O nasıl oluyor anlamadım ama küçüklügümden beri harley t-shirtleri sweatshirtleri giydimharleyci olunmaz harleyci doğulur:cherry:
O nasıl oluyor anlamadım ama küçüklügümden beri harley t-shirtleri sweatshirtleri giydimŞimdi küçüklügümdeki kadar seviyorum mu hayırr
![]()
bişey söylecem, aslında her motor bir harleydir diğer motorlar harleyden bakıp çizmişlerdir sonradan yanlış çizince racingler filan ortaya çıkmıştır:cherry:
abi bittimmmmm:queen::queen::queen::queen:Raceler eskiden üretim hatası kabul ediliyordu zaten...Direksiyonları kısa çıkanları haaa bunlar yarış motoru diye kakalıyorlarmış.....
Enduroda aslında harley..... Coninin biri harley le tümsekten atlamış amortisörler kapanmayınca havada kalmış...Sonrada bağ*ırmış.....
Evreka evreka .... Enduro yu buldummmmmmmmm......:queen::queen::queen:
Vallahi bilmiyorum babocan..Anlat..Anlat..Krosun öyküsünü duysanız ooohoooo.....![]()
Babocan şimdi Conilerin bizonları ahırdan kaçmış... O zamanlar at falan da yokmuş..Adamlar harleylerle yakalarlarmış.... Biraz dişli teker takmışlar...Vallahi bilmiyorum babocan..Anlat..Anlat..![]()
Süpersin paşam..Babocan şimdi Conilerin bizonları ahırdan kaçmış... O zamanlar at falan da yokmuş..Adamlar harleylerle yakalarlarmış.... Biraz dişli teker takmışlar...
Bullduuum diye tepelerinde ampul yanmış..... Ne buldun dede diye sormuşlar.... O da kross u buldum.... Bundan sonra bunun adı kross olsun demiş......
Türlü örneklerle çogalabilir harley.... Efsane olmak kolay mı?...![]()