hacizli motoru satışsız almak suç olurmu.

Aha valla ucuzmuş, alıp sen de başkasına satacaksan olur :p

:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi noter imza atarak para kazanan bi varlık.. Neden imzasını iptal ettirsin işsiz kalsın??? Hiçbir noter hacizli yada rehinli farketmez, satışı olmayan bi malın satışını yapamaz....

Ne noterler var..saman altından gemi götürüyorlar...:pr::pr::pr:

bu motor sana patlar adam çalındı bile der polise verir vallahi.iyice öğrenmeden bulaşma parana yazık olur

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşin özeti şu.... Parayı verir motoru alır... Satış falan yapılmaz.....Ama ilk kontrolde çevirmede motor polislere teslim edilir.....:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çabuk al yoksa yarış grenayı takıp teker çalışmak için ben alıcam.

Peşin para 5000'e verir o makineyi, zaten hepi topu 1 ay lazım bana.:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çabuk al yoksa yarış grenayı takıp teker çalışmak için ben alıcam.

Peşin para 5000'e verir o makineyi, zaten hepi topu 1 ay lazım bana.:queen:

Sen 1 ay bin...Banada 500 ytl lik kiralarsın heralde.... 3-5 günde ben teker yapam....
Artık sonra istermisin çöpemi atayım sen söyle....:queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sen 1 ay bin...Banada 500 ytl lik kiralarsın heralde.... 3-5 günde ben teker yapam....
Artık sonra istermisin çöpemi atayım sen söyle....:queen::queen:

Olmaz öyle, o zaman adam toplamaya başlayın 5000'i bölelim, şimdilik iki kişiyiz 2500'er ytl düşer.:queen:

Yok mu tekere ortak.:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Satışsız almak bile suçken hacizliyi almak ??? Sallandırırlar valla adamı! :farao:
Çalıntı malı almak suçtur (çalıntı olduğuna dair en ufak bir şüphen varsa) ama hacizli malı alman zaten mümkün değildir ki suç olsun. Bir mal üzerinde haciz var ise o mal işlem yapılmak üzere aranıyor demektir. Yakalanırsan seni içeri atmazlar ama o motoru (satışa çıkarmak üzere) içeri atacaklarından, yani yediemine teslim edeceklerinden emin olabilirsin! Ve o mal üzerinde kesinlikle bir hak iddia edemezsin!

Satışsız almak bile suçken hacizliyi almak ??? Sallandırırlar valla adamı! :farao:
Çalıntı malı almak suçtur (çalıntı olduğuna dair en ufak bir şüphen varsa) ama hacizli malı alman zaten mümkün değildir ki suç olsun. Bir mal üzerinde haciz var ise o mal işlem yapılmak üzere aranıyor demektir. Yakalanırsan seni içeri atmazlar ama o motoru (satışa çıkarmak üzere) içeri atacaklarından, yani yediemine teslim edeceklerinden emin olabilirsin! Ve o mal üzerinde kesinlikle bir hak iddia edemezsin!

Adam hacizli motoru satarsa zaten çalındığını bildirir.. Çalıntı olarak bildirirsede motoru almakla kalmaz bi de içeri atarlar hırsızlıktan... Çalmadığını ispat edemez çünkü ortada satış yok.. Bi de verdiği paradan olur...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konu nerelere geldi.....:p

Alma kardeşim motoru..Yoksa sitede ihtilal çıkacak............:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel tekere gelir :queen::queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi bir tekeri de ben alsam :queen::queen::queen::queen:

Baba yazık olur, tekeri öğrenipte napıcan:silent:

Motosiklet aşireti lideri gibisin, on tane düzmüşsün de içlerinde teker yapacak alet yok demekki tarzın değil, sana kıyamam bize apaçhi ruhlu ortak lazım.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
epeyce cevap yazılmış ben yokken:) dedektif arkadaşlar ilanın linkinide bulmuş, evet o ilandaki motoru düşünüyorum istanbulda olsa aynı saat içinde alırımda yer biraz ters kalıyor bana, şimdi ben şöyle düşünüyorum ben bu motoru alsam önümüzdeki yaz sonuna kadar kullansam tabi yakalanmadan, ve sene sonunda şanslı olurda yakalanmazsam bende bi şekilde satarım diyorum, diyorum ama bazı arkadaşlarında dediği gibi satan adam çalındı deyipte başıma bela açarsa yada polis çevirdiğinde motoru elimden almakla kalmayıp hacizli ve aranan motoru saklamak suçundan (suçmudur bilmiyorum) ceza alırmıyım diye sormuştum, sonuçta motora vereceğim parayı gözden çıkardım sadece işin sonunda benim başımın ağrıması beni korkutuyor.
motor banka kredisi ile alınmış ve ödeme yapılmadığı için haczedilmiş yani hacizli bulsalar anında alacaklar adamın elinden.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
epeyce cevap yazılmış ben yokken:) dedektif arkadaşlar ilanın linkinide bulmuş, evet o ilandaki motoru düşünüyorum istanbulda olsa aynı saat içinde alırımda yer biraz ters kalıyor bana, şimdi ben şöyle düşünüyorum ben bu motoru alsam önümüzdeki yaz sonuna kadar kullansam tabi yakalanmadan, ve sene sonunda şanslı olurda yakalanmazsam bende bi şekilde satarım diyorum, diyorum ama bazı arkadaşlarında dediği gibi satan adam çalındı deyipte başıma bela açarsa yada polis çevirdiğinde motoru elimden almakla kalmayıp hacizli ve aranan motoru saklamak suçundan (suçmudur bilmiyorum) ceza alırmıyım diye sormuştum, sonuçta motora vereceğim parayı gözden çıkardım sadece işin sonunda benim başımın ağrıması beni korkutuyor.
motor banka kredisi ile alınmış ve ödeme yapılmadığı için haczedilmiş yani hacizli bulsalar anında alacaklar adamın elinden.

İşte bu önemli bir nokta, satarken veya sattıktan sonra yakalanırsan(ki bir gün mutlaka patlar ve yakalanırsın) doğru cezaevi yolu gözükür sana, bu sefer müşteki olmazsın.

Sen de teker mi çalışıcan? :queen:

Al bir sene bunla çalış, gelecek 5 sene de avluda çalışırsın:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2005 R1'i kaça alıcaksın?

Bankadan hacizli mi rehinli mi?

Detayların eksik...

Ha diyosan ki 1000ytl vericem sadece, al gezmene bak 3-4 yıl sende kalır.

Zaten haciz ruhsatta yazmaz, haberim yoktu dersin.

Arkadaşla satış mukavelesi yap, tarih kısmını boş bırak sorun çıktığında tarih atar gösterirsin, bende yeni aldım dolandırıldım dersin, en fazla müşteki olur 1 kere ifade vermeye gidersin.

Bunların dışında birşeyse başka işin mi yok arkadaş, girme böyle işlere derim.

İyi güzel de banka kredili motor rehinli olur,ruhsat bile çıkmadan kaydına rehin şerhi konur.Bu yüzden ruhsatta" rehinlidir" yazar.
Yok haciz varsa önce motorun plaka sorgulamasına bak,"hacizli-yakalamalı" kaydı varsa en olmadık yerde motorunu kaptırabilirsin

sadece haciz varsa 1 sene içinde motoru icra dairesi bulup satışa çıkarmazsa haciz düşer zaten.Ama bunu da kayıttan silmenin prosedürü var.

satıcıyı her gün görmüyorsan tarih kısmı açık satış mukavelesini boşver,adam ölür,yurtdışına çıkar,hapse düşer,askere gider sen elinde kafana göre tarih attığın kağıtla zırt diye atlarsan bu kez de evrakta sahtekarlıktan Savcılıkta uğraşırsın.

En iyisi bir avukatın vereceği akıllarla devam et yoluna.

epeyce cevap yazılmış ben yokken:) dedektif arkadaşlar ilanın linkinide bulmuş, evet o ilandaki motoru düşünüyorum i hacizli ve aranan motoru saklamak suçundan (suçmudur bilmiyorum) ceza alırmıyım diye sormuştum, sonuçta motora vereceğim parayı gözden çıkardım sadece işin sonunda benim başımın ağrıması beni korkutuyor.
Motorun resmini ben de gördüm.
Hacizli motoru kullanmak suç değildir,istersen al,ben kullanayım. o Bankanın önünde de 15 dakika park etmezsem namerdim.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar