HAKKARİDE 24 ŞEHİT.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
7 Eyl 2011
Mesajlar
65
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mevzu bahis vatansa gerisi tefarruat.
 
Katılım
19 Mar 2011
Mesajlar
1,661
Bayramdan sonra bu itlerin hesabı sorulacak diyen başbakan hala birşey yapmış değil. belkide iki bayram arası olduğundandır. Durmak yok güncellemeye devam.
 
Katılım
19 Haz 2009
Mesajlar
282
Kurban bayramını kastetmiş her halde başbakan Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin yaralılarımıza şifa yakınlarına da sabır versin
Şerefsizler durmamışlar bu gece de Siirt de bir yere saldırmışlar:pr:
 
Katılım
31 Ağu 2010
Mesajlar
473
Allah'ım mekanlarını cennet eylesin, ailelerine ve geride bıraktıklarına sabır versin.. Dün geceden beri uyku tutmadı beni.. Artık vatan saolsun veya şehitler ölmez vatan bölünmez sözlerini söylemeye mecalimiz kalmadı.. Bu o..pu çocukları durmayacak hükümetin bir an önce Kuzey ırak ı işgal etmesi gerekiyor.

Haber sitelerini daha açamaz oldum, neden? çünkü yine bir şehit haberi görecem dünyam başıma yıkılacak diye...
 
Kocaeli İl Temsilcisi
Katılım
29 Mar 2011
Mesajlar
4,134
yok arkladaş yok önü ardı kesilmiyor bu itlerin allah cezalarını versin ...

allah şehit yakınlarımıza sabırlar versin mekanları cennet olsun.
 
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
888
Vallahi birader, benim bütün derdim insanlar ölmesin. Özerklik olmuş olmamış, hiiiç umurumda değil. Yeter ki kimsenin kimseyi böyle dallama sebeplerle öldürmediği, insan haklarına saygılı bir memleketim olsun. Benim derdim bu...

De bakayım, senin derdin nedir?

Bravo hocam, budur işte adamların görmek istedikleri mantık. Özerklik olmuş olmamış ne olursa olsun barış olsun diyosun. Canımı yakmasınlar ama gözlerimi kapar zevk alırım diyosun (lisanımın kusura bakma lütfen) Bugün özerklik isteyen, yarın bu topraklar benim bağımsız devlet olmak istiyorum diyecek.
Ben derdimi diyeyim sana.

Benim derdim, şu anda hali hazırda sınırları belli olan, 1923 yılında kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yaşatabildiğimiz kadar uzun yaşaması, Atatürk'ün deyişiyle, ilelebet payidar kalması. Kimsenin kökeniyle uğraşmıyorum... Benim derdim bu sınırlara, bu ülkeye karşı olan, yediği toprağın üstüne sıçan adamların, mümkünse, kansız ve sorunsuz olarak xtrip nereye gitmek istiyorlarsa gitmesi, gitmeyenlerin, TÜRKİYE CUMHURİYETİ içinde yaşamaya devam edip beslenip aynı zamanda ben toprak istiyorum ben federe istiyorum diyen adamların da zorla dışarı atılması benim derdim, atılamayanların da artık son çare olarak kıtır kıtır kesilmesi. Yapacak başka bir şey bırakmıyorlar çünkü... Benim derdim, bildiğim öğrendiğim vatanımda yaşamak, ezbere çizebildiğim türkiye haritasının bozulmaması. Benim derdim bu ülke sınırların içine yaşayan herkesin, bu ülkenin suyunu ekmeğini yiyen herkesin bu vatana ve bu vatanı kurmak için dökülen tonlarca kana saygı duyup bütünlüğü için çaba göstermesi. Bir tek Seyit Onbaşı (Çanakkale savaşı) bile yeter bu vatanı neden korumamız gerektiğini anlatmaya.
Mutsuzuz hepimiz doğru, terörü bırak bin tane problem var ülkede, devlet tarafından soyuluyoruz, milletin yarısından çoğu aç, vs vs.. saymakla bitmez.. ama ne demiş trabzonlu arkadaş, vatanını sevmenın, parayla pulla eğitimle devletle alakası yok. Belki yıllardır en çok ihmal edilmiş memleketlerden birisi doğu karadeniz, devlete en çok sövenler belki onlar. Ama bugün hadi silahınızı alın dağa çıkıyoruz bu işi bitirmeye deseler, en çok adamın oradan koşa koşa geleceğini biliyoruz.

BENİM DERDİM BU İŞTE, MİLYONLARIN KANIYLA, TIRNAKLARIYLA KAZIYA KAZIYA, KARLARIN ÜZERİNDE UYUYAN BAŞ KUMANDANIYLA, 2 GÜNDE DÜŞMANI DÖVE DÖVE, AFYON DAĞLARINDAN İZMİRE KADAR YÜRÜYEN ORDUSUYLA, BEZDEN YAPILMIŞ UÇAKLARIYLA KURULAN BU VATANI SEVSİN İÇİNDE YAŞAYANLAR İSTİYORUM O KADAR. BU VATANI SEVSİNLER, BAŞKA BİR VATAN ÖZLEMLERİ VARSA DEFOLUP GİTSİNLER BAŞKA BİR YERE. ÇÜNKÜ BURADA KURAMAYACAKLAR, BENİM DERDİM BU...

Ne savaşı birader....
Savaş kimler arasında olur ? Savaş nasıl yapılır önce onu öğrenin.. Sonra yazın....
Üç beş paçaloz ilemi savaşacak Türkiye....
Hain saldırılarla masum bebeleri gençleri 20 yaşında delikanlıları şerefsizce öldürmek ne zamandan beri savaş oldu?...
Yaptıkları su içtikleri kaba sıçmaktır....
Çok yakındır o kaptaki suyu da içeceklerdir...:cat:

Parmaklarnı dert görmesin hajım.
 
Katılım
23 Ağu 2009
Mesajlar
1,821
ülkeminizin günden güne kötüye gidiyor

alıntı:sunny::jocolor:


Her gün ŞEHİT..... futbolu şikeli.... sınavı şaibeli..... interneti yasaklı.... gazetecisi tutuklu.... mizahı sansürlü..... benzini kazık.... vergisi tavan.... paşası içerde.... teröristi dışarda....kurdu içerde...çakalı dısarda... yaşanılacak ülke Türkiye...ohhhh ne güzel memleket...Tesettürler Turkiye




alıntı

HER BÖLÜCÜLERİN BASKINI SONRASI F-16 LAR HAVALANIP MİLLETİN YÜKSELEN TANSİYONUNU DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR, ACABA F-16 LARIMIZ ŞEHİT KANI İLE Mİ ÇALIŞIYOR, HAVALANMALARI İÇİN İLLA ŞEHİTLER VERMEMİZMİ GEREKİYOR.......!
 
Katılım
21 Ara 2008
Mesajlar
1,744
baslangıcında asıret lıderlerının buyuk rol oynadıgını gormemek hatadır.maddı ve manevı olarak destek saglamaktadırlar.olayı ıyıce kavrayabılmenız ıcın pkk'nın sıyası kolundakı kactane asıret lıderı oldugunu bılmenız yeterlıdır.bu yanlıs anlasılmasın sorunun tek cozumude degıldır.
kelime oyunlarını bırakmak lazım daha hala savaşın sözlük tanımını tartışıyorsunuz
içinde bulunduğumuz durumu anlamanız açısından pusu ve katliamların kronolojisi adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim pkk tarafından 400'e yakın saldırı(katliam adını siz koyun )gerçekleştirmiştir.
fazla uzaga gitmeyin 90'lı yıllarda yakılan boşaltılan köyler ,öncesinde ohal ardından kafasına sıkılan sokaga atılan ınsanlar bu memleket bu dönemi yaşadı
kımsede ne hıkmetse cesaret edıp bulundugumuz durumu erkekce tanımlayamadı devamlı empoze edılen bunlar 3-5 çapulcu bunları temızleyecegız oldu
son 20 senesinde teror orgutu bireysel eylemden ziyade örtgütsel vede yurtdışı bağlantılı eylemler gerçekleşmektedir.
asıl tartısılması ve atlanmaması gereken:
şimdide devletin ve ordunun başındaki adam çıkmış "intikamımız agır olucak"
cocuk oyuncagı sankı bu devletın en ust kademesındekı adamların sarfettıklerıne bakın
"terörü lanetliyoruz", "Acılarımız ne kadar büyük olursa olsun bağrımıza taş basacağız" çoğaltılabilir. bunları sarfeden ....ştları tartışın
yada emekliye ayrıldıktan sonra günah çıkarır gıbı her kanalda rastladıgımız vır vır konuşan ,asan kesen , paşaları tartısın
yada askerleri sınıra sürdükten sonra gazete manşetlerine pkk'ya büyük ağır darbe 25pkk'lı ölü geçirildi diye başlık atan ...şak basını tartışın
biz hala istenildigi gibi turk kurt tartısmasına suruklenmıs gıdıyoruz
 
Son düzenleme:
Katılım
13 Şub 2011
Mesajlar
5,987
Hükümet ne yapmaya çalışıyor, neyi bekliyor bir türlü anlayamıyorum.Bunun bir çözümü her işte olduğu gibi kesinlikle var olduğuna inanıyorum.Şehitlik mertebesi ne zamandan beridir böyle pisi pisine ölmek oldu.Türkiye bunu bence hak etmiyor.Yazık günah bu gençlere..! İnsan hayatı bu kadar ucuz değil (görüş ne olursa olsun).Dünyanın en büyük 3. ordusuna sahip bir ülke bu duruma düşmemeli.Ateş düştüğü yeri yaktı kavurdu.Çatışmalardan sonra Başbakanımızın haber kanallarına çıkıp ''allah rahmet eylesin ailesine sabır versin'' demesini artık istemiyoruz.En büyük milletvekili sayısı ile tek başına bu ülkenin başında bir iktidar hükümeti var.Herşeyi yapma yetkisine sahip olduğu gibi artık bu sorunu da ne PAHASINA olursa olsun çözsün.Bu ülkenin 74 milyon insanı bunu bekliyor.İşte o zaman bu 74 milyon insan bu hükümete şükran ve minnet duygusu ile sarılır.Artık haberlerde şehit haberleri ve baş sağlığı mesajları dinlemek istemiyoruz. Bizler TÜRK MİLLİYETÇİSİ olarak bunu bekliyoruz.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
18 May 2011
Mesajlar
561
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şöyle baştan sona bi okudum da, ne desem onu bulamıyorum.

pkk ya terör örgütü diyemeyen katillere terörist diyemeyen gerilla olarak tanımlayan kişileri burada da görüyorum. sizin barış kardeşlik demokrasi vb söylemlerinizin tamamında bdp ağzı var ve ben bu söylemleri hiç sevmiyorum, kullanan herkesten nefret ediyorum.
 
Katılım
21 Şub 2009
Mesajlar
4,029
artık herseye şüpheli ve şahibelı bakar oldum .buda en doğal hakkım bizi bunlar bu hale getırdı .şimdi o ucaklar bombaladı .bombaladıda dahı taşımı bombaladı ne oldu sonuç ne
 
Katılım
4 Nis 2011
Mesajlar
1,752
PKK ile ilgisi olan herkese için vur emri çıksa nasıl olur?Tutuklu olanların hepsi idam edilse nasıl olur?Ülkemizin güvenliğini tehdit eden ülkelere hem masa başında hemde cephede savaş açsa nasıl olur?Tüm kurumlarını PKK'dan temizlese nasıl olur?

Bunları kim yapıcak.Vatanı için kolunu bacağını tüm hayatını feda etmiş Gazi Kardeşlerimize nasıl muamele yapıldığını tüm kanallar gösterdi.Teröristi davullarla ağırlayanlar Gazi'lerimizi yerlerde sürükledi.Oysa hepsi sırtlarda taşınmalıydı.

Ben söyliyeyim kimse yapamaz.Bunun İçin MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak gerekir.Vatanı için,vatandaşı için canını feda edecek kadar cesur olmak gerekir.Terör örgütünü tanımlamak için sadece peşmerge diye tabir etmek yetmez.Bu örgütte bir çok ülke var bir çok dev şirket var bir çok kamu çalışanı var vede malesef birçok milletvekili var.Tam temizlik için ordunun sanırım önce meclise saldırması gerekir.Hükümet şimdi de daha önce yaptığı gibi vatandaşı uyutmaya uğraşıyor.Göstermelik operasyonlar yapılıyor,tüm siyasiler büyük laflar ediyor tv'lerde gazetelerde ,sanki hepsinin küçük adamlar olduklarını bilmiyor muşuz gibi? Artık dünyada kaos zamanı.Bir çok ülkede iktidarlar değişti.Halk değiştirdi.İngiltere karıştı.Halk karıştırdı.Yunanistan aylardır yanıyor.Halk yaktı.Amerika dahi ayaklandı.Halk ayaklandı.Bir kıvılcım gerek.Bİr umut gerek vatanımıza.Bir lider gerek.Ve hepsinden önemlisi inanmamız gerek MUSTAFA KEMAL'in o zor zamanlarda inandığı gibi.....
 
Mersin İl Temsilcisi
Katılım
2 Ağu 2006
Mesajlar
10,372
devlet büyüklerimizin intikamları çok acı olacakmış...

şehitlerden bir tanesinin evinde elektrik, su ve wc yokmuş. 45 gün sonra askerden gelip iş bulup ailesini o evden taşıyacakmış....

Komşu komşu
hu hu
oğlun geldi mi?
geldi
ne getirdi?
gemicik
kime kime?
sana, bana
başka kime?
vurguncuya
vurguncu nerde?
dağa kaçtı
dağ nerde?
uçaklar bombaladı
bombalar nerde?
yandı, bitti kül oldu....

KOMŞU KOMŞU
ÜHÜ ÜHÜ
OĞLUN GELDİ Mİ?
GELEMEDİ!!!....


YÜREKÇE!!!
12:23
PERŞEMBE

( ŞEHİTLERİN ARDINDAN )
 
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
888
Faşistler ile vatanını seven adamların ayrımı nasıl yapılır bir örnek vermek istedim yeri geldi diye.
Dünden itibaren arkadaşlarla aramızda gerçekleşen bir mail silsilesinden, bir arkadaşımın yazdığı mail...
Adam hakikaten faşist... Ama birazcık düşününce, %100 haksız diyemiyorsun. En fazla %90

QUOTE from an outside source---------

Bu arada hafta sonunda 50 küsur ülkede yüzbinlerce insan ekonomik sıkıntılardan yaşam standartlarının düşük olmasından dolayı protesto eylemlerine katılmışlar, türkiye'de taksimde yetmiş kişi varmış... xxxxxxxxxxxxxx abi, beter olalım, iç savaş çıksın taş taş üstünde kalmasın...

New York'ta bile Wall Street'i işgal ettiler mk, bizde bi b.k yok, bu arada başbakanlık önünde protesto yapmak isteyen gazilere korumalar kafa göz girmiş, bir gazinin protez bacağını kırmışlar... Cunta lazım bize cunta, odunlu sopalı işkenceli elektrikli coplu kurşuna dizmeli asmalı kesmeli cunta lazım...


QUOTE from an outside source---------
 
Son düzenleme:
Katılım
27 Ara 2005
Mesajlar
5,149
Türk milletinin başı sağolsun.




Bu arada, son dönemlerde bazı kendini bilmezler "orduyla PKK karşılıklı silah bıraksın" falan gibi saçmalamaları muhteşem fikirlermiş gibi ortaya atmaya başladılar. Böyle aptalca lafları da "demoğraaazi ancak böyle olur" diye ballandırıyorlar! Bu kendini bilmezlere buradan kısaca "sgigit" demek istiyorum. İki bin yıllık Türk ordusuyla bir avuç Or.Ço.'yu aynı kefeye koyanın önce iyi niyetinden, iyi niyetliyse de aklından şüphe ederim.

Sadece 1994 yılında 1,145 askerimizi şehit verdik, ama bir kişi bile çıkıp "verelim, kurtulalım" demedi. Bu sayede 1999'da savaşı kazanmıştık. Kürtçe yasaktı belki, ama Abdullah Öcalan yakalanmıştı, PKK çözülmüştü, şehit haberi almıyorduk. Bugün 12 yıl öncesine göre daha demoğraatiğiz, BDP mecliste PKK'yı temsil ediyor, TRT kürtçe yayın yapıyor ama son 6 yıldır her yıl 100'den fazla şehit verdik.

Çözüm demokrasi miymiş, yoksa kuvvet kullanmak mıymış? Kılıbık liboş laflarıyla bıdıbıdı yapmayın, dünyanın kuralı güçlü olanın hayatta kalmasıdır. "Ama biz onlaya haklayını veyiyşek onlay da bije şaldirmaş" masallarıyla kendinizi kandırırsınız ancak sevgi kelebekleri!
 
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
888
Türk milletinin başı sağolsun.




Bu arada, son dönemlerde bazı kendini bilmezler "orduyla PKK karşılıklı silah bıraksın" falan gibi saçmalamaları muhteşem fikirlermiş gibi ortaya atmaya başladılar. Böyle aptalca lafları da "demoğraaazi ancak böyle olur" diye ballandırıyorlar! Bu kendini bilmezlere buradan kısaca "sgigit" demek istiyorum. İki bin yıllık Türk ordusuyla bir avuç Or.Ço.'yu aynı kefeye koyanın önce iyi niyetinden, iyi niyetliyse de aklından şüphe ederim.

Sadece 1994 yılında 1,145 askerimizi şehit verdik, ama bir kişi bile çıkıp "verelim, kurtulalım" demedi. Bu sayede 1999'da savaşı kazanmıştık. Kürtçe yasaktı belki, ama Abdullah Öcalan yakalanmıştı, PKK çözülmüştü, şehit haberi almıyorduk. Bugün 12 yıl öncesine göre daha demoğraatiğiz, BDP mecliste PKK'yı temsil ediyor, TRT kürtçe yayın yapıyor ama son 6 yıldır her yıl 100'den fazla şehit verdik.

Çözüm demokrasi miymiş, yoksa kuvvet kullanmak mıymış? Kılıbık liboş laflarıyla bıdıbıdı yapmayın, dünyanın kuralı güçlü olanın hayatta kalmasıdır. "Ama biz onlaya haklayını veyiyşek onlay da bije şaldirmaş" masallarıyla kendinizi kandırırsınız ancak sevgi kelebekleri!

Saygıyla eğiliyorum hocam...
Bu kadar abuk subuk söylemin arasında, hala olayları doğru düzgün görebilen bir kaç kişi daha olması umutlandırıyor beni az da olsa.
 
Katılım
18 Eyl 2009
Mesajlar
392
Türk milletinin başı sağolsun.




Bu arada, son dönemlerde bazı kendini bilmezler "orduyla PKK karşılıklı silah bıraksın" falan gibi saçmalamaları muhteşem fikirlermiş gibi ortaya atmaya başladılar. Böyle aptalca lafları da "demoğraaazi ancak böyle olur" diye ballandırıyorlar! Bu kendini bilmezlere buradan kısaca "sgigit" demek istiyorum. İki bin yıllık Türk ordusuyla bir avuç Or.Ço.'yu aynı kefeye koyanın önce iyi niyetinden, iyi niyetliyse de aklından şüphe ederim.

Sadece 1994 yılında 1,145 askerimizi şehit verdik, ama bir kişi bile çıkıp "verelim, kurtulalım" demedi. Bu sayede 1999'da savaşı kazanmıştık. Kürtçe yasaktı belki, ama Abdullah Öcalan yakalanmıştı, PKK çözülmüştü, şehit haberi almıyorduk. Bugün 12 yıl öncesine göre daha demoğraatiğiz, BDP mecliste PKK'yı temsil ediyor, TRT kürtçe yayın yapıyor ama son 6 yıldır her yıl 100'den fazla şehit verdik.

Çözüm demokrasi miymiş, yoksa kuvvet kullanmak mıymış? Kılıbık liboş laflarıyla bıdıbıdı yapmayın, dünyanın kuralı güçlü olanın hayatta kalmasıdır. "Ama biz onlaya haklayını veyiyşek onlay da bije şaldirmaş" masallarıyla kendinizi kandırırsınız ancak sevgi kelebekleri!

Doğru söze ne hacet...
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst