Hayat gezince güzel -8-

çok güzel gezi olmuş tekerinize sağlık :cherry:
acemiliğimi havacı olarak orada yapmıştım,anılarım canlandı gözümde :salut: ne günlerdi bea bir de kışdı mevsim elimin ayağımın ısındığını hiç hatırlamıyorum :queen:
sayende kütahyanın bilmediğim yerlerini de öğrendim
bir de sorum olacak tripodun nasıl bir tripod markası bir de kaç cm kadar uzuyor ?? malum ben de yeni makine aldım tripod bakıyorum bu aralar yeterli geliyormu ve ya tavsiye edeceğin bir ürün var mı ?

abi dağ bayır dere tepe şehir kale heryeri gezmiş kadar oldum emeğine sağlık :) güzel olmuş

çok güzel gezi olmuş tekerinize sağlık :cherry:
acemiliğimi havacı olarak orada yapmıştım,anılarım canlandı gözümde :salut: ne günlerdi bea bir de kışdı mevsim elimin ayağımın ısındığını hiç hatırlamıyorum :queen:
sayende kütahyanın bilmediğim yerlerini de öğrendim
bir de sorum olacak tripodun nasıl bir tripod markası bir de kaç cm kadar uzuyor ?? malum ben de yeni makine aldım tripod bakıyorum bu aralar yeterli geliyormu ve ya tavsiye edeceğin bir ürün var mı ?
tripod markası PETRİX SL-3118B 1,5 metre yükseliyor çok pahalı bir şey değil 30-35 tl civarında - yoruların için teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

abi dağ bayır dere tepe şehir kale heryeri gezmiş kadar oldum emeğine sağlık :) güzel olmuş

eyvallah kardeşim sağolasın. saygılar...

Muhteşem gezi Harika fotoğraflar emeğine sağlık kardeş kazasız belasız geziler dilerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emeğinize sağlık güzel gezi olmuş,daha nice kazasız belasız gezilere...

eskişehirde yaşıyor olsam aynı geziyi yapar aynı yerlerde foto çekerdim . bu güzel paylaşım için teşekkürler hocam

Hocam sizi tebrik ederim bütün önlemlerinizi alarak çıkmışsınız yola en ufak detayı atlamamışsınız.Dizlik,pantolon, mont, yelek vs vs. Gezi çok güzel olmuş ama bu geziyi böyle akıcı sunmak daha harika. Gönlünüze sağlık...

Hocam sizi tebrik ederim bütün önlemlerinizi alarak çıkmışsınız yola en ufak detayı atlamamışsınız.Dizlik,pantolon, mont, yelek vs vs. Gezi çok güzel olmuş ama bu geziyi böyle akıcı sunmak daha harika. Gönlünüze sağlık...

tüm önlemleri alarak gezmek çok güzel ALLAH korusun dağın başında motordan bir düşsek işte o zaman anlarız motor kıyafetinin önemini,ama şuda bir gerçekki insan içinde biraz pişiyor sıcaktan! bana göre kıyafet çok önemli ,terlersek alırız bir duş, olur biter ... ayrıca bu değerli yorumunada çok teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------

Harika bir gezi olmuş doğrusu...Eşlik etmek isterdim....

yapmış olduğum bu gezide yanımda bir arkadaş olsun isterdim doğrusu ,teşekkürler.

thb

Sayende Kütahya'yı bir parça da olsa tanımış olduk. Ellerine sağlık usta.
Saygılar.

Oturduğum yerde bile çok eğlendim sizin keyfinizi tahmin bile edemiyorum.. iyi gezmeler.

PAMPA :D ayagına dıllerıne yuregıne saglık super olmus gezın keske bı motor daha olsaydı yanında canın sıkılmazdı :D o yesıllıklerı gordukce ıcın gıttı bende gezmek ıstıyorum ehüüüüüüüüüüü :salut:

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
güzel bir gezi olmuş. aktarılması da güzel olmuş, bol gezmeler... darısı başımıza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar