Hayat gezince güzel -8-

PAMPA :D ayagına dıllerıne yuregıne saglık super olmus gezın keske bı motor daha olsaydı yanında canın sıkılmazdı :D o yesıllıklerı gordukce ıcın gıttı bende gezmek ıstıyorum ehüüüüüüüüüüü :salut:
teşekkürler dostum sağol. saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

güzel bir gezi olmuş. aktarılması da güzel olmuş, bol gezmeler... darısı başımıza

beğendiğine sevindim,gezinin raporunu eksik bulduğum yerleri var,başka arkadaşların gezi raporlarını okudukça eksiklerimi görüyor ve öğreniyorum,darısı tüm motorcu kardeşlerimizin başına ,teşekkürler...

Muhteşem gezi Harika fotoğraflar emeğine sağlık kardeş kazasız belasız geziler dilerim
teşekkürler poyraz geziyi beğendiğine sevindin bu geziyi geçen yıl 1 mayısta yapmıştım, işçibayramını bir işçi olarak ben böyle kutlamıştım.saygılar

Çok güzel bir gezi olmuş resimler ayrıca güzel emeğinize sağlık kazasız belasız geziler diliyorum...

Geçen günü cuma vaazında hoca ^^ Eseri olmayanın yerinde yeller eser^^ demişti o geldi aklıma. Atalarımız ne güzel eserler bırakmış fotoğraflardan bakarken bile haz duyuyor insan. Farklı milletlerinde eserlerinde görmüş olmak güzel. Resimler güzel, gezi güzel, gezmiş kadar olduk. Bizlerle paylaştığınız için teşekürler.

mesut hocam harika bi gezi yapmışsın. bu seneki 1 mayısta yok mu gezi :) bi de fotoğrafları çekerken otomatik modda çekmeyin bence, ufak tefek bir kaç ayarla çok daha iyi fotoğraflar çekebilirsiniz, en azından pozlama bir kaç adım azaltın, fotoğraflar çok parlak çıkmış

Mesut hocam bizide davet edin birlikte gezelim o cografyayi :) Tekerinize saglik cok guzel karelerle bizleride oralara goturdunuz.

mesut hocam harika bi gezi yapmışsın. bu seneki 1 mayısta yok mu gezi :) bi de fotoğrafları çekerken otomatik modda çekmeyin bence, ufak tefek bir kaç ayarla çok daha iyi fotoğraflar çekebilirsiniz, en azından pozlama bir kaç adım azaltın, fotoğraflar çok parlak çıkmış
evet haklısın bu seneki 1 mayısta da bir planımız vardı ,planımız vardı diyorum 2 kişiydik ama hava muhalefeti müsade etmedi ,inşallah önümüzdeki günlerde bu ertelediğimiz geziyi motor dostu bir arkadaşımızla gerçekleştirmeyi umuyoruz , maalesef dostum fotoğraf makinamız seninki kadar iyi değil ,inşallah en kısa zamanda iyi bir fotoğraf makinası alacağım,saygılar...

evet haklısın bu seneki 1 mayısta da bir planımız vardı ,planımız vardı diyorum 2 kişiydik ama hava muhalefeti müsade etmedi ,inşallah önümüzdeki günlerde bu ertelediğimiz geziyi motor dostu bir arkadaşımızla gerçekleştirmeyi umuyoruz , maalesef dostum fotoğraf makinamız seninki kadar iyi değil ,inşallah en kısa zamanda iyi bir fotoğraf makinası alacağım,saygılar...

bekliyoruz o zaman gezilerinizi, takipteyim.
Bu arada benim demek istediğim makine kalitesiyle alakalı olmayan bi durum, pozlama telafisi diye bi ayar olması lazım makinenizde, (+) lı (-) li değerler alır, (-) li değerler ışığı kısar, fotoğraflarınız daha güzel gözükür, selamlar saygılar

bekliyoruz o zaman gezilerinizi, takipteyim.
Bu arada benim demek istediğim makine kalitesiyle alakalı olmayan bi durum, pozlama telafisi diye bi ayar olması lazım makinenizde, (+) lı (-) li değerler alır, (-) li değerler ışığı kısar, fotoğraflarınız daha güzel gözükür, selamlar saygılar
bilgi için teşekkürler,makinama baktım dediğin gibi öyle bir ayar var ,ilgin için teşekkürler...

Çok güzel bir gezi olmuş,ayağına sağlık abim.Gezmiş kadar olduk,kazasız belasız nice güzel geziler dilerim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Guzel bir tur cbf 150 de iyibir yol arkadasi olmus. Paylasim icin tsk.
yeni guzel turlar dilerim

Mesut hocam iyi gezmişsin valla
Böyle giderse memlekette teker değmedik mekan kalmayacak:)

hocam yine patlatmışsınız güzel bir gezi özellikle yeşillik dağ tepe alanlar hoşuma gitti ayrıca okadar fotğrafı yüklemkte emek ve sabır işi emeğinize sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar