Hanimlar neredesiniz?

Bende seviyorum yollarda görmeyi.
Benimde başımda var motor isteyip duran :)
Yalnız gün gçtikçe İstanbulda motosiklet kullanmak beni çok zorluyor.
Cesaret edemiyorum , ondan çok ben korkuyorum .
Bu arada kimse bayanlara beceriksiz felan demesin.

Daha ilk denemesinde ben artçısı olduğum halde 40 km yol gittik pcx 125 ile
2. denemesinde 15 km yol gittik burgman 400 ile.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152007928273578&l=2797015421701918355

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152007928273578&l=2797015421701918355" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Selamlar herkese,
Bende bir bayan olarak motor süren bayanların artmasını istiyorum.ilk aşama olarak ehliyetimi aldım.sıraada vespa

Selamlar herkese,
Bende bir bayan olarak motor süren bayanların artmasını istiyorum.ilk aşama olarak ehliyetimi aldım.sıraada vespa��

ehliyetiniz hayrlı olsun insallah kazasız belasız alırsınız bir vespada sürersiniz,

vespa yı bayanların bu kadar çok sevmesini valla anlamıyorum, özentiden mi yoksa ciddenmi bayanlara çok çekici gelen bir motor anlamadım, vespa oldum olası hiç hoşuma gitmeyen bir motor, ama bayanlar vespa diye ölüyo ya eşimde dahil :)

Gecen gün iş dönüşü kadın chopper gurubuna rastladım araya aldılar beni dövcekler sandm sonra acık trafiğe gecince tozu dumana kattılar. :)

ben de bir kere ona benzer bir hadise yaşamıştım, hala arasıra aklıma gelir...

Sene 99-2000 gibiydi sanırsam kadıköy boğanın oradan iskeleye inerken, solda otobüs durağının orada gayet pastel renkli koruma kıyafetleri ile (pembe, açık mavi ve beyaz) Altında racing marka model hatırlamıyorum veya görmedim şoktan, Kenara çekti, önce kaskını çıkarttı ve sarı düz saçlarını dalgalandırdı, sonra çalan telefonuna cvp. verdi ve ben O günden beri melek görmedim.

Başlık güzel tebrikler. İleride evlenecek hemcinslerimin motor sevdasına son verilmemesi için kadınların motosiklet konusunda bilgilenip artması gerekli...

Keza motor sevdama platonik aşık olarak merak salmıi biri olarak o motosikletli kızo unutmatacağım

Başlık güzel tebrikler. İleride evlenecek hemcinslerimin motor sevdasına son verilmemesi için kadınların motosiklet konusunda bilgilenip artması gerekli...

Keza motor sevdama platonik aşık olarak merak salmıi biri olarak o motosikletli kızo unutmatacağım
Erkekler kiz arkadaslarina motosiklet egitimi hediye edebilirler aslinda :)
Belki o zaman kimse sevdasindan vazgecmek zorunda kalmaz ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Selamlar herkese,
Bende bir bayan olarak motor süren bayanların artmasını istiyorum.ilk aşama olarak ehliyetimi aldım.sıraada vespa��
Hayirli olsuun:thumleft:
Fuarda vespanin standi cennet gibi oluyor:queen:

ehliyetiniz hayrlı olsun insallah kazasız belasız alırsınız bir vespada sürersiniz,

vespa yı bayanların bu kadar çok sevmesini valla anlamıyorum, özentiden mi yoksa ciddenmi bayanlara çok çekici gelen bir motor anlamadım, vespa oldum olası hiç hoşuma gitmeyen bir motor, ama bayanlar vespa diye ölüyo ya eşimde dahil :)

Mini cooper gibi dusun
Iceriginin onemi yok birileri ona bayiliyor olsun yeter bayilmalari icin :)

Selamlar bir biker woman da burada :)
ehliyetimi alalı çok oldu fakat öğrenci olduğum için nakit bariyeri oluyordu sürekli.
Bu sene bir ikinci el intruder 250 veya drag 250 lik bir bütçe oluşturabildim. Sene içerisinde geliyor umarım.
Yalnız sorun okul nedeniyle ankara'da olmam ve burada istediğim modelleri sahibinden de vs bulamamam. Nakliye olayı nasıl oluyor hiç bilemiyorum.
Kısacası YARDIM arkadaşlar :)))

Yakin zamanda ihtiyacim oldugu icin arastirmistim. Bana gore iki mantikli secenek var;
Motoru git, gor, begen, bir ustaya goster, satin al...
1. Bin git
2. Otobus firmasiyla anlas. Sarip sarmala bagaja koy. Sende otobuse bin Ankara'ya don.

Benim bulduklarim arasinda en ucuz ve guvenilir olan cozumler bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar