Vay arkadaş burada ne kadar çok pkk yanlısı varmış.
Gitmiş anasının kınalı kuzusuna gecenin bi yarısı, kalleşçe pusu kurup, baskına gidip mermi sıkan kalleşleri savunan ne çok insan varmış burada.
Ben şehitlerime ağlarım, Türk olsun ya da Kürt olsun. Orada devleti uğruna kan döken, canını veren Türkler kadar Türkler de var.
Kürtler düşmanımızdır demem ama o itlere, askerime-polisime mermi sıkan hainlere..
Kimse o pkklı Türk-Kürt-Arap.. Hangisiyse.. Gebersin gitsin. İnsanı severim, ırk ayrımı yapmadan ama gelip de askerlerimin canına kast ettiyse, devletime göz diktiyse.
Gözünün yaşına bakmam. Arkadaş siz gelmiş burada askerimin canına almaya gelmiş itleri savunuyosunuz. Bumudur insan sevginiz? Can almaya gelmişken ölmüşler. Bu mudur yani?
Benim en yakın arkadaşım Kürt. Dostum dediğim insan. Doğuda, batıda nerede olursa olsun pkkya destek vermeyen tüm ırklar benim kardeşimdir.
Biriniz demiş, bu şekilde barış olmaz diye.Napalım? Devletimizi ,topraklarımızı parça parça dağıtalım mı? Oldu paşam başka?
O dediğiniz olmaz işte. Önce o gerillalar , o hainler evlatlarımızı öldürmeyi kesecek ondan sonra olacak bu. Bi gece gelip de
onlarca ana kuzusunu şehit ediyolar , ve siz gidip de pkk leşlerinin ardından ağlıyosunuz? Olacak iş mi arkadaş. Kan dökmüş onlar. Askerimize sıkmış, ailelerini katletmiş.
Hani insan seviyodunuz? Pkklıları öldürüyo diye askerimize laf ediyodunuz? Ee askerlerimiz öldürmüyolar mı ardından ağlıyosunuz? Yazık ..
Vergi vermeyip, kaçak elektrik kullanıp, benim vergilerimle geçinip, devletten yardım alıp devlete gecesinde mermi sıkanların ardından ağlayamam kusura bakmayın. Öyleleri de ölsün, temizlensin.
Gelin bana faşist deyin.