Haydi Bayramlaşma Faslı Başlasın...Bayram YAĞMURLU..

Benim gerçek bir motor sevdalısı ve akıllı bir motorcu olmama deneyim ve tecrübelerin ne kadar ehemmiyetli olduğunu kendi canının kıymetini nasıl bileceğini öğreten tüm MT ailesinin Ramazan Bayramı mübarek olsun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
07.06.1990 :queen:

ben para istemem depomu doldurun ytr :queen:

Büyüklerimin ellerinden,
Yaşıtlarımın yanaklarından,
Küçüklerimin gözlerinden öper,
Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım:rendeer:.

İHTİYAR Abicim,mendil,çorap ve şeker zamanının son temsilcilerinden olabilirim.Babannem ve Annanem hiç aksatmazlardı.(Allaha şükür ikiside sağ;85+). Şİmdilerde büyüdük,netekim bayramda yine nöbetçiyim ve gidemiyorum.Geleneklerin devam etmesini diliyorum.

herkesin şeker bayramını kutluyorum :)

Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun

Umarım her şey gönlünüzce olur ve iyi bir bayram geçirirsiniz. Nice bayramlara

herkesin mübarek ramazan bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim

Süper Moderatör (BBRR)
bu yeni adet oldu bişi olmadan kutlamak.. ne kurtlu bi milletiz yaaa.. bayram namazı kılınmadan bayramlaşma olmaz .. Namaz biter bayram başlar ..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tüf tüf bilirsin dimi ...hani o ince boru kağıt atmak için silaha dönüşüverirdi...kağıdı külah yapardık...birbirimize gözümüzü çıkarıp çıkarmayacağımızı düşünmeden atardık...zarasızdı ama ben bazen ucuna iğne ile külah yapar kedilere atardım...Köyde Babaannemden kalan genetik kedi düşmanlığım hep varoldu.

tüf tüf de ne be :p bilmem mi. pek kullanmadık, biz daha çok sapanla mısır tanesi atıp savaşırdık. ortam alevlenince arada taş da karışırdı kazayla :queen:
mete halen o günleri özlediysen gel şu kafana biriki delik açayım, nostalji olur :p
sabah erken kalk, bayramlıklarını giy, camide hazır ol. çıkışta şeker toplamaya gidecez ama para da kabul edilir, hemi de ekstra samimiyetle el öpülür :queen:
cami çıkışı pandalar cemiyeti adına sergi açma, müezzinden dayak yime :cherry:

Herkese hepinize yi bayramlarrrrrr :cat:

Kim benimle para + şeker toplamaya geliyor, el kaldırsın bakayım :cherry:

şaka maka en küçük benim galiba burada:p 09/09/1990
Herkesin bayramını kutlarım.Güzel bi bayram geçirebilmeniz dileklerimle.Allah nice bayramlara eriştirsin...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
cmi çıkışı heç ayakkabın çalındımı...bayramlık ayakkabı olan ama...:pbanaaa sorr...

bana sorr yalnızlığııı acılarıııııı bana sooor.
eve takunyayla mı döndün.
bizim ayakkabılara hırsız tenezzül etmiyor, camide ayakkabımı çalmışlar şeklinde heç böbrülenemedim, gariban adamım :p

bana sorr yalnızlığııı acılarıııııı bana sooor.
eve takunyayla mı döndün.
bizim ayakkabılara hırsız tenezzül etmiyor, camide ayakkabımı çalmışlar şeklinde heç böbrülenemedim, gariban adamım :p

yok yalın ayak çorabımla gelmitşim...naparsın...siz varoşlarında yaşam hakkı var işte...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han kanka bak benim mesajları arada kaynatıyorsun sürekli.. Kardeşim illa alacam bayram harçlığı senden :queen: istiyosan hemen çıkıp geleyim

mete_han kanka bak benim mesajları arada kaynatıyorsun sürekli.. Kardeşim illa alacam bayram harçlığı senden :queen: istiyosan hemen çıkıp geleyim

yok vall akaynamıyo...işte Noelde inşallah dedik ya...bide hava yağmurlu olcak...biyere çıkmızacaz dimi baryamda...:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok vall akaynamıyo...işte Noelde inşallah dedik ya...bide hava yağmurlu olcak...biyere çıkmızacaz dimi baryamda...:cherry:

Ben anlamam yağmur çamur işin ucunda para var nede olsa :queen: msne bak bu arada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar