Hayalinizdeki gerçek

satelis-125-compresor-premium-lig.jpg

Rüyalarımın en güzeli
Tabi bu sonra ilk olarak mondial 150zc :)
37_7159387469.jpg

ilk olarak bi hyosung gt 250 r.
sonra da fazer 600.
kesin hayal ama bmw r 1200 gs adv.

Hayalimde ama gercek olacagını pek sanmıyorum..
Markası pek önemli degil. Boyle bir motoru yapan kesinlikle buyuk bir markadır, veya buyuk bir marka olur...
250 cc bir Enduro olacak... (DL650 tipinde bişi. Kırma enduro yani.)
bastınmı rahatlıkla.180 km hıza cıkacak.(Otoban yolları için.)
250 cc olacak ama en az 40 hp olacak. (bol rampalı yayla yollarında kesilmeyecek)
Enjeksiyonlu ve ABS olacak. (En az yakıtla bol bol gezmek ve guvenli sekilde durabilme kiçin)
Enduro kırması oldugunu her zaman beli edecek.(Araziye cıktıgında yolda kalmayacak.)
Bu özellikleri neden 250 cc ile sınırladım. (Hafif ve kıvrak olması için.)
Motorun agırlıkmerkezi ve dengesi birçok kez birincilik ödülü almış olmalı.(Guvenli bir suruc için.)
Son olarakda fazla arıza ve bakım masrafı cıkartmayacak. (Servislerle kanka olmamak için.)

Biliyorum henuz boyle bir motor uretilmemiştir ama bizimkisi hayal işte...

Son düzenleme:

YeK

ducati monster harika olur...
Bide Bandit i çok severdim...
ah ahh...

suzuki marauder vz 800 cc kullanıcısıyım... şuan için suzuki ıntruder 1800 cc lik bi canavarın hayali ile yaşamaktayım:),geçen ay Almanya'da kullandım inanılmazdı bir daha kısmet olurmu veya türkiye de varmı açıkcası onuda bilmiyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
model ne olursa olsun sağlam bir HARLEY DAVİDSON...

gönlümdeki motor tarzına ancak 5-6 sene sonra kavusurum o yuzden sımdık marka model bısey dıyemem.cunku neler gelıcek neler gecıcek.ama turnıng tarzı uzun yola 2 kısı rahat gıdebılcegım yanlarda ve arkasında cantası olan granajlı yuksek cc bir motor

Benim hayalimde herhangi bir marka araba veya motor yok, araç gelir gider. ama şöyle bir projem var. eğer bir şekilde para bulursam mutlaka yaparım.

Şöyle bir mekan düşünün , yanyana 5 dükkan veya 4 katlı bahçeli bir bina

Motor tamirhanesi , yedek parça ve custom eksesuarlar dükkanı , motor ile alakalı giyim kuşam ve takı dükkanı , boya ve airbrush yapan bir boya dükkanı ve biraz salaş ama temiz , fiyatları çok uçuk olmayan pub , bir motorcunun ihtiyacı olan herşey bir arada.fellik fellik dolaşmaya son , maksat adres belli olsun. tamir mi istiyorsun gel , yok custom yapılacak yine gel , uçuk rakamlara mal olmayacak airbrush mı arıyorsun buyur gel.kafan bozuk 2 tek atacaksın veya motorcularla bir arada olmak istiyorsun gelll , olmadı kutlama , toplantı , parti yapılacak yine gel. ( mevlana gibi olduk bu arada )

Abi işte bu mükemmel :) böyle bir yerin benim olması değil var olması bile güzel bir hayal ...

Valla motor olsun yeter be kardeşim.
İllede model dersen GsX-R 1000 K9.

Özel bi model olsun istersen Y2K SuperBike hiç fena olmazdı.

Piaggio X9 süper bir scooter bence.Hayalimde oda var artık:cat:

Hepsi güzel de bu iki tekerlerin.. Hayallerimi süsleyenler bi kaç tane. şöyle sıralayalım.
1.dl650 v-strom
2.transalp (2006)
3.f650gs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar