Hayalinizdeki gerçek

Hayalindeki motosikletin Markası ve ne gibi özellikleri olmasını istersiniz:cat:
Benim hayalimdeki motosiklet Honda CBR 600rr
Özellikleri Atik,Güçlü,Sağlam,manevrası yüksek bir makina ALLAAAAAAAH .Negüzel olurdu :wiinkk:

Motosiklet seçimini, ne yapmak istediğiniz yani tarzınız belirler. Her tarza uygun bir Motosiklet var. Tabiiki bütçede cc ve markayı belirliyor. :)

Motosiklet seçimini, ne yapmak istediğiniz yani tarzınız belirler. Her tarza uygun bir Motosiklet var. Tabiiki bütçede cc ve markayı belirliyor. :)

Evet tarzlar belirler ama bir hayali olur illaki maddi durumu yeterli olmasa dahi:cat:

İnşallah o kadar uzun sürmez Caner :wiinkk:

Son düzenleme:
Egzost sesi f16 gibi kıcan her motoru kullanırım vallah her türlü aracın egzost sesine hastayımdır.4 teker 2 teker farketmez:mrgreen:

honda vfr derim ben tam bir touring rahat ahhh ahh
yada önceden hasta oldugum motor DTM oda olur

yamaha r6 ...çok uzak bi ihtimal ama her yigidin gönlünde birtane canavar yatıyor işte..

pilot ucusu yapitim bende o halde ducati desmosedici rr 203 hp 999cc yeni kasa grenaj giydiricen ona:salut:ama lpg li olcak..Az yaksin:queen:

Sen jetle yarış edeceksin sanırım:queen::queen:
Arkadaslar yeni bir projem var ancak uygulamadan sonra patent icin eger olur ise proje basarili sonuclanir ise ingiltereden patentliycem :cat: daha az yakit ile max.performans ve cok ucuza...daha once kesfedilmemis bi deneme ya motoru perte cikaracaz yada basaracaz...:rendeer:
Bana bol sans....

Shadow ya da transalp alıp ilk fırsatta cennet vatanımı karış karış gezmek :queen: Dostum insan hayallerine aşık olur gerçekler ile yaşarmış :( daha 3.5 sene var motor alabilmem için alsam bile hemen ardından zorunlu hizmet :pr: hayallerimi ancak 70imde yaparım ki o zamanda bu motorlar mefta our :salut::salut:

Arkadaslar yeni bir projem var ancak uygulamadan sonra patent icin eger olur ise proje basarili sonuclanir ise ingiltereden patentliycem :cat: daha az yakit ile max.performans ve cok ucuza...daha once kesfedilmemis bi deneme ya motoru perte cikaracaz yada basaracaz...:rendeer:
Bana bol sans....

benim niye haberim yok bu projeden :queen:

Bana bol sans....

Aynen öyle sana bol şans... Cadı bir şey diyor bak.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar