Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakan Aman (ikitekerim.com Admın ve Kurucusu) kaza yaptı...
büyük geçmiş olsun acil şifalar dılyorum lutfen hakkınızı sonuna kadar arayın gerekırse dıyorum gerekıyor ama yapmıyoruz zaqten neyı purotesto edeceğimizi şaşırdım her yer her şey bozuk:silent:
Ok cok tesekkurler de fuar kesin olarak hangi tarihte saat kacta ve nerde Hakan da katılıyor mu fuara mutlaka yani gidebilecek durumda mı arkadasım acıkcası süpriz yapmak istyrm o yuzden soryrm yani yoksa telefonu var da anlamı olmıcak eski bir arkadasym da ben.
[email protected] a bana e mail atar mısın fuar tarihi ve yerini bir de hakan katılcaksa gidicem ben de
Metrobüs hattı diye milleti rahatlatmak adına biz motor kullanıcıları için ise kabusa döndü
Hakancım malesef ne desek boş önemli olan hiç olmazsa senin durumunun iyi olması çok geçmiş olsun...
Gecmis olsun yaaa nerden cıktı bu şimdi, ben Hakan ın arkasym burdan yeni duydum kazayı gec oldu sanırım Hakan'ın e mail adresini bilen varsa bana yazar mısınız acaba.
Eger gorusuorsanız gecmis olsun dedigimi iletirseniz sevinirim.Ama E MAİL adresini atarsanız cok sevinirim
Hakan nerdesin olum mail at bana.
İzmirdeyim işi gücü kapattım İzmirde işe girdim haberin lsun gelirsen ugrarsın.İşi devredince eski mailleri de verdim beraber