haydaaaa ..
çok geçmiş olsun akşam akşam üzüldüm salih durumundan haberdar edersiniz en kötüsü bu olsun acil şifalar:rendeer:
pazar günü şerif (taytıs) iki jantını birden yamulttur:yollarımızın durumu ortada motosiklet federasyonu diyosun pazar günü mitinge bırak başkanı vekaleten gelen bile olmadı:farao:motosikletleri farkedin mitingine gelmeyen federerasyonu'da başkanınıda kınasan ne olur kınamasan allah yardımcımız olsun hiç yoktan kaza geliyo işte
r:
r:
Kaza yapan arkadaş çok geçmiş olsun.Alın size bir yol zede daha.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10921196.asp?gid=229
acil şifalar diliyorum.çok geçmiş olsun, ayrıca bu kazanın olmasına sebep olan sorumlular için zaman geçmeden,işlemler başlatılmalı...
umarım kaza alanının fotoğrafları çekilmiştir.yoksa hemen ilgili kurum kapatabilir,ve delil yetersizliğinden sonuç alınamayabilir,
ne demek yah telefonla ulaşmayın..:silent:
arkadaş dediğin böle günlerde belli olur..r:
Arkadaslar bugun sızlere fuarda oldugum ıcın bılgı ıletemedım ama cogu arkadasımız bugun zaten kendısıne ulaşmış ve Hakan da bundan dolayı tum arayan ve haber gonderen dostlarımıza tesekkur ettıgını bıldırmemı istedi.Bu sabah Kucukcekmece dekı baska bır hastaneye sevk edıldı kendı ıstegıyle motosıkletcı bır doktor dostumuz saolsun ılgılenmıs kendısıyle ve nasıpse yarın bacagından amelıyat olu-acakmıs ve kısa zamanda eskı halıne donecektır.Aslan gıbıdır bızım Hakan bılırsınız.Tum mesaj atan arkadaslara teşekkurler...
serkan dostum fotograf cekılde elımızde mevcut...
Arkadasım mesajı yazdıgım saat gecenın 02:00 sı ve o saatte Hakan arkadasımızı tanıyan sıtede aktıf en az 10 kışı mevcuttu bırak telefon etmeyı bulundugu hastaneyı yazsam o satte atlayıp gıdeceklerını ve sabaha kadar basında nobet tutacak kadar sevdıklerınıde bılıyorum.Gece her nekadar hayatı tehlıke olmasada tehlıkelı bır kaza gecırmıs ve o kazanın bır sekılde sokunda bır yandan agrıdan ınleyen bır kısının dinlenmesı adına ben sadece rıca ettım.Saolsun arkadaslarımızın hepsı bugun gunduz aramıslar ve hakan kardesımle gorusup kendısınden durumunu ogrenmısler.Gece vaktı oldugu ıcın yazılan bır rıca sana gore ne demek ya aramayın anlamına gelebılır ama anlayan dostlarımız ve bır sekılde o acılara maruz kalmıs dostlarımız ne demek ıstedıgımı anlamış bana bu yeter...
Durumunu bilen var mı yaa buyuk gecmis olsuuuun
nasıl ulasabilirim evine gitti mi evini bilen var mı arkadaslar gecmis olsuna gitmek istiyoruz adresini bilen var mı
bilen varsa bana adresini mail atabilir mi [email protected]
YAA DRESINI BİLİOR MUSUN GECMİS OLSUNA GİDİCEM NERDE EVİ BİLİOR MUSUNUZ???