Hakan Aman (ikitekerim.com Admın ve Kurucusu) kaza yaptı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Allah başka kaza göstermesin.

Motosikleti
ZX12R
ne demek yah telefonla ulaşmayın..:silent:

arkadaş dediğin böle günlerde belli olur..:pr:

geçmiş olsun , ankarada aynı şekil her taraf çukur , açtıkları çukurları bile kapatma zahmetinde bulunmuyolar...

geçmiş olsun en çok gücüme giden bizim vergilerimizle hatta motosikletten alınan ekstra vergilerle bize tuzaklar kurulması.

Geçmiş olsun.
Aynı yolu arada sırada kullanıyorum o çukura düşmemek için bende zor yırtıyorum. Bu akşam yine aynı yolu kullanacağım daha dikkat edeyim :(

büyük geçmiş olsun , en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle. .

acil şifalar diliyorum.çok geçmiş olsun, ayrıca bu kazanın olmasına sebep olan sorumlular için zaman geçmeden,işlemler başlatılmalı...
umarım kaza alanının fotoğrafları çekilmiştir.yoksa hemen ilgili kurum kapatabilir,ve delil yetersizliğinden sonuç alınamayabilir,

Geçmiş olsun Hakan...:pale: :rendeer:

Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun...:rendeer:

Bu nedir ya... andaval sürücü yoksa andaval belediye görevlileri çıkıyor bu kez de karşımıza. Çok geçmiş olsun.

gecmis oLsun, insaLLah dava sureci Lastik gibi uzamaz
muattap buLmak icin seneLer harcamazsınız
biriLerini ALip karsiniza catir catir hakkınızı ve hak ettiginiz saygıyı görürsünüz
inşaLLah..

Çok büyük geçmiş olsun.. İstanbul'da yaşamadığıma şükrediyorum bazen.. Hakkınızı sonuna kadar arayın lütfen..

erdem buna bazen bende şükrediyorum:p
iyi ki istanbuLda yaşamıyosun eheh

büyük geçmiş olsun. En kısa zamanda saglıgına kavusması dileklerimle...

arkadasımıza çok geçmiş olsun şuanda hangi hastanede gidip ziyaret etmek isterim kendisini

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hay Allah geçmiş olsun :pale: Sürekli o yollardayız şimdiye kadar dikkatimi çekmemiş o çukur :silent: isyan da bir yere kadar ..

kendisine büyük geçmiş olsun kısa zamanda toparlar inşallah ..

Hakan kardeşim neyseki ölümcül sonuçlar doğurabilecek kazadan sevineceğimiz (kaza sonuçlarına sevinilebilinir mi ama yaşadıklarımıza bakılınca yitirdiğimiz arkadaşları anımsayınca hem de pisi pisine:salut:) bir sonuçla olması tesellimiz .:rendeer:
Milad olsun ve bu konunun yasal gereğini yerine getirmek için elimizden geleni yapalım ki ayni ya da benzer gerekçelerle içimizden yitirdiklerimiz olmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar