hava soğutmalı motosiklete lpg takmak

slm arkadaslar 150 cc hava soğutmalı motosikletime lpg takmak istiyom (kendim piknik tüpü satıyom) resimde gördüğünüz sadece regülatör 300 tl istiyor ankaradan birisi bunun gibi ucuz bi elektrikli regülatör bula bilirmiyiz

Abi sen şimdi motosikleti lpg ye çevirdin ama sadece regulatör mü kaldı ? :sunny: Error page not found 404 !

İnsanı ilk düşündüren 150cclik bir makina ne yakacak ki gaz taktırmaya gerek duyulur. Gaz takmak için yaptığın masrafla dünyanın benzini alırsın. Tabi düşüncene karşı gelmiyorum yanlış anlama. Bir konu okumuştum motosiklete gaz takmakla ilgili. Biraz araştır sana yardımcı olabikecek bir konu bulursun.

Regulatoru bulsam gerisi cok kolay

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------

Regulatoru bulsam gerisi cok kolay

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Regülatörü bulsan gerisi çok kolay.

elektirikli regülatar gerek yok depodan gelen gazı egsoz yanında veya üzerine bir kaç tur bakır boru dönersin normal regülatör kullanırsın bende var denemiştim 250 cc motorda bir piknik tüpünden gaz deposu yapmıştım gaz istasyonundan gazla doldurabiliyordum 110 km gidiyordu 50 tl ye verebilirim sana randıman alırsın.ararsan yardımcı olurum.

Valla okumuştum burda biyerde Honda Activaya takmış adam lpg.Yakıt 3 de 2 azalmış.10 TL ile 180 km mi ne diyordu.

Yanlış anlama ama eğer 150 cc'lik bi motorun yakıtı da sana fazla geliyorsa bence motosiklet kullanma.Yanlış anlama sakın küçümsemek için demiyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/152248-honda-activa-lpg-montaji.html

bu konuyu inceleyin.Aradaki farkı tam olarak göreceksiniz.150 cc motorun yakıtı da fazla geliyorsa diyenleri boşuna takma.1000 lik motorlarıyla yaksınlar yakabildikleri kadar sen boşver.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/152248-honda-activa-lpg-montaji.html

bu konuyu inceleyin.Aradaki farkı tam olarak göreceksiniz.150 cc motorun yakıtı da fazla geliyorsa diyenleri boşuna takma.1000 lik motorlarıyla yaksınlar yakabildikleri kadar sen boşver.
Benim 1000 cc'lik değil 125 cc'lik motosikletim bile yok :)Dediğim gibi kesinlikle küçümsemek için demedim.Kimseyi küçümsemek haddime değil.Bu riski almaya değmeyeceğini düşünüyorum sadece.

Sonunda buda oldu Jeneratöre LPG Taktı
Türkün Zekâsı bunu da başardı, petrol fiyatları artınca LPG kullanmanın imkânsız olduğu hava soğutmalı bir Jeneratöre LPG taktı.

Petrol fiyatı artınca LPG nin fiyatı da artmıyor mu? Türkün zekasını küçümsemek istemem ama...

elektirikli regülatar gerek yok depodan gelen gazı egsoz yanında veya üzerine bir kaç tur bakır boru dönersin normal regülatör kullanırsın bende var denemiştim 250 cc motorda bir piknik tüpünden gaz deposu yapmıştım gaz istasyonundan gazla doldurabiliyordum 110 km gidiyordu 50 tl ye verebilirim sana randıman alırsın.ararsan yardımcı olurum.

Bakir boru titresimden kirilirsa hangi dualari okuyoduk acaba:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar