Hangi Scooter uygun olur?

Katılım
24 Nis 2020
Mesajlar
7
Arkadaşlar boy: 176 kilo: 120, battı çıktılı, yokuşlu bir yoldan evden işe işten eve gidiyorum. Otomatik vitesli bir Scooter almak istiyorum ancak araba kullanmaktan hoşlanmıyorum ve arada sırada uzun yola da gidersem diye (izmir - çeşme) iyi bir motor almak istiyorum.
125 Lik ve 150 Lik Scooterlera baktım en tutulanlar PCX ve NMAX ancak ikinci elleri bile çok pahallı. Başka bir marka model önerebilir misiniz? Ya da kesin kesin ne yap et NMAX ya da PCX mi al dersiniz?
 
Katılım
28 Haz 2018
Mesajlar
138
Bana sorarsan al bir 50 cc geç, ne sigortası var ne vergisi. Yakıtı da az tasarruf yaparsın 1 seneye kalmaz.
 
Katılım
14 Mar 2019
Mesajlar
493
Bana sorarsan al bir 50 cc geç, ne sigortası var ne vergisi. Yakıtı da az tasarruf yaparsın 1 seneye kalmaz.

hocam adam 120 kiloyum, indili çıktılı yokuşlu yerlerden işe gidicem arada da uzun yol yapıcam diyor 50 cc dişinin kovuğuna yetmez :)

benim tavsiyem pcx yada nmax olur. ikisinede gücünüz yetmiyorsa yamaha x-city 250 bakın derim alabileceğiniz en ucuz ve bi o kadar kaliteli bir scooter. hem uzun yola gelir hemde sizin cüssenizide taşır.
 
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
48
SYM Fiddle 3
Honda activa

Honda'da bir problem yaşayacağını sanmam ama SYM hakkında da iyi dediklerini duymuştum
 
Katılım
15 Eki 2019
Mesajlar
205
Motosikleti
Tracer 7
Honda ps 150. Alın bakımlarını yapın ömürlük motor. Akrabama aldık 30 bindeyken şuan 60 binde hiç satmayı düşünmüyor. Diğerlerine kıyasla baya yüksek bir scooter bu da kalıbınızı taşıyabilecek yapıda olmasını sağlar. Ayrıca diğerlerinin yanında fiyatı da çok çok uygun. Yüksek bir tur camı ile birlikte zarif bir görünüşü oluyor.
 
Katılım
13 Şub 2006
Mesajlar
558
Sym fiddle, babam+ben 200kg üzeri, bodrum da dağ tepe gezmiştik.
 
Katılım
12 Tem 2018
Mesajlar
58
Temiz bulursaniz bence yamaha xcity 250.

Yamaha xmax 250 ayarinda bir motor. İnsanlar xmax tercih ettigi icin piyasa da tutunamamis.
 
Katılım
25 Nis 2019
Mesajlar
927
Motosikleti
Honda CB125F
Nmax ve PCX yerine aynı rakamlarla X-City 250 almanı tavsiye ederim.
Hem şehir içi hem şehir dışı tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla görür.
 
Katılım
17 Eki 2019
Mesajlar
801
Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Nmax ve PCX yerine aynı rakamlarla X-City 250 almanı tavsiye ederim.
Hem şehir içi hem şehir dışı tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla görür.

Kesinlikle katılıyorum. 120 kilo olan birisi için 250cc lik bir motor daha uygun olur.
 
Katılım
1 Eyl 2018
Mesajlar
346
Bencede 200 cc den aşağı bir motor almayın. 200 cc den düşük motorlar sizi belki taşır fakat uzun vade de motorun can azalır. Aktarma organları daha fazla yıpranır. Joymax 250,daelim s3, x city, x max, forza gibi orta seviye maxi scooter ler sizi daha rahat taşır. Daha rahat taşıyacağı için de daha fazla zevk alırsınız motor sürmekten, yolculuklarınız işkenceye dönmez. Hele ki artçı olacaksa kesin 250 cc bandına çıkmalısınız.
 
Katılım
10 Tem 2007
Mesajlar
2,739
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
SYM JET 200İ ABS olabilir. Sıfırı 17,500 gibi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst