Hakan Aman (ikitekerim.com Admın ve Kurucusu) kaza yaptı...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hakan'nın durumu iyi , daha da iyi olucak iyişallah. Ayağa kalktı yavaş yavaş yürümeyede başladı. Pazar günü fuara gelmeye çalışacağını söyledi.

Hakan'a tekrar geçmiş olsun diyorum.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kadir amcam okusun bu topiği

Geçmiş olsun diyor ve Allah'tan acil şifalar diliyorum....
Motorcunun çok düşmanı var.

büyük geçmiş olsun acil şifalar dılyorum lutfen hakkınızı sonuna kadar arayın gerekırse dıyorum gerekıyor ama yapmıyoruz zaqten neyı purotesto edeceğimizi şaşırdım her yer her şey bozuk:silent:

Hakan'nın durumu iyi , daha da iyi olucak iyişallah. Ayağa kalktı yavaş yavaş yürümeyede başladı. Pazar günü fuara gelmeye çalışacağını söyledi.

Hakan'a tekrar geçmiş olsun diyorum.

Ok cok tesekkurler de fuar kesin olarak hangi tarihte saat kacta ve nerde Hakan da katılıyor mu fuara mutlaka yani gidebilecek durumda mı arkadasım acıkcası süpriz yapmak istyrm o yuzden soryrm yani yoksa telefonu var da anlamı olmıcak eski bir arkadasym da ben.

[email protected] a bana e mail atar mısın fuar tarihi ve yerini bir de hakan katılcaksa gidicem ben de

Metrobüs hattı diye milleti rahatlatmak adına biz motor kullanıcıları için ise kabusa döndü
Hakancım malesef ne desek boş önemli olan hiç olmazsa senin durumunun iyi olması çok geçmiş olsun...

Hoxy/Hakan dayanamayıp fuara ilk gün geldi,oldukça iyi durumda en kısa zamanda motor üzerinde görebileceğiz umarım,:rendeer:tekrar geçmiş olsun

1000665e.jpg

1000666x.jpg

1000667a.jpg

1000668z.jpg

1000669.jpg

1000669.jpg

Amcam birayı da kapmış :) Motorcuların gözünü seveyim ya yaş maş farketmiyor :)

Acil şifalar diliyorum bu arada. Hızla iyileşeceği belli -geçmiş olsun.

Hakana Nasıl Ulasırım

Gecmis olsun yaaa nerden cıktı bu şimdi, ben Hakan ın arkasym burdan yeni duydum kazayı gec oldu sanırım Hakan'ın e mail adresini bilen varsa bana yazar mısınız acaba.
Eger gorusuorsanız gecmis olsun dedigimi iletirseniz sevinirim.Ama E MAİL adresini atarsanız cok sevinirim

[email protected] a yollarsanız sevinirim.

Hakan Nerdesin Brader

Hakan nerdesin olum mail at bana.
İzmirdeyim işi gücü kapattım İzmirde işe girdim haberin lsun gelirsen ugrarsın.İşi devredince eski mailleri de verdim beraber

Aşağıdan mail at bana ama mutlaka

[email protected]
TAYLAN

Çok Geçmiş olsun, ucuz atlatmış.. Allah daha beterinden saklasın.. ama bu yollar düzelmedikçe çok bi şansımız olduğunu sanmıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar