- Konu Yazar
:flower::flower:bugün ilk motorumu kullandimmm...
simdi kurs yeri sabah 9 sıralari gel dedi direksiyon sınavindan önce bi motora bin diye gittim bi kişi daa bekliomus oda tanidik zaten.hoca geldi saolsun ii biri gencler gelin filan dedi arabaya bindik bos bi yere gittik orda binadan motoru cıkarmak için bi girdik anaaaaa motor tarihi eser
calisir dedi siz kafaniza takmayin dedi sora motoru cıkardık motor toz içinde bi onu sildi adam...ama hala motor toz sora bida sildi...hayatimda öle motor ne gördüm ne markasini duydum bocxoa 3m.01:cherry:siz duydunuzmu bilmiom ama motorun öle bi calişma prensibi varki çözemedim bitürlü hem motor calişmioki cözelim motoru kurs yerinin arabasina bagadik basladik cekmee benzinlikten benzin doldurduk sora bide hava bastirdik..motorun ilk kontagini acion sora kırk defa bi yer var orayabasip cekion sora motorun gönlü razi olursa calisio:queen:nese calişti alana tekrar gittik bi kask verdiler adi wiwi heralde ben kafa atsam kırılcak cinste bisi:thumleft:sora basladim sürmee motoru o dyguyu anlatamam muhtesem ötesi bisi....motorculuk kral bisimiş bikez daa anladim...yarinda direnksiyon sınavina gircem insallah gecerim
...adam sali günü ehliet elinde olur dedi ya beni yiyo yada doru sölüo insallah doru sölüodur sabirsizlaniom artik bisikletime a2 ehlieyetle binmeye:queen::queen:
nese güzel bi ani oldu:bounce:sevgiler saygilar:rendeer:
simdi kurs yeri sabah 9 sıralari gel dedi direksiyon sınavindan önce bi motora bin diye gittim bi kişi daa bekliomus oda tanidik zaten.hoca geldi saolsun ii biri gencler gelin filan dedi arabaya bindik bos bi yere gittik orda binadan motoru cıkarmak için bi girdik anaaaaa motor tarihi eser
...adam sali günü ehliet elinde olur dedi ya beni yiyo yada doru sölüo insallah doru sölüodur sabirsizlaniom artik bisikletime a2 ehlieyetle binmeye:queen::queen:
nese güzel bi ani oldu:bounce:sevgiler saygilar:rendeer: