Birinci grup güzel oluyor ama zannedersem
en azından giyinmeyi biliyor 
Arabamla giderken, kendisine geçiş hakkı verdiğimde bana el sallayıp tebessüm eden sürücüler hep bayanlar oluyor.aynı şekilde motosikletle gezerken benim geçmem için bekleyenler de bayanlar oluyor.dalgınlıkla sinyalsiz şerit değiştirdiğimde kornayla uyarmak yerine arabanın içinde kendi kendine kızanlar da bayan sürücüler oluyor.Türkiye yollarının sizlere ihtiyacı var, hep destekçinizim :cat:
birinci grup daha kadınsı giyiniyor ama bunun yanında erkeklerin anlam veremediği olumsuz bulduğu özellikler de artıyor.
Konu hassas, çok detay verip de polemik yaratacağım diye çekiniyorum ama bence bu grup, kadınlar arası rekabete daha fazla dahil oluyor. Bunun getirdiği uzuuun alışveriş süreleri, önünden geçen başka kadınların kıyafetlerine arkasından (bazen normal bazen tuhaf ifadelerle) bakma, diğerleri hakkında yoğun dedikoduvb. durumlar.
Daha güzel olmak ve giyinmeyi bilmek konusuna katılmıyorum.
Ben de tozdan, topraktan, yağmur-çamurdan uzak duran, ampul değiştirmeyi bilmeyen, uzun tırnaklı, uzun topuklu çıtkırıldım kadınlardan hoşlanmam :mrgreen:
Daha yazmıyorum yeter. Hanımlar alınmasın. Fikrimi belirttim.![]()
birinci grup daha kadınsı giyiniyor ama bunun yanında erkeklerin anlam veremediği olumsuz bulduğu özellikler de artıyor.
Konu hassas, çok detay verip de polemik yaratacağım diye çekiniyorum ama bence bu grup, kadınlar arası rekabete daha fazla dahil oluyor. Bunun getirdiği uzuuun alışveriş süreleri, önünden geçen başka kadınların kıyafetlerine arkasından (bazen normal bazen tuhaf ifadelerle) bakma, diğerleri hakkında yoğun dedikoduvb. durumlar.
Daha güzel olmak ve giyinmeyi bilmek konusuna katılmıyorum.
Ben de tozdan, topraktan, yağmur-çamurdan uzak duran, ampul değiştirmeyi bilmeyen, uzun tırnaklı, uzun topuklu çıtkırıldım kadınlardan hoşlanmam :mrgreen:
Daha yazmıyorum yeter. Hanımlar alınmasın. Fikrimi belirttim.![]()
Pantalon giyen, çocuk doğuran, üstüne kariyer yapan Kadın, neden motosiklet kullanmasın ki ?
Hangi devirde yaşıyorsunuz Beyler...?
Caddelerde ve burada cesaretle ortaya çıkan Motor Yoldaşlarını tebrik ediyorum.
Kazasız Belasız sürüşler, keyifler dilerim..
Pantalon giyen, çocuk doğuran, üstüne kariyer yapan Kadın, neden motosiklet kullanmasın ki ?
Hangi devirde yaşıyorsunuz Beyler...?
Caddelerde ve burada cesaretle ortaya çıkan Motor Yoldaşlarını tebrik ediyorum.
Kazasız Belasız sürüşler, keyifler dilerim..
Bence her sey istemeye bagli. Gercekten motosikletin hakkini vermek isteyen bir kadinin ogrenme siniri yoktur.
Ayni durum erkekler icin de gecerli. Isteseler ne guzel de yemek yapar, gomlek utulerler![]()
Çok güzel yemek yapar ve gömlek ütülerim.
Ütü ile işim olmaz ama yemekte üstüme yoktur
Ayni durum erkekler icin de gecerli. Isteseler ne guzel de yemek yapar, gomlek utulerler![]()
Burdayız da, gereksiz yere mesaj atıp kirlilik yapmıyoruz sadece. Laf gelir konuşuruz, laf yoksa boş yere geveleneceğimize kaldırımda oturup taş atacağımıza, taş toplayıp işimize gücümüze motorumuza bakarız![]()