HAKKARİDE 24 ŞEHİT.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ölenlere Allah'tan rahmet,kederli ailelere bassagligi ve sabir diliyorum.

Ölen ASKERLERİMİZE Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başlıktaki yazılara sinirden bunu unutmuşum demeyi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz yakın zamanda osamayı balıklara yem ettik,ama yem etmeden evel seallerimizle pakistan ordusunun haberi olmadan hatta ordu karargahlarının 5 km ötesinde operasyon yapıp yargılamadan köpek balıklarına yem ettik.
Sizse 30 000 adamı öldürmüş kişiyi besliyorsunuz onu bile öldürücek gücünüz yok neden yok bunuda sorgulamıyorsunuz?
Hep ağlıyorsunuz bir kerede olsun dışarı çıkıp haykırmıyorsunuz genel kurmay başkanı istifa yada başbakan istifa diye hayır hayır siz seçimlerde partinize oyunuzu verip süreci destekliyorsunuz ve sonrada ağlıyorsunuz cidden trajikomik.

Vay arkadaş burada ne kadar çok pkk yanlısı varmış.

Gitmiş anasının kınalı kuzusuna gecenin bi yarısı, kalleşçe pusu kurup, baskına gidip mermi sıkan kalleşleri savunan ne çok insan varmış burada.

Ben şehitlerime ağlarım, Türk olsun ya da Kürt olsun. Orada devleti uğruna kan döken, canını veren Türkler kadar Türkler de var.

Kürtler düşmanımızdır demem ama o itlere, askerime-polisime mermi sıkan hainlere..

Kimse o pkklı Türk-Kürt-Arap.. Hangisiyse.. Gebersin gitsin. İnsanı severim, ırk ayrımı yapmadan ama gelip de askerlerimin canına kast ettiyse, devletime göz diktiyse.

Gözünün yaşına bakmam. Arkadaş siz gelmiş burada askerimin canına almaya gelmiş itleri savunuyosunuz. Bumudur insan sevginiz? Can almaya gelmişken ölmüşler. Bu mudur yani?

Benim en yakın arkadaşım Kürt. Dostum dediğim insan. Doğuda, batıda nerede olursa olsun pkkya destek vermeyen tüm ırklar benim kardeşimdir.

Biriniz demiş, bu şekilde barış olmaz diye.Napalım? Devletimizi ,topraklarımızı parça parça dağıtalım mı? Oldu paşam başka?

O dediğiniz olmaz işte. Önce o gerillalar , o hainler evlatlarımızı öldürmeyi kesecek ondan sonra olacak bu. Bi gece gelip de

onlarca ana kuzusunu şehit ediyolar , ve siz gidip de pkk leşlerinin ardından ağlıyosunuz? Olacak iş mi arkadaş. Kan dökmüş onlar. Askerimize sıkmış, ailelerini katletmiş.

Hani insan seviyodunuz? Pkklıları öldürüyo diye askerimize laf ediyodunuz? Ee askerlerimiz öldürmüyolar mı ardından ağlıyosunuz? Yazık ..

Vergi vermeyip, kaçak elektrik kullanıp, benim vergilerimle geçinip, devletten yardım alıp devlete gecesinde mermi sıkanların ardından ağlayamam kusura bakmayın. Öyleleri de ölsün, temizlensin.
Gelin bana faşist deyin.
ZAFER61 my91 in YORUMUNU BEĞENDİ:)

Vay arkadaş burada ne kadar çok pkk yanlısı varmış.

Gitmiş anasının kınalı kuzusuna gecenin bi yarısı, kalleşçe pusu kurup, baskına gidip mermi sıkan kalleşleri savunan ne çok insan varmış burada.

Ben şehitlerime ağlarım, Türk olsun ya da Kürt olsun. Orada devleti uğruna kan döken, canını veren Türkler kadar Türkler de var.

Kürtler düşmanımızdır demem ama o itlere, askerime-polisime mermi sıkan hainlere..

Kimse o pkklı Türk-Kürt-Arap.. Hangisiyse.. Gebersin gitsin. İnsanı severim, ırk ayrımı yapmadan ama gelip de askerlerimin canına kast ettiyse, devletime göz diktiyse.

Gözünün yaşına bakmam. Arkadaş siz gelmiş burada askerimin canına almaya gelmiş itleri savunuyosunuz. Bumudur insan sevginiz? Can almaya gelmişken ölmüşler. Bu mudur yani?

Benim en yakın arkadaşım Kürt. Dostum dediğim insan. Doğuda, batıda nerede olursa olsun pkkya destek vermeyen tüm ırklar benim kardeşimdir.

Biriniz demiş, bu şekilde barış olmaz diye.Napalım? Devletimizi ,topraklarımızı parça parça dağıtalım mı? Oldu paşam başka?

O dediğiniz olmaz işte. Önce o gerillalar , o hainler evlatlarımızı öldürmeyi kesecek ondan sonra olacak bu. Bi gece gelip de

onlarca ana kuzusunu şehit ediyolar , ve siz gidip de pkk leşlerinin ardından ağlıyosunuz? Olacak iş mi arkadaş. Kan dökmüş onlar. Askerimize sıkmış, ailelerini katletmiş.

Hani insan seviyodunuz? Pkklıları öldürüyo diye askerimize laf ediyodunuz? Ee askerlerimiz öldürmüyolar mı ardından ağlıyosunuz? Yazık ..

Vergi vermeyip, kaçak elektrik kullanıp, benim vergilerimle geçinip, devletten yardım alıp devlete gecesinde mermi sıkanların ardından ağlayamam kusura bakmayın. Öyleleri de ölsün, temizlensin.
Gelin bana faşist deyin.

agzına saglık...

HÜMANİSTLER,ATAİSTLER,SİYONİSTLER HELAL OLSUN HERKESİN CANINA TAK ETMİŞ BU TERÖR LANETİ

KURTULMAK FARZ OLDU ARTIK

ALLAHIN İZNİYLE TERÖR BELASINDAN TÜRK EVLADI KURTULACAKTIR

Biz yakın zamanda osamayı balıklara yem ettik,ama yem etmeden evel seallerimizle pakistan ordusunun haberi olmadan hatta ordu karargahlarının 5 km ötesinde operasyon yapıp yargılamadan köpek balıklarına yem ettik.
Sizse 30 000 adamı öldürmüş kişiyi besliyorsunuz onu bile öldürücek gücünüz yok neden yok bunuda sorgulamıyorsunuz?
Hep ağlıyorsunuz bir kerede olsun dışarı çıkıp haykırmıyorsunuz genel kurmay başkanı istifa yada başbakan istifa diye hayır hayır siz seçimlerde partinize oyunuzu verip süreci destekliyorsunuz ve sonrada ağlıyorsunuz cidden trajikomik.

Bak işte bunu diyorum.
Senin devletin istediği adamı istediği yerde keserken sorgusuz sualsiz, bizim köpekbaşını asmaya gücümüz yok, gözümüz yemiyor.
Bu hepimizin, daha doğrusu vatanını seven (Vatan: Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti) herkesin kalbinde yara. Ama işte sen gelip bunu yüzümüze vurunca,
sinirlerimiz bozuluyor.

Bu aynı şey gibi, adamın kızı önüne gelenle düşüp kalkar, tüm mahalle bilir, ama birisi çıkıp abı şu kızına sahip çık deyince, adamı vurur... aynı hesap...

eee, şehitler diyoduk?
ne oldu şehitlerimize?
Bana mıydı bu ? Başta şehitlerimiz yazdım , sonra askerlerimiz olarak değiştirdim. Aramızda Türkçe hocaları var , bu konuda da bulup insanları alt etmeye çalışıyorlar anlatım bozukluğundan. Devlet uğruna, görev başında ölmeden zaten şehit olunmaz. Şimdi gelip bana anlatım bozukluğu yapmışsın, ölen şehit mi olur bıdı bıdı edecekler olmayacak..

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ankaradaki bi arkadaştan açıklama geldi. ;

Telaşlanmayın, Şehit sayısı 26 değil, 24 !!!

KÜFÜR AŞAĞLAMA OLMADIĞI MÜDDETÇE KMSE DARALMAZ YANLIŞ ALGILAMAZ

NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE

ALLAHÜ TEALA HERKESE HZ ÖMER ADALETİ

HAZRETİ ALİ CESARETİ VERSİN

SAYGILAR

ARKADAŞLAR İNSAN ÖLÜYOR İNSAN
HAYVAN DEĞİL İT DEĞİL KÖPEK DEĞİL
IRKI DİNİ DİLİ RENGİ ÖNEMLİ DEĞİL
NASIL MÜSLÜMANLARSINIZ SİZ BU MU ULAN SİZİN İNSNLIĞINIZ
DAĞLARDA GENÇLERİMİZ ÖLÜYOR GENCECİK EVLATLARIMIZ
SİZ BURDA SAÇMALAYACAĞINIZA GENÇLER ÖLMESİN DİYE BİŞEYLER YAPSANIZA
NE YAPIYONUZ ULAN İNSANLAR ÖLMESİN DİYE
YETER ARTIK BAŞLARIM SİZİN TARTIŞMALARINIZA
ÖLEN ASKERLERİN ANALARININ BABALARININ YERİNE KOYUN KENDİNİZİ
ÖLEN PKK LILARIN ANALARININ BABALARININ YERİNE DE KOYUN KENDİNİZİ
NİYE ÖLÜYO LAN BU İNSANLAR
Bİ KAÇ ŞEREFSİZ SİYASTÇİ DAHA RAHAT YAŞASIN DİYEMİ
DAHA FAZLA OY ALSINLAR DİYE Mİ
HANGİ TARAF OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL NEKADAR OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL
1 TEK İNSAN ÖLÜNCE SEVİNEN ELİNİ OVUŞTURAN ŞEREFSİZ
BUNLAR LEŞ DEĞİL KELLE DEĞİL İNSAN İNSAN İNSAN
PİSLİKLERİNİZ YÜZÜNDEN İNSANLAR ÖLMEK ZORUNDA MI

İnsan dediğin pkklılar can almaya gelmişken ölüyorlar. Suçsuz yere ölen Kürde Türke acıyorum , ardından ağlıyorum . Ama oraya askerlerimin canına kast etmeye gelmiş, karakol basmış olan pkklılara değil.

Dağlarda gençlerimiz dediğin sabah köyde ekmeğini yediği insana gece mermi sıkanlar. Bunlara mı üzülüyosun? Onlar can almayı, vatan evlatlarımızı öldürmeyi kessin zaten kimse gidip de neden toprağımızda

yaşıyorsun, neden ekmeğimizi yiyorsun diye öldürecek değil!

ARKADAŞLAR İNSAN ÖLÜYOR İNSAN
HAYVAN DEĞİL İT DEĞİL KÖPEK DEĞİL
IRKI DİNİ DİLİ RENGİ ÖNEMLİ DEĞİL
NASIL MÜSLÜMANLARSINIZ SİZ BU MU ULAN SİZİN İNSNLIĞINIZ
DAĞLARDA GENÇLERİMİZ ÖLÜYOR GENCECİK EVLATLARIMIZ
SİZ BURDA SAÇMALAYACAĞINIZA GENÇLER ÖLMESİN DİYE BİŞEYLER YAPSANIZA
NE YAPIYONUZ ULAN İNSANLAR ÖLMESİN DİYE
YETER ARTIK BAŞLARIM SİZİN TARTIŞMALARINIZA
ÖLEN ASKERLERİN ANALARININ BABALARININ YERİNE KOYUN KENDİNİZİ
ÖLEN PKK LILARIN ANALARININ BABALARININ YERİNE DE KOYUN KENDİNİZİ
NİYE ÖLÜYO LAN BU İNSANLAR
Bİ KAÇ ŞEREFSİZ SİYASTÇİ DAHA RAHAT YAŞASIN DİYEMİ
DAHA FAZLA OY ALSINLAR DİYE Mİ
HANGİ TARAF OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL NEKADAR OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL
1 TEK İNSAN ÖLÜNCE SEVİNEN ELİNİ OVUŞTURAN ŞEREFSİZ
BUNLAR LEŞ DEĞİL KELLE DEĞİL İNSAN İNSAN İNSAN
PİSLİKLERİNİZ YÜZÜNDEN İNSANLAR ÖLMEK ZORUNDA MI

Büyük yazmışsın, ben de büyük yazayım.

YAŞADIĞI, KARNINI DOYURDUĞU, ÇOCUĞUNU OKUTTUĞU ÜLKENIN SINIRLARI İÇERİSİNDE,
KENDİNE TOPRAK İSTEYİP, KENDİNE DEVLET KURMAK İSTEYİP, O ÜLKENİN ASKERİNE,
POLİSİNE, KORUCUSUNA, KADININA ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA KURŞUN SIKAN KÖPEĞE...
İNSAN DİYORSAN SEN VE BEN İNSAN DEMEDİĞİM İÇİN YUKARIDAKİ MESAJDA BİR SÜRÜ HAKARET EDİYORSAN BANA,
HEPSİNİ TEK TEK İADE EDİYORUM LÜTFEN KABUL BUYUR.

SAYGILAR

Küfür aşağılama olmadığı müddetçe . . .

ve adam bir başkası sırf kendisinden farklı düşünüyor diye ''annen maymunlarla cinsel ilişkiye mi girdi'' lafını gayet kol gibi küfür şeklinde söylüyor ve aşağılama yok.

Hocam Dünya'nın yuvarlak olduğunu kabul edene kadar onlarca bilim adamının canının alındığı, cadı diye yakıldığı, evrim'in afını bile duyunca heyheylere binen, assak kessek diye ağzından salyalar akıtan gezegenimizin güzel insanları senin teorini beyni yanmadan nasıl idrak edecek, tartışacak merakla izliyeceğim o günleri.

Ayrıca evrimi maymunun insanla çifteşerek başladığı şeklinde idrak eden arkadışını görürsem şilt, plaket ne varsa vereceğim.

Müthiş söylemlerine akıl erdiremediğim ve de başlıktan farklı konularla dallandırıp budaklandırmak istemediğim için benden bu konuda bu kadar.

İNSAN DİYORSAN SEN VE BEN İNSAN DEMEDİĞİM İÇİN YUKARIDAKİ MESAJDA BİR SÜRÜ HAKARET EDİYORSAN BANA,

ADAMSIN .

Lanet olsun bdp ve destekçilerine terör örgütünün uzantılarına...

ülkemizi bu beladan ancak Hitler gibi bir dikdatör kurtarabilir, sonucu ne olursa olsun.

çünkü bu şerefsiz hainler daha fazlasını haketmiyorlar... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAYGILAR

maksadını aşan laf ediyon arkadaş,
küfür etmişin gibi geldi amma küfür yoksa eyvallah, laf sana aittir.
müslümanlık böyle salyalı küfürlü mü?
hey yarabbim!

lütfen o dediklerine insanoğlu, özgürlük savaşçısı veya gerilla diyorlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar