Hadi Köfte Operasyonu Yapalım ( İstanbul )

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Grupta free takılan , fırsat buldukca gezebilen bikaç kişiden fazla değiliz.
Belkide birlikte yol yapmaktan çok keyif alıcaz. Sezon açıldı. Anadolu yakası olur , Avrupa yakası olur yapalım bi köfte operasyonu :rendeer:

valla ben müsait olursam gelmek isterim. iyi köfteci bulmak kolay iş değil ama maksat muhabbet olur.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
O anki duruma göre bende katılabilirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bu başlığa tommygun şart

Ben iş amaçlı Ptesi günü motorla İzmir'e gidiyorum, 3 gün kalacağım. Dolayısıyla haftaiçi program yaparsanız katılamam. Lakin bu program biraz sürüşü bol bir program olursa sanki daha keyifli olacaktır. Anadolu ya da Avrupa yakası kısa mesafeden ziyade Trakya, Sapanca ya da Orhangazi gibi rotalarda sürüşün ardından yenecek köfte daha lezzetli olacaktır.

F54

Ben iş amaçlı Ptesi günü motorla İzmir'e gidiyorum, 3 gün kalacağım. Dolayısıyla haftaiçi program yaparsanız katılamam. Lakin bu program biraz sürüşü bol bir program olursa sanki daha keyifli olacaktır. Anadolu ya da Avrupa yakası kısa mesafeden ziyade Trakya, Sapanca ya da Orhangazi gibi rotalarda sürüşün ardından yenecek köfte daha lezzetli olacaktır.

sapanca da güzel köfte yok güzel köfte kazımpaşa da e5 ten gelirseniz çok yakın veya (köfte haritasında 112 numara ve civarı güzel yerler)
anadolu otoyolundan gelirken kocaeli doğu dan çıkış akmeşe sapağından içeri girince 20 km

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
sapanca da güzel köfte yok

Ben Şahin Islama Köfte'yi çok seviyorum, sırf orası için bile Sapanca'ya gitmişliğim çok. Tabi ki bu işler damak tadı işi, benim sevdiğim başkasına lezzetsiz gelebilir.

sapanca da güzel köfte yok güzel köfte kazımpaşa da e5 ten gelirseniz çok yakın veya (köfte haritasında 112 numara ve civarı güzel yerler)
anadolu otoyolundan gelirken kocaeli doğu dan çıkış akmeşe sapağından içeri girince 20 km

direkt mekan tavsiyesi var mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sizin köfteciniz Tommygun aslında. Onu yanınıza alın, sonra nereye isterseniz oraya gidin. :) O size bulur bir yer.
Sadece, biraz yol yapmayı göze alacaksınız. :)

Git gel minimum 500 km yoksa resim de yok, paylaşım da yok, konu açmak da yok :)

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Nispeten kısa sayılabilecek bir tur olursa, tarih de uygun olursa ben de katılmak isterim.

Kısa mefaden kastım 200-250 km civarı.
Bütün kış yattığım için, uzun mesafe yol yaparsam hem yolculuk sırasında hem de sonrasında çok yorulurum, grubun temposuna yetişemem gibime geliyor.

F54

direkt mekan tavsiyesi var mı?

uzunköy köftecisi olabilir kazımpaşaya 3 km
kazımpaşa merkezde erdoğan ve ethem hariç herhangibir yer olabilir salaş yerler daha güzel

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

Ben Şahin Islama Köfte'yi çok seviyorum, sırf orası için bile Sapanca'ya gitmişliğim çok. Tabi ki bu işler damak tadı işi, benim sevdiğim başkasına lezzetsiz gelebilir.

aga ıslama köfte nin tek farkı salçalı ekmek :)

Hocam yazı bekleyin trakya için motoru sattık :cherry:

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
uzunköy köftecisi olabilir kazımpaşaya 3 km
kazımpaşa merkezde erdoğan ve ethem hariç herhangibir yer olabilir salaş yerler daha güzel

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

aga ıslama köfte nin tek farkı salçalı ekmek :)

Dönüş de Şile'den olsa ya. :):king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar