BODYBODY' Alıntı:22.07 Ye Kadar Tum Organizasyon Tamamlanabilirmi ????????
Eger Okeyse Cok Iyi Bir Tarih
:-MUSTURAKİ-' Alıntı:güzel fikir bence hayata geçirilmeli yalnız buluşma saati bana geç gibi geldi
organizasyon günüde galiba cumartesiye denk geliyo bana kalırsa cumartesi
katılım az olabilir
benim fikrim bu organizasyonu darülaceze organizasyonu ile birleştirirseniz darülaceze ziyaretinden sonra çıkabiliriz turumuza üstelik katılımı arttırmış olabiliriz
saygılar
MUSTAFA
batuhan35' Alıntı::lus1::
bence de tarih
23.07.2006 olmalı
camadan' Alıntı:peki CERRAHI, dostum bişekilde sesimiz çıkmadığı takdirde nası olacak bu sence.
sen bu saydığın türdeki şahıslara nasıl eğitim verileceği konusunda bi fikir üretebildinmi?
bence çokzor, bizim insanımızın kendi doğruları vardır ama bu doğrular ne kadar doğru bu tartışılır.
bence önce bi gövde gösterisi şart kendimizi belirtmek için.
ama sonra eğitim olabilir.
22 sini seçmemdeki amaç günlerden cumartesi olması ve herkesin yolda olmasıydı pazar günleri çoğu insan ya evinde ya yazlıkta yada başka yerde fakat cumartesi olursa 12 hem iş çıkış saatine denk geliyor. hemde Sayısı tahmin edebileceğiniz gibi çok olan motokurye arkadaşlarında katılımınla gerçekleşir. Lütfen yanılıyorsam düzeltin...-MUSTURAKİ-' Alıntı:REKLAMCI dostum ayın 23 de darülaceze ile ilgili bir oranizasyon var
www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
bu organizasyona katılımın çok yüksek olmasını bekliyoruz sen organizasyonu
bu organizasyonla birleştirirsen ziyaretten sonra turumuza çıkarız ve katılım çok yüksek olabilir daha öncede yazdığım gibi sürüşü bir mezarlıkta bitirebiliriz ve çok anlamlı bi şekilde bitirmiş oluruz benimkisi sadece bir fikir
saygılar
MUSTAFA
reklamci2003' Alıntı:Ben buradaki başlangıcımda tartışma içinde değilim. Benim bu olaya başlangıcım tamamen duygusal. Hee tabi taş kalpli olanlar varsa katılmayabilir. Eğer amaç sırf muhalefet ise ben bu yazıda yokum. Hee Turk insanın zihniyeti neden değişmiyor biliyormusun senin, benim diğerlerinin ve bu ülkede yaşayan herkesin hiç bir şey yapmadığı için. Ben en azında motosiklet aldım alalı çevremdeki tüm arkadaşlarımın motosiklete bakış açısını değiştidim. İnşallah hepimiz bu konuda başarılı oluruz. Bu yazdıklarını ben ufak yaştan beri zaten biliyorum. Başka bir yerde başkalarına söylersen inan faydalı olabilir.
CERRAHI' Alıntı:Simdikilerine degilde bundan sonraki nesil icin okullarda bu egitimin verilmesi sanırım biraz daha etkili olacaktır.
Bu arada ben milli eğitim bakanının boşunamı maasını veriyorum. Daha iyi bir eğitim fikrini o düşünsün !
Bizim asıl sorunumuz kendi dogrularımızdan baska dogru olmadıgı düşüncesidir aslında.
Bu arada senin sonda yazdıgın satırdan sunu anlıyorum.
Önce dizini döv sonra kızını döversin misali.....
Saygılar..
camadan' Alıntı:Dostum süper diyorusun eğitim okullarda versinler diye bi ara kredili sistem diye saçma sapan bi sistem vardı. o sistemde trafik falan diye bi ders ne öğretmen ne de dersle ilgili kitap. sırf çocuklar kredilerini doldursun diye çıkardılar.
Esas bizde eşşeklik böyle olmaya devam ettikçe bu böyle gitmez demedikçe birlik ve beraberlik olmadıkça çok ama çooook devam eder böyle tartışmalar.
Gövde gösterisi şart nedeni ise ooops pardon biz yanlış yaptık diyecekler. ama bizlerde iş yok.