Haha seni kaç yılında bulmuşlar![]()
Reca ederim abi.
Orada olamadım ama şimdi içim bir nebze rahat sayende....
Aslında tekrarınıda kısa zamanda yapmak lazım...çok istiyom çoook...
![]()
eet ne zaman gidicez bi daha!
ben askere gitmeden tekrar gidelim yani bayram sonuna kadar vaktimiz var ona göre![]()
Bu organizasyon tertibinde ki her safhasında emeği ve yüreğiyle katılan tüm arkadaşları Bilhasada orda bulunanları canı gönülden tebirk ederim
Ellerinize yüreğinize emeğinize sağlık.
O çocukların yüzüne tebessüm olmuşsunuz ne güzel.
Allah'ta sizin derdinizi kederinizi alıp sizin yüzünüzü güldürsün.
HAPİNİZE TEŞEKÜRLER.
Mert arkadaşımızın pabucu dama atıldı
Kuması da bek yakışıklıymış))
ulen iyiki işlerimiz vardı gelemedik boynuzlanmışız yani hemen kim len bu
Gözüme çivi gibi görünmeye başladı bak şimdi bu velet :cherry:
Aşkım hafta sonu görüşelim anladın sen![]()
ulen iyiki işlerimiz vardı gelemedik boynuzlanmışız yani hemen kim len bu
Gözüme çivi gibi görünmeye başladı bak şimdi bu velet :cherry:
Aşkım hafta sonu görüşelim anladın sen![]()
şimdi ben anlamadım, bu mesajı ismail abiyemi yazdın? :mrgreen: hayır ondan alıntı yapıp yazmışsında o yüzden yani![]()
"yazzanaye geeel" gibisiden bişey dedi :mrgreen: o velet bana elini uzatarak "abi çak" dedi, elimi uzattım tam değecekken beni kandırıp "yazzanaye geeel" gibisiden bişey dedi :mrgreen:
Eminim neresinden anlatsakki sana ...![]()
O da biliyor kimi seçeceğini demekki :bounce:
bakın ben hiç bişey demedim ismail abi diyo, sonra ihaleyi bana yıkmayın :mrgreen:
konuda daha fazla dagılmasın arkadaslar..
Bugün resimleri yazıları okurken farkettim ki o küçücük yürekler , bizim büyük yüreklerimizi de bir araya getiriyor... Böyle samimi, iyi niyetlerle ve duygu yoğunluğu fazla olan etkinlikler sonrası MT başka MT oluyor... Birbirimizi önceden hiç tanımasak bile böyler güzel günlerden sonra kardeşoluyoruz, arkadaş kazanıyoruz.... Bizi bile bir araya getiriyor... Ne güzel... Pazar günü ilk kez tanıdığım ve sevdiğim kişiler geçiyor şimdi yüreğimden... Eski arkadaşlarım ve dostlarım , ve yeni tanıştıklarım İYİKİ VARSINIZ...
Hüznün penceresinden bakıyor daha çocuk yaşta hayata,
Hayatı boyunca arayacağı şeylerin en başında sevgi var, ve bir tutam mutluluk.
Bizler kadar şanslı değildiler belki hayata başlarken,
Hayata patlak tekerle başlamışlar,umud edilirki bundan sonraki hayatları
Her daim sevgi içinde,mutluluğun yanında,başarının gölgesinde geçsin.
Ne mutlu MT liyim diyene .
Bugün resimleri yazıları okurken farkettim ki o küçücük yürekler , bizim büyük yüreklerimizi de bir araya getiriyor... Böyle samimi, iyi niyetlerle ve duygu yoğunluğu fazla olan etkinlikler sonrası MT başka MT oluyor... Birbirimizi önceden hiç tanımasak bile böyler güzel günlerden sonra kardeşoluyoruz, arkadaş kazanıyoruz.... Bizi bile bir araya getiriyor... Ne güzel... Pazar günü ilk kez tanıdığım ve sevdiğim kişiler geçiyor şimdi yüreğimden... Eski arkadaşlarım ve dostlarım , ve yeni tanıştıklarım İYİKİ VARSINIZ...
eet ne zaman gidicez bi daha!
Benim yolumu kestiler ve haftaya tekrar gel ne olur dediler, bende haftaya değil ama ondan sonraki hafta gideceğime söz verdim. Zaten o gün çok geç kaldımbi daha gitmek istiyorumm...