Hasan Tan Çocuk Yuvası Resimleri... 16 Kasım 2008....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
of ya fırsat bulup giremedim bu gün ne güzel fotolar eklenmiş sağol büşra ve poyraz abi :mrgreen:

ben askere gitmeden tekrar gidelim yani bayram sonuna kadar vaktimiz var ona göre :)

ben ok ! iyi olur maksat birlikte olmak o çocukarı tekrar görmek nasıl üzüldüm ayrılırken anlatamam arkamızdan ne zaman gelceksiniz? yine gelecekmisiniz ? soruları içimi acıttı :salut:

Son düzenleme:
Bu organizasyon tertibinde ki her safhasında emeği ve yüreğiyle katılan tüm arkadaşları Bilhasada orda bulunanları canı gönülden tebirk ederim

Ellerinize yüreğinize emeğinize sağlık.
O çocukların yüzüne tebessüm olmuşsunuz ne güzel.
Allah'ta sizin derdinizi kederinizi alıp sizin yüzünüzü güldürsün.

HAPİNİZE TEŞEKÜRLER.

hayır dualarınızı almak ne kadar güzel bu güzel sözlerinizi duyunca daha bir mutlu oluyoruz ama onlar bizi motorcu abi ve motorcu abla olarak biliyor, onlar bizim :bestmt: ailesi olarak tanıyor bu yüzden biz bu denizde birer damla oldur. .

Osmaniye İl Temsilcisi
Aranızda olabilmeyi çoooook istirdim, ftoğraflara bakarken çok duygulandım ve çok mutlu oldum, emeği geçen herkese teşekkürler, sevgili deli poyraz tebrik ediyorum seni.

Mert arkadaşımızın pabucu dama atıldı :)
Kuması da bek yakışıklıymış :)))

ulen iyiki işlerimiz vardı gelemedik boynuzlanmışız yani hemen kim len bu :p:p

Gözüme çivi gibi görünmeye başladı bak şimdi bu velet :cherry:

Aşkım hafta sonu görüşelim anladın sen :)

DSC02607.jpg

Hüznün penceresinden bakıyor daha çocuk yaşta hayata,
Hayatı boyunca arayacağı şeylerin en başında sevgi var, ve bir tutam mutluluk.
Bizler kadar şanslı değildiler belki hayata başlarken,
Hayata patlak tekerle başlamışlar,umud edilirki bundan sonraki hayatları
Her daim sevgi içinde,mutluluğun yanında,başarının gölgesinde geçsin.

Ne mutlu MT liyim diyene .

şimdi ben anlamadım, bu mesajı ismail abiyemi yazdın? :mrgreen: hayır ondan alıntı yapıp yazmışsında o yüzden yani :p o velet bana elini uzatarak "abi çak" dedi, elimi uzattım tam değecekken beni kandırıp "yazzaneye geeel" gibisiden bişey dedi :mrgreen:

Son düzenleme:
Çok üzgünüm gelemediğimiz için :pale: nasıl mutlu olmuşlardır canlarım yaaa :) Harika :rendeer:

GKN

olm mete fenaa hee, bilek güreşinde hepmizi devirdi :p

şimdi ben anlamadım, bu mesajı ismail abiyemi yazdın? :mrgreen: hayır ondan alıntı yapıp yazmışsında o yüzden yani :p

Eminim neresinden anlatsakki sana ... :)

"yazzanaye geeel" gibisiden bişey dedi :mrgreen: o velet bana elini uzatarak "abi çak" dedi, elimi uzattım tam değecekken beni kandırıp "yazzanaye geeel" gibisiden bişey dedi :mrgreen:

O da biliyor kimi seçeceğini demekki :bounce:

Son düzenleme:
Bugün resimleri yazıları okurken farkettim ki o küçücük yürekler , bizim büyük yüreklerimizi de bir araya getiriyor... Böyle samimi, iyi niyetlerle ve duygu yoğunluğu fazla olan etkinlikler sonrası MT başka MT oluyor... Birbirimizi önceden hiç tanımasak bile böyler güzel günlerden sonra kardeşoluyoruz, arkadaş kazanıyoruz.... Bizi bile bir araya getiriyor... Ne güzel... Pazar günü ilk kez tanıdığım ve sevdiğim kişiler geçiyor şimdi yüreğimden... Eski arkadaşlarım ve dostlarım , ve yeni tanıştıklarım İYİKİ VARSINIZ...

Bugün resimleri yazıları okurken farkettim ki o küçücük yürekler , bizim büyük yüreklerimizi de bir araya getiriyor... Böyle samimi, iyi niyetlerle ve duygu yoğunluğu fazla olan etkinlikler sonrası MT başka MT oluyor... Birbirimizi önceden hiç tanımasak bile böyler güzel günlerden sonra kardeşoluyoruz, arkadaş kazanıyoruz.... Bizi bile bir araya getiriyor... Ne güzel... Pazar günü ilk kez tanıdığım ve sevdiğim kişiler geçiyor şimdi yüreğimden... Eski arkadaşlarım ve dostlarım , ve yeni tanıştıklarım İYİKİ VARSINIZ...

ağlayalım mı :salut:
:p

Hüznün penceresinden bakıyor daha çocuk yaşta hayata,
Hayatı boyunca arayacağı şeylerin en başında sevgi var, ve bir tutam mutluluk.
Bizler kadar şanslı değildiler belki hayata başlarken,
Hayata patlak tekerle başlamışlar,umud edilirki bundan sonraki hayatları
Her daim sevgi içinde,mutluluğun yanında,başarının gölgesinde geçsin.

Ne mutlu MT liyim diyene .

way bnm foto güncel olmuş...bence bu tarz etkinlileri daha da zor durumda olan yerlerede yapalım...

Son düzenleme:

bu sabah yeniden yazılanları okurken arkadaşlık ve dostluk larımı düşündüm ve şöyle dedim etrafımdam hiç ama hiç ayrılmayın
çünkü yapıcak çok işimiz var iyiki sizleri tanımışım :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Selamun Aleyküm, hayırlı sabahlar dileyeyim öncelikle.
Gerçekten bu resimleri görüpde duygulanmamak elde değil, benim gibi kalbi kaya olan birini dahi duygulandırdı inanın orda olmayı çok isterdim ama olmadı. İnşallah başka organizasyonlar olurda bende katılırım, Bu güzel organizasyonda emeği olan herkese CANI GÖNÜLDEN TŞK EDERİM. Sizleri tanımasamda resimlerden tanımaya calışıyorum. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

Benim yolumu kestiler ve haftaya tekrar gel ne olur dediler, bende haftaya değil ama ondan sonraki hafta gideceğime söz verdim. Zaten o gün çok geç kaldım :( bi daha gitmek istiyorumm...

arkadaşım kusurabakma seni başka nickli arkadaş ile karıştırıp msj attım..özür dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar