Benim anlamadığım hanımefendi bir konu açmış hanımlar neredesiniz diye.Kadından çok erkeklerin geyik muhabbeti var.
Herkez bir espri patlatıyor falan , siz "kadınlar güne gitmiş" tarzı espriler yaparak baştan böyle bir yaklaşımda bulunursanız bu her zaman böyle devam eder diyorum , başka da mesaj yazmıyorum![]()
Benim anlamadığım hanımefendi bir konu açmış hanımlar neredesiniz diye.Kadından çok erkeklerin geyik muhabbeti var.
Herkez bir espri patlatıyor falan , siz "kadınlar güne gitmiş" tarzı espriler yaparak baştan böyle bir yaklaşımda bulunursanız bu her zaman böyle devam eder diyorum , başka da mesaj yazmıyorum![]()
Yine mi tartisma :/ Anlasilan bu forumdan bana hayir yok. Gidip bir scooter alayim bari![]()
sizi şakacılar![]()
bayanmış
![]()
200 kg'lık motosikletleriyle trafikte arabaların arasından süzülenlerinizi görürsem bayan demem, kardeşim derim ...... :cat::cat::bestmt:
süper cevap. biz degisemeyiz ya. valla biz afedersiniz ama öküz geldik öküz gidicez..
keşke, herkes içindeki dişiyi ortaya çıkarsa da rahatlasan...
Caddede mavili, pembeli bi şey görürseniz el sallayın, ben de sizdenim.![]()
Bugun iniyorum caddeye gozlerim seni arayacakkirmizi motor gorursen onunu kes
![]()
Hep artçıydı bugün gördüğüm hatunlar, aramanın gücüne inanıyorum, yarın da bakınıyor olacağım.![]()