Bir cin istedik yollamadınız yaw.. illa bilek güreşimi yapalım![]()
gkn kaç tane cin kaybetti zaten bilek güreşinde:cherry:
Bu organizasyon tertibinde ki her safhasında emeği ve yüreğiyle katılan tüm arkadaşları Bilhasada orda bulunanları canı gönülden tebirk ederim
Ellerinize yüreğinize emeğinize sağlık.
O çocukların yüzüne tebessüm olmuşsunuz ne güzel.
Allah'ta sizin derdinizi kederinizi alıp sizin yüzünüzü güldürsün.
HAPİNİZE TEŞEKÜRLER.
Kapıdan girer girmez kucağıma atlayıp "abla" diye boynuma sarılan bir kız çocuğu... Beni hiç tanımıyor, iyimiyim kötümüyüm bilmiyor... Hayattan beklentisi o kadar az ki... Sadece "Sevgi"... Ben ona bir parçacık sevgi gösterdim o ise gözlerindeki sevinç ve ışıkla bana hayattın ne kadar güzel olduğunu anlattı.
Her ne kadar geç kaldıysam ve sizler gibi onları uzun uzun göremediysem de gerçekten çok güzel bir organizasyondu.
Herkese Teşekkürler...
valla supersınız bıdakıne bende gelıcem ıssallah
arkadaşlar; hepinizle GURUR DUYUYORUM....
SÜPERSİNİZ.....::tutkuy:::bestmt::flower::thumleft:::biggrinn::haapppy:
süpersiniiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz :rendeer:
Bu davranışınızdan dolayı sizi kutluyorum arkadaşlar... Çok güzel bir organizasyon olmuş....Tebrikler
Canı yürekten kutluyorum sizleri arkadaşlar ve alkışlıyorum ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::
kesınlılkle cok gurur verıcı bır davranıs...ayakta alkıslıyorum sızlerı:rendeer:
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:::thanks:::thanks:::thanks:::thanks:::melek02:::melek02:::melek02:::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn:bestmt:
gerçekten çok güzel gurur verici bir gezi olmuş teşekkürler
Sözlerin ardında mazaret aranmaz(işim vardı çi.im vardı v.b.)(bir parantez daha en azından ben böyle düşünüyorum)
Geleceğim deyip gelemediğim için üzgünüm .
Oradaki arkadaşlara teşekkürler ederim.
Bu güzel anları Türk gençliğine yaşattıkları için(bu ihtiyar motosikletçiler anlamına gelmemelidir.)
fotoğraflar için de teşekkürler...
İşte resimler anlatıyor herşeyi.
Delipoyraz yine güzel şeylere imza attın:rendeer:
Sana ve katılan tüm arkadaşları canı-gönülden kutluyorum.
Resimlere baktıgımda güzel ve mutlu bir gün kaçırdığıma çok üzüldüm bir yandanda sevindim o kardeşlerimin gülümsemelerine.
Tekrar yardımcı olan arkadaşlara ve MT deki tüm üyelere teşekkür ediyorum.
Herşey gönlünüzce olsun...
çok gurur verici bi duygu tebrik ediyorum sizi...:rendeer:
tebrik ederim harika bir şey yaptıgınız :rendeer:
çocukların gözlerideki o sevinç ışıgı muhteşem bunun için herşey yapılır
kardeşim askerden geldiği için yeşil mavi ye de gelemedim
başka zaman artık![]()
resimler için teşekkür ederiz,hayırlı ziyaretinizide gönülden kutlarım,çocukları çok sevindirmişiniz allah razı olsun hepimizden ve tüm katkısı bulunanlardan.
o özel günde aranızda olamadımizmir e gitmem gerekiyordu.. fotoları görünce içim burkuldu neden aksilikler hep beni buluyor .. elinize yüreğinize sağlık :rendeer:
Bu organizasyon tertibinde ki her safhasında emeği ve yüreğiyle katılan tüm arkadaşları Bilhasada orda bulunanları canı gönülden tebirk ederim
Ellerinize yüreğinize emeğinize sağlık.
O çocukların yüzüne tebessüm olmuşsunuz ne güzel.
Allah'ta sizin derdinizi kederinizi alıp sizin yüzünüzü güldürsün.
HAPİNİZE TEŞEKÜRLER.
yaşadıklarımı pek sevmem anlatmayı.. anlatmıcam gene =)
teşekkürler herkeze, özellikle eti cinleri getiren arkadaşa ve benimle eti cin ine bilek güreşi yapmayı kabul eden çocuklara![]()
emin diye bi koca bebek vardı göreniniz oldumu onuda :queen::cherry:
ETİ CİN'i bende çok severdim...çoook uzun yıllar oldu yemeyeli,o gün görünce dayanamadım aldım.
afiyet olsun,helali hoş olsun küçük dostlarımıza...
ne kadar çok eti cin hayranı varmış:silent:
yahu koliyi açıp 1 tanecik bile almadımr:
5-6 gün bakıştık durduk öylece... nasıl? güzelmiydi bari...
şu güzelliklere bak,
çıkarken arabanın önünü kestiler nerdeyse, ne zaman geliceksiniz ne zaman geliceksiniz die..
harbi, ne zaman gidicez?
şu güzelliklere bak,
çıkarken arabanın önünü kestiler nerdeyse, ne zaman geliceksiniz ne zaman geliceksiniz die..
harbi, ne zaman gidicez?
eet ne zaman gidicez bi daha!