Harley Davidson'un kalbinde

mes

Arkadaşımız Ergun Aykol HD'nin ülkesi Amerika'ya gitti.İşte resimler
nikon2070pa1.jpg

Bu İstanbul'dan

amerika2007002jm9.jpg

amerika2007031ho4.jpg

amerika2007035sy5.jpg

sebnem2090la4.jpg

p1310186ew3.jpg

p1290025er1.jpg

p1290015lm5.jpg

ergunbu0.jpg

Herkese sevgiler saygılar.:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amerika da motorcu olmak çok başka bir olay..... Hep hayalimdeki şey....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O nasıl oluyor anlamadım ama küçüklügümden beri harley t-shirtleri sweatshirtleri giydim :) Şimdi küçüklügümdeki kadar seviyorum mu hayırr :p

O zaman senin ilerde harleyin olacak canım...... Sana yakın durmakta fayda var.... Bir tur attırırsın demi...:queen::queen::queen:

bişey söylecem, aslında her motor bir harleydir diğer motorlar harleyden bakıp çizmişlerdir sonradan yanlış çizince racingler filan ortaya çıkmıştır:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bişey söylecem, aslında her motor bir harleydir diğer motorlar harleyden bakıp çizmişlerdir sonradan yanlış çizince racingler filan ortaya çıkmıştır:cherry:

Raceler eskiden üretim hatası kabul ediliyordu zaten...Direksiyonları kısa çıkanları haaa bunlar yarış motoru diye kakalıyorlarmış.....

Enduroda aslında harley..... Coninin biri harley le tümsekten atlamış amortisörler kapanmayınca havada kalmış...Sonrada bağ*ırmış.....

Evreka evreka .... Enduro yu buldummmmmmmmm......:queen::queen::queen:

Raceler eskiden üretim hatası kabul ediliyordu zaten...Direksiyonları kısa çıkanları haaa bunlar yarış motoru diye kakalıyorlarmış.....

Enduroda aslında harley..... Coninin biri harley le tümsekten atlamış amortisörler kapanmayınca havada kalmış...Sonrada bağ*ırmış.....

Evreka evreka .... Enduro yu buldummmmmmmmm......:queen::queen::queen:
abi bittimmmmm:queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vallahi bilmiyorum babocan..Anlat..Anlat..:p
Babocan şimdi Conilerin bizonları ahırdan kaçmış... O zamanlar at falan da yokmuş..Adamlar harleylerle yakalarlarmış.... Biraz dişli teker takmışlar...

Bullduuum diye tepelerinde ampul yanmış..... Ne buldun dede diye sormuşlar.... O da kross u buldum.... Bundan sonra bunun adı kross olsun demiş....:p:p..

Türlü örneklerle çogalabilir harley.... Efsane olmak kolay mı?...:p:p:p

Babocan şimdi Conilerin bizonları ahırdan kaçmış... O zamanlar at falan da yokmuş..Adamlar harleylerle yakalarlarmış.... Biraz dişli teker takmışlar...

Bullduuum diye tepelerinde ampul yanmış..... Ne buldun dede diye sormuşlar.... O da kross u buldum.... Bundan sonra bunun adı kross olsun demiş....:p:p..

Türlü örneklerle çogalabilir harley.... Efsane olmak kolay mı?...:p:p:p
Süpersin paşam..:p:p:p:p:p

o hummer ın olduğu resimdeki abiyi haddim olmayarak tayfun taliboğluna benzettim ,, öle bi poz vermiş yani. :)
resimler 10 numara ama .

paylaşım için teşekkürler... büyük olasılık gidip göremiyeceğimiz yerleri bilgisayarımıza taşımışsınız...

alp tunay abi süpersin :mrgreen:

Usta, naked'la Scooter nasıl olmuş ? :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar