Harley Davidson çetesi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
konu başlığında çete yazınca bende hırsızlık falan gibi bişey bekliyordum
resimleri görünce gülmekten kendimi alıkoyamadım.

helal olsun iyi düşünmüşler

harley vardıda onlarmı binmedi :queen::queen:

bende aynı dusundum ama supermiş :queen:

Super Moderator
doğru söledin walla
nerde satılıo kaça alabiliyoruz:p:p:mrgreen::mrgreen:
:queen::queen:

tahtasiklet...:p...ön tarafla arkayı sadece bir bez parçası tutyor ya...ilginç gerçekten..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu biz çocukken 3 bilyeli teker buldukmuydu birkaç tahta, odun ve çivi ile kaykay benzeri bişey yapardık, bütün mahallenin çocuklarında benzer bitane olurdu ve yokuş aşağı yarış yapardık. Ama bunlar aşmış, harika el işçiliği + kullanışlı :rendeer: tebrik ediyorum.

Neydi o bilye tekerli arabalar be.Kaç kişi yapmıştır acaba forumda onlardan merak ettim.ben o jenerasyonun sonuna yetiştim, çoğu arkadaş benden de genç nerdeen bilecekler...
Bunların yaptığı ise enteresan bişey.Ama bi yerlerde görmüşler demek ki motosiklet veya bisiklet, belki gezginin biri uğramıştır köylerine.Bunlar bıraksın bu işleri 10 numara kano yapıyorlar.

Alltaki resimdeki 2. aracın ön tekerinde diş bile var... Yağmur lastiği yapmış kendine arkadaş :cherry:
Valla çok pratik ve güzel bir araç yapmışlar kendilerine, takdir ettim...

model ve markaları yazılmamışya plaka yok bide geceleri far yok sinyal yok çok tehlikeli bizi aşar ben almıyım tırafikçi deli önder çabuk yakalar beni izmirde tanımıyan yok:mrgreen:

babama gostermem lazım bu foto.Ları :D Benim motor kullanmama karşı gorsunde örnek alsın adamlar neler kullanıyo :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanırım bunlar bizim atalarımız ve bizler evrimin son halkasıyız onlara şükran borçluyuz ehü ehü ehü ...

herşey iyi güzel hoş da. artçı alamaazsın bunlara 25:cherry::cherry::cherry::cherry:

waaayyy anasını elin adamı yapıyo nedeyim bizde hala tık yok yakında ital ederler türkiyeye de........helal olsun ..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar