Hanimlar neredesiniz?

Merhaba arkadaslar. Kadin motosiklet kullanicisi ve sevdalisi olarak aranizdayim.

Kadinlarin azinlikta olmasindan dolayi bir araya getirme cabasindayim. Amac tanisma, yardimlasma, bilgi paylasimi vs.

Tanidiginiz, bildiginiz kadin motosikletciler varsa yonlendirmenizi rica ediyorum.

Belki bizlerde toplanabilirsek her turlu konuda birbirimize yardimci olabiliriz.

Sebebi ziyaretim budur :) Herkese selamlarimi sunarim.

Şansına tam da kadın görünümlü sahte hesap tartışmaları üzerine geldin. Ama hoşgeldin.

Motorcu kadin efsanedir. Gonullerin icindedir, her hayalin kahramanidir belkide. Biz gormedik ama var diyorlar.

Evet okudum da anlam veremedim. Neden sahte uyelik acilir ki boyle bir forumda??

Gun icinde 30 tane motorcu goruyorsam 5 tanesi kadin oluyor. Belki dedim birilerine rastlarim burada :)

Ergen eğlencesi işte, güya buradakiler kadın sanacak da eğlenecekler

hoşgeldin...aradığını bulman zor olabilir bu arada...ha hepsini biraraya toplarsan bi çokları için de kolaylık olur tek tek aramak yerine:)
çalışmalarını takip edeceğiz:)

Af buyur, başlık "hanımlar overlok makinesi ayağınıza geldi" anonsunu çağrıştırdı bana :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
30 motorcunun 5 kadın olanı bize niye denk gelmiyor acaba

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eh madem hanımları çağırmışsın biz gidelim...
Altın günü falan sanırım... :)

hoşgeldiniz, göztepede ben de çok görüyorum kadın motosikletçi. Bir tanesi ile durgun trafikte aralardan gecerek ilerliyorduk en son scooterıyla benim motorun gecemeyecegi bir yerden geçip gözden kaybolmuştu :bounce:

trafikte bayan motorcular artışta ama forumlar trafikten daha rahatsız edici seviyede olsa gerek ki burda hala kimseler yok :D hoşgeldiniz

Mersin İl Temsilcisi
ortalık yanık külotlu çorap kokar birazdan :p ( recep ivedik )

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------

Evet okudum da anlam veremedim. Neden sahte uyelik acilir ki boyle bir forumda??

Gun icinde 30 tane motorcu goruyorsam 5 tanesi kadin oluyor. Belki dedim birilerine rastlarim burada :)

denizkızı görmüş hayalet korsanlar gibisin...

( ya da her gün 5 kızkardeş aynı yatakhanede uyanıyrosunuz )

çünkü ben 30 yılda toplam 5 tane farklı motorcu kadın gördüm de :bounce:

Bagdat caddesinde kadin motorcu hergun goruyorum ki iclerinde bende varim ;) ama kimse forum takip etmiyor anlasilan. Bir dahakine yollarini kesmeyi planliyorum :)

Sene 99-2000 gibiydi sanırsam kadıköy boğanın oradan iskeleye inerken, solda otobüs durağının orada gayet pastel renkli koruma kıyafetleri ile (pembe, açık mavi ve beyaz) Altında racing marka model hatırlamıyorum veya görmedim şoktan, Kenara çekti, önce kaskını çıkarttı ve sarı düz saçlarını dalgalandırdı, sonra çalan telefonuna cvp. verdi ve ben O günden beri melek görmedim.

Supermis :)) bir toplayabilsem kizlari ve hep birlikte (kadin-erkek) gezilere cikabilsek o meleklerin hala var oldugunu gorebilirsin ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar