanki biz haykoyla alay ediyormuş gibisine getirmişler.

Alaksı yok;bizde biliyoruz herhalde o şekilde doğmayı ve o hal üzerine yaşamayı ona tercih olarak sunulmadığını.

Sadece ordaki yakalanmış olan mizaha güldük

MkD

hayko cepkin kendisiyle barışık bir insan
insanın pislik duygularıda böyle birisine sökmüyor adamla dalga geçen kişiye zevk vermiyor böyle bir durum olunca
ki yazılan mesajlardan hiç birinde bir dalga geçme söz konusu değil

Mersin İl Temsilcisi
hayko bmw reklamında oynasaymış orjinal bir yapıt çıkarmış ortaya...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal olsun valla ancak bu kadar benzer..Ama BMW Biraz daha yakışıklı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar