Hangi Motor AlınMAZ :)

Benim için şu cümleleri içeren ilanlar direkt kategori dışıdır. (iyi haltmış gibi sahibinden birde bunları derlemiş toplamış yayınlamış : )
409133_10151155930950065_385318225064_22529027_44776687_n.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşleri bu.:)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
benim sahibinden.com da en uyuz olduğum şey motorun yenisi 5000tl iken adam 3 senelik motoruna 4900 tl yazıp birde altına lütfen ciddi alıcılar arasın gereksiz saçma taleplerle rahatsız etmeyin diye yazan, kendini akıllı sanan salaklardır,ciddi alıcı arıyormuş beyinsiz senin ilanının ciddiyeti yok ki insanlar seni arasın,gerçeklikten uzaklaşmış akıl fikir yoksunu tipleme :D

Sahibinden.com aslında böyle yapmakla, o ifadeleri kullanan ilan sahiplerini bir ölçüde ti'ye alıyor :)
İlanlarda satış nedeni belirtmek zaten aptalca bir davranışken, tümünün içinde en uyuz olduğum ifade "keyfekeder satıyorum" lafıdır.
Ulan ya motorunla ilgili bir sıkıntın var ve elden çıkarmak istiyorsun, ya paraya sıkıştın ve satmak zorundasın, ya da model yükseltme / yenileme yapacaksın işte. Dördüncü bir nedeni kimseye yutturamazsın.

Keyfe keder. Ne demek :)
Öyle keyifli ki satmazsam çatlarım ?
Öyle keyifli ki içime dert oldu.
Keyifden kederlendim :p
Ben keyiflendim sizde faydalanın ?

Yadam amaç "alırsan ekime , almazsan kasıma " havası yaratmakmıdır . Hani gören tok satıcı sansın :)

KEyifden malmı satılır yaw hakikaten .

beim sahibindene gıcıklığım ise hergün benim motorun fotolarını çalıp birisi kendi ilanına koyuyor artık şikayet etmekten çok sıkıldım şuan bile bakın benim motorun resmini bulacaksınız
bu 5. kez hemde ayrı kişiler :/

Kocaeli İl Temsilcisi
her tarafı sıfır gibi, kılcal çizikler, az kullanılmış , garaj arabası, orjinal km si, içinde hiç sigara içilmedi :cherry::queen:

benim sahibindene gıcıklığımda hiç bir araba ilanımı yayına sokmamaları neymiş kurumsal abone görünüyormuşum üşenmedim telefon açtım :farao:

artık araba ilanını aynı uyelik üzerinden yapamıyorum yeniden uye olurum ancak aynı kendi numaramı girdiğim zaman sistem beni numaramdan tanıyıp tekrar kıllık yapma durumu varmı yada satış ilanı için başka bir site mi bulayım ?

Son düzenleme:
bende ilan başlıklarına bayılıyorum yaa mesela :

* Yılaaaannnnnnnnn :queen: ( cbr 125r için )

* Gözün görsün gönlün sevsin :queen: (cbr 125 için )

Bide buaralar şu açıklamalar dikkatimi çekiyor : Bedelli askerlik için satılık :queen: lan denyo zaten paran varsa 2 milyarlık motorumu satıp bedelliye gitcen,paran yoksada git bedelsiz yap

Mersin İl Temsilcisi
daha temizi yok....
( ama aynından olursa takasa girmek ister )

Kocaeli İl Temsilcisi
aslında biliyormusunuz (hangi mortor alınmaz )sorusundan ziyade aslında 2 el hiç bir motor alınmaz diyeceğim emme imkanlar işte sıfırını alamayınca mecbur 2. ele yöneliyorsun :)

Moderatör
Ben en cok "ölüm makinası" baslikli motosiklet ilanlarina bitiyorum.
Ulen öleceksem niye alayim :)

Ben tork canavarına taktım bu aralar, adamlar 125 liğe de 250 liğe de tork canavarı yakıştırmaları yapıyorlar, ha birde ciğeri sağlam dedimi tamamdır o motoru kesin almalısın.
Alana şimdiden hayırlı olsun lafını birtürlü anlayamadım, hala anlayamadım; satınca söylersin adama hayırlı olsun dersin diilmi. Ufak dünyaların ufak beyinleri.
Bak hala anlayamadım ben bu ifadeyi başka birşey mi kastediliyor acaba ?
"Bakın kardeşim, reayam, beri gelin şöyle, size öyle müthiş bir alet satıyorum ki böylesi sadece bende vardı hadi buyrun nasiplenin sefil varlıklar " gibi enstantaneler geliyor gözümün önüne.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Alana şimdiden hayırlı olsunu büyük harflerle yazmışlar. :) Bir sahibinden.com klasiği, sanırım bu kadar iyiniyetli gözükmeye çalışıp artniyet kokan başka bir cümle daha yoktur, gördüğüm anda uzarım. :p

benim sahibinden.com da en uyuz olduğum şey motorun yenisi 5000tl iken adam 3 senelik motoruna 4900 tl yazıp birde altına lütfen ciddi alıcılar arasın gereksiz saçma taleplerle rahatsız etmeyin diye yazan, kendini akıllı sanan salaklardır,ciddi alıcı arıyormuş beyinsiz senin ilanının ciddiyeti yok ki insanlar seni arasın,gerçeklikten uzaklaşmış akıl fikir yoksunu tipleme :D

hakkaten jantına fosfor, deposuna sticker yapıştıran "benimki aksesuarlı" diye fiyat kasıyor.

Moderatör
Eeee hepimiz bilincliyiz o zaman. İyi de bu ilanlari kim veriyor o zaman :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar