Abi noter imza atarak para kazanan bi varlık.. Neden imzasını iptal ettirsin işsiz kalsın??? Hiçbir noter hacizli yada rehinli farketmez, satışı olmayan bi malın satışını yapamaz....
Ne noterler var..saman altından gemi götürüyorlar...r:
r:
r:
Çabuk al yoksa yarış grenayı takıp teker çalışmak için ben alıcam.
Peşin para 5000'e verir o makineyi, zaten hepi topu 1 ay lazım bana.:queen:
Sen 1 ay bin...Banada 500 ytl lik kiralarsın heralde.... 3-5 günde ben teker yapam....
Artık sonra istermisin çöpemi atayım sen söyle....:queen::queen:
Alma+alma+alma....................
Satışsız almak bile suçken hacizliyi almak ??? Sallandırırlar valla adamı! :farao:
Çalıntı malı almak suçtur (çalıntı olduğuna dair en ufak bir şüphen varsa) ama hacizli malı alman zaten mümkün değildir ki suç olsun. Bir mal üzerinde haciz var ise o mal işlem yapılmak üzere aranıyor demektir. Yakalanırsan seni içeri atmazlar ama o motoru (satışa çıkarmak üzere) içeri atacaklarından, yani yediemine teslim edeceklerinden emin olabilirsin! Ve o mal üzerinde kesinlikle bir hak iddia edemezsin!
Konu nerelere geldi.....
Alma kardeşim motoru..Yoksa sitede ihtilal çıkacak............![]()
Olmaz öyle, o zaman adam toplamaya başlayın 5000'i bölelim, şimdilik iki kişiyiz 2500'er ytl düşer.:queen:
Yok mu tekere ortak.![]()
abi bir tekeri de ben alsam :queen::queen::queen::queen:
epeyce cevap yazılmış ben yokkendedektif arkadaşlar ilanın linkinide bulmuş, evet o ilandaki motoru düşünüyorum istanbulda olsa aynı saat içinde alırımda yer biraz ters kalıyor bana, şimdi ben şöyle düşünüyorum ben bu motoru alsam önümüzdeki yaz sonuna kadar kullansam tabi yakalanmadan, ve sene sonunda şanslı olurda yakalanmazsam bende bi şekilde satarım diyorum, diyorum ama bazı arkadaşlarında dediği gibi satan adam çalındı deyipte başıma bela açarsa yada polis çevirdiğinde motoru elimden almakla kalmayıp hacizli ve aranan motoru saklamak suçundan (suçmudur bilmiyorum) ceza alırmıyım diye sormuştum, sonuçta motora vereceğim parayı gözden çıkardım sadece işin sonunda benim başımın ağrıması beni korkutuyor.
motor banka kredisi ile alınmış ve ödeme yapılmadığı için haczedilmiş yani hacizli bulsalar anında alacaklar adamın elinden.
2005 R1'i kaça alıcaksın?
Bankadan hacizli mi rehinli mi?
Detayların eksik...
Ha diyosan ki 1000ytl vericem sadece, al gezmene bak 3-4 yıl sende kalır.
Zaten haciz ruhsatta yazmaz, haberim yoktu dersin.
Arkadaşla satış mukavelesi yap, tarih kısmını boş bırak sorun çıktığında tarih atar gösterirsin, bende yeni aldım dolandırıldım dersin, en fazla müşteki olur 1 kere ifade vermeye gidersin.
Bunların dışında birşeyse başka işin mi yok arkadaş, girme böyle işlere derim.
Motorun resmini ben de gördüm.epeyce cevap yazılmış ben yokkendedektif arkadaşlar ilanın linkinide bulmuş, evet o ilandaki motoru düşünüyorum i hacizli ve aranan motoru saklamak suçundan (suçmudur bilmiyorum) ceza alırmıyım diye sormuştum, sonuçta motora vereceğim parayı gözden çıkardım sadece işin sonunda benim başımın ağrıması beni korkutuyor.
motor banka kredisi ile alınmış ve ödeme yapılmadığı için haczedilmiş yani hacizli bulsalar anında alacaklar adamın elinden.