Hakan Aman (ikitekerim.com Admın ve Kurucusu) kaza yaptı...

Geçmiş olsun. Metrobüs çalışmalarının sebep olduğu 3. kaza. Allahtan sonu nispeten iyi olmuş.

haydaaaa ..
çok geçmiş olsun akşam akşam üzüldüm salih durumundan haberdar edersiniz en kötüsü bu olsun acil şifalar:rendeer:
pazar günü şerif (taytıs) iki jantını birden yamulttu :pr:yollarımızın durumu ortada motosiklet federasyonu diyosun pazar günü mitinge bırak başkanı vekaleten gelen bile olmadı:farao:motosikletleri farkedin mitingine gelmeyen federerasyonu'da başkanınıda kınasan ne olur kınamasan allah yardımcımız olsun hiç yoktan kaza geliyo işte :pr::pr:

evet şerifle 2miz vardık işte motorda öyle nalet bi yerdeki tam virajda
biz yolda giderken ilerde lastiği inik bmw'de muhtemelen o çukurdan gazabını almış bir araba sürücüsüydü...

çok geçmiş olsun kaza yapan arkadaşımıza en kısa zamanda iyileşir umarım:cat:

Kaza yapan arkadaş çok geçmiş olsun.Alın size bir yol zede daha.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10921196.asp?gid=229

miting günü taytıs'ın motoruyla burayada girdik ve ucu ucuna yavaşlayabildik uçmadık ama yinede hızlı geçtik üzerinden baya bi zıpladım arkada:farao:

bu millet akıllanmaz o uçan araba onlar geçerken üstlerine uçsaydı keşkede akıllansalardı biraz...

dip not: ARKADAŞLAR SAĞ ŞERİDİ KULLANMAYIN HASANPAŞA YÖNÜNDEKİ ÇUKURDA KÖPRÜDEKİ SAÇ LEVHADA SAĞ ŞERİTLERDE BULUNMAKTADIR SOL ŞERİTTEN GİTMEK DAHA GÜVENLİ :cat:

herkes bi yerde çukur bişe var demiş ama hangi şeritte belli olmamış belirteyim dedim
herkese kazasız belasız sürüşler

Son düzenleme:
E-5 ten hasanpaşa yoluna çok dikkat edin, akşamları duayla gidiyorum artık :pale:

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
bu ne bu aralar herşey üst üste geliyor

2009 motor camiasına yaramadı galiba

Geçmiş olsun; yeni öğrendim.
Acil şifalar diliyorum ancak artık sessiz kalmamız gerekli!!

Daha kaç kez canımız yanacak?!

Arkadaslar bugun sızlere fuarda oldugum ıcın bılgı ıletemedım ama cogu arkadasımız bugun zaten kendısıne ulaşmış ve Hakan da bundan dolayı tum arayan ve haber gonderen dostlarımıza tesekkur ettıgını bıldırmemı istedi.Bu sabah Kucukcekmece dekı baska bır hastaneye sevk edıldı kendı ıstegıyle motosıkletcı bır doktor dostumuz saolsun ılgılenmıs kendısıyle ve nasıpse yarın bacagından amelıyat olu-acakmıs ve kısa zamanda eskı halıne donecektır.Aslan gıbıdır bızım Hakan bılırsınız.Tum mesaj atan arkadaslara teşekkurler...

acil şifalar diliyorum.çok geçmiş olsun, ayrıca bu kazanın olmasına sebep olan sorumlular için zaman geçmeden,işlemler başlatılmalı...
umarım kaza alanının fotoğrafları çekilmiştir.yoksa hemen ilgili kurum kapatabilir,ve delil yetersizliğinden sonuç alınamayabilir,

serkan dostum fotograf cekılde elımızde mevcut...

ne demek yah telefonla ulaşmayın..:silent:

arkadaş dediğin böle günlerde belli olur..:pr:

Arkadasım mesajı yazdıgım saat gecenın 02:00 sı ve o saatte Hakan arkadasımızı tanıyan sıtede aktıf en az 10 kışı mevcuttu bırak telefon etmeyı bulundugu hastaneyı yazsam o satte atlayıp gıdeceklerını ve sabaha kadar basında nobet tutacak kadar sevdıklerınıde bılıyorum.Gece her nekadar hayatı tehlıke olmasada tehlıkelı bır kaza gecırmıs ve o kazanın bır sekılde sokunda bır yandan agrıdan ınleyen bır kısının dinlenmesı adına ben sadece rıca ettım.Saolsun arkadaslarımızın hepsı bugun gunduz aramıslar ve hakan kardesımle gorusup kendısınden durumunu ogrenmısler.Gece vaktı oldugu ıcın yazılan bır rıca sana gore ne demek ya aramayın anlamına gelebılır ama anlayan dostlarımız ve bır sekılde o acılara maruz kalmıs dostlarımız ne demek ıstedıgımı anlamış bana bu yeter...

geçmiş olsun abimize.yazık ya bu yetkililerin başına böyle bişi gelse de anlasalar bizi.ne denir ki daha ne miting ne başka bişi umurlarında bile değil.:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah acil şifalar versin bi an önce İnşallah

Yaa Cok Gecmıs Olsun Durmu Nasıl

Durumunu bilen var mı yaa buyuk gecmis olsuuuun

nasıl ulasabilirim evine gitti mi evini bilen var mı arkadaslar gecmis olsuna gitmek istiyoruz adresini bilen var mı

bilen varsa bana adresini mail atabilir mi [email protected]

YAA DRESINI BİLİOR MUSUN GECMİS OLSUNA GİDİCEM NERDE EVİ BİLİOR MUSUNUZ???

Arkadaslar bugun sızlere fuarda oldugum ıcın bılgı ıletemedım ama cogu arkadasımız bugun zaten kendısıne ulaşmış ve Hakan da bundan dolayı tum arayan ve haber gonderen dostlarımıza tesekkur ettıgını bıldırmemı istedi.Bu sabah Kucukcekmece dekı baska bır hastaneye sevk edıldı kendı ıstegıyle motosıkletcı bır doktor dostumuz saolsun ılgılenmıs kendısıyle ve nasıpse yarın bacagından amelıyat olu-acakmıs ve kısa zamanda eskı halıne donecektır.Aslan gıbıdır bızım Hakan bılırsınız.Tum mesaj atan arkadaslara teşekkurler...

serkan dostum fotograf cekılde elımızde mevcut...

Arkadasım mesajı yazdıgım saat gecenın 02:00 sı ve o saatte Hakan arkadasımızı tanıyan sıtede aktıf en az 10 kışı mevcuttu bırak telefon etmeyı bulundugu hastaneyı yazsam o satte atlayıp gıdeceklerını ve sabaha kadar basında nobet tutacak kadar sevdıklerınıde bılıyorum.Gece her nekadar hayatı tehlıke olmasada tehlıkelı bır kaza gecırmıs ve o kazanın bır sekılde sokunda bır yandan agrıdan ınleyen bır kısının dinlenmesı adına ben sadece rıca ettım.Saolsun arkadaslarımızın hepsı bugun gunduz aramıslar ve hakan kardesımle gorusup kendısınden durumunu ogrenmısler.Gece vaktı oldugu ıcın yazılan bır rıca sana gore ne demek ya aramayın anlamına gelebılır ama anlayan dostlarımız ve bır sekılde o acılara maruz kalmıs dostlarımız ne demek ıstedıgımı anlamış bana bu yeter...

Son düzenleme:
Durumunu bilen var mı yaa buyuk gecmis olsuuuun

nasıl ulasabilirim evine gitti mi evini bilen var mı arkadaslar gecmis olsuna gitmek istiyoruz adresini bilen var mı

bilen varsa bana adresini mail atabilir mi [email protected]

YAA DRESINI BİLİOR MUSUN GECMİS OLSUNA GİDİCEM NERDE EVİ BİLİOR MUSUNUZ???

Ewet bılıyorum su an ailesının evınde altunızadede kalıyor.Acık adres olarak bılmıyorum ama bana [email protected] veya 0535 976 08 78 ulasırsanız sızleri goturebılırım...

Durumu gayet ıyı amelıyatı cok basarılı gectı ayagını gayet rahat oynatıyor bır sorun yok sadece parmagındakı kırıktan dolayı uc hafta yatması ayagına basmaması gerekıyor onun dısında bır sorunu yok cok sukur yakında aramızda olacak...

YAA ARKADASLAR HAKAN AYAGA KALKTI M NE DURUMDA.Evinde rahatsız etmek istemedim ailesi falan vardır diye.İşyerini bilen var mı lütfen allah askına birisi mail atsın bana isyeri adresini bari gidip işyerinde ziyaret edeyim ya.
[email protected] ya da [email protected] Yalnız supriz olsun braz mumkunse Hakana solemeyin de sasırsın beni gorunce....:))

YAA ARKADASLAR HAKAN AYAGA KALKTI M NE DURUMDA.Evinde rahatsız etmek istemedim ailesi falan vardır diye.İşyerini bilen var mı lütfen allah askına birisi mail atsın bana isyeri adresini bari gidip işyerinde ziyaret edeyim ya.
[email protected] ya da [email protected] Yalnız supriz olsun braz mumkunse Hakana solemeyin de sasırsın beni gorunce....)

[email protected] ya da [email protected] Yalnız supriz olsun braz mumkunse Hakana solemeyin de sasırsın beni gorunce....)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar