Hanimlar neredesiniz?

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Vespa nın forumlarında sayı daha fazla. Toplaşıp geziyorlar bide rengarenk scooter larıyla.

Benim anlamadığım hanımefendi bir konu açmış hanımlar neredesiniz diye.Kadından çok erkeklerin geyik muhabbeti var.
Herkez bir espri patlatıyor falan , siz "kadınlar güne gitmiş" tarzı espriler yaparak baştan böyle bir yaklaşımda bulunursanız bu her zaman böyle devam eder diyorum , başka da mesaj yazmıyorum :)

Benim anlamadığım hanımefendi bir konu açmış hanımlar neredesiniz diye.Kadından çok erkeklerin geyik muhabbeti var.
Herkez bir espri patlatıyor falan , siz "kadınlar güne gitmiş" tarzı espriler yaparak baştan böyle bir yaklaşımda bulunursanız bu her zaman böyle devam eder diyorum , başka da mesaj yazmıyorum :)

ee sonuç ne yani, ne demek istedin, velev ki kadınların hepsi bi başlık altında toplantı, hiç erkek yazmadı diyelim, espri yapılmadı. hem konuyu açan arkadaş, hem sen içiniz rahat mı edecek, huzurla mı uyuyacaksınız bu gece, nedir yani...?

Mersin İl Temsilcisi

keşke, herkes içindeki dişiyi ortaya çıkarsa da rahatlasan...

Yine mi tartisma :/ Anlasilan bu forumdan bana hayir yok. Gidip bir scooter alayim bari :)

sizi şakacılar :D :D bayanmış :D :D 200 kg'lık motosikletleriyle trafikte arabaların arasından süzülenlerinizi görürsem bayan demem, kardeşim derim ...... :cat::cat::bestmt:

sizi şakacılar :D :D bayanmış :D :D 200 kg'lık motosikletleriyle trafikte arabaların arasından süzülenlerinizi görürsem bayan demem, kardeşim derim ...... :cat::cat::bestmt:

Gel kardesim gel :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------

süper cevap. biz degisemeyiz ya. valla biz afedersiniz ama öküz geldik öküz gidicez..

Sadece egolarini ve onyargilarini biraz dindirebilseler her sey cok guzel olacak ama.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben burdayım yahu ::140::

Hep artçıydı bugün gördüğüm hatunlar, aramanın gücüne inanıyorum, yarın da bakınıyor olacağım. :)

Bugun iniyorum caddeye gozlerim seni arayacak :) kirmizi motor gorursen onunu kes ;)

Bu akşam caddede topuklu ayakkabıyla kırmızı scooter süren bir abla gördüm umarım sen değilsindir :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------

Hep artçıydı bugün gördüğüm hatunlar, aramanın gücüne inanıyorum, yarın da bakınıyor olacağım. :)

Sürücünün hatun, artçının erkek olduğu bir çift gördüm bugün. Çok hoşuma gitti en kısa sürede bizim hatuna öğretiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar