Hangisi olsun Acep?

Arkadaşlar; Siz maddi açıdan müsait olsanız hangi Model motosiklet ve ne marka egzost taktırırdınız bu 4 silindirli asfalt harikalarına :D buyrun resimler:

-Motor seçenekleri;Gsr600,Fazer s2 600 Abs,CB600f Hornet Abs,KAWASAki z750 Abs
-Egzost seçenekleri ise:Yoshimura,devil,Akrep,Leo vinçe.

REsimler

Buyrun o nacizane yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim yorum yazan arkadaşalarıma ;

-Örnek ;Motosiklet ve Gönlünüzden geçen hangisini taktırayım dediğiniz eksoz markası ile cvp atınız Kolay gelsin :D

Motoru aldık, fabrika çıkışıyla yıllarca kullandık da egsozu başımıza dert oldu?

yok yahu ses açısından millet farklı goruslerde olabılıyor .biri akrep biri yoshi biri leo biri devil diyebiliyor.

Egzoz olarak hiç düşünmemiştim motorun duruşu ve keskin hatlara önem veririm aslında ,.. fazer derdim sanırım:silent:

bu motorlara eksoz ne gerek zaten hepsi ayrı bi canavar ama illa fantezi olacaksa z750 yerine çift eksozlu z1000 alırdım çift tarafta 4 delikli harika bir görüntü ve ses.
2007_kawasaki_Z1000_sideview.jpg

İlk bi z1000 gördüümde hayatımda gördüüm en güzel mootosiklet demiştim. Hatta en güzel şeylerden biri demiştim.:cherry: . Ama z lerle ilgili olumsuz bişiler yazıldı çiizdi zaman zaman..Öte yandan bi hornet hayranıyım. Sanırım ikisinide görmeme rağmen yakından bi bakar ve öle alırdm
.şu an ilk hornet diyesim geliyor.

asdsadasdsad ben de çok zorlandım :d hepside birbirinden tatlı

kawa çok güzel duruyor ama fazerında ayrı bir havası var.gene de siyah kawa + yoshimura eksoz.birde güzel bir yolculuk camı

ben hornet alırdım, belki olmaz dersin ama arka çanta ve ön cam, + koruma demiri eklerdim ömür boyu binerdim:cat:

Gsr600;Kesinlikle "DEVIL"
Fazer s2 600 Abs; "AKROPOVIC"
CB600f Hornet Abs; "AKROPOVIC"
KAWASAki z750 Abs; "YOSHIMURA TRIOVAL CARBON"

Ben mesela en fazla 1-1,5 sene içnide yaptığım planlara göre bi Suzuki GSR600 kesin alıcam..Ve tercihim egsozunda DEVILden yana olacak..

Moderatör
Ulusal egzos haftası mı bu hafta ? :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 AM ----------

ben hornet alırdım, belki olmaz dersin ama arka çanta ve ön cam, + koruma demiri eklerdim ömür boyu binerdim:cat:

Ne güzel olurdu valla :) Bende istiyorum alırken bir tane banada al usta :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar