güzel ötesi bi anı(benim için)

:flower::flower:bugün ilk motorumu kullandimmm...
simdi kurs yeri sabah 9 sıralari gel dedi direksiyon sınavindan önce bi motora bin diye gittim bi kişi daa bekliomus oda tanidik zaten.hoca geldi saolsun ii biri gencler gelin filan dedi arabaya bindik bos bi yere gittik orda binadan motoru cıkarmak için bi girdik anaaaaa motor tarihi eser:D calisir dedi siz kafaniza takmayin dedi sora motoru cıkardık motor toz içinde bi onu sildi adam...ama hala motor toz sora bida sildi...hayatimda öle motor ne gördüm ne markasini duydum bocxoa 3m.01:cherry:siz duydunuzmu bilmiom ama motorun öle bi calişma prensibi varki çözemedim bitürlü hem motor calişmioki cözelim motoru kurs yerinin arabasina bagadik basladik cekmee benzinlikten benzin doldurduk sora bide hava bastirdik..motorun ilk kontagini acion sora kırk defa bi yer var orayabasip cekion sora motorun gönlü razi olursa calisio:queen:nese calişti alana tekrar gittik bi kask verdiler adi wiwi heralde ben kafa atsam kırılcak cinste bisi:thumleft:sora basladim sürmee motoru o dyguyu anlatamam muhtesem ötesi bisi....motorculuk kral bisimiş bikez daa anladim...yarinda direnksiyon sınavina gircem insallah gecerim
...adam sali günü ehliet elinde olur dedi ya beni yiyo yada doru sölüo insallah doru sölüodur sabirsizlaniom artik bisikletime a2 ehlieyetle binmeye:queen::queen:

nese güzel bi ani oldu:bounce:sevgiler saygilar:rendeer:

Hadi bakalım bu hastalık :) sana da bulaşmış, artık kurtuluş yok bu tutkudan...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baya matrak bi anı olmuş insan o matrak durum içinde iken kendini inanılmaz mutlu hissediyor yazını okurken sanki bende ordaymışım gibi hissettim bahsettiğin motoru bende ilk defa senden duydum nasıl bişi bi fotosunu çekip buaray koyarmısın merak ettim doğrusu inş sınavını geçip ehliyet sahibi olursun senin gibi bilinçli motor tutkunlarını aramızda görmek isteriz..

ben de yazıldım bineceğim günü bekliyom beni attılar bi sınıfa bi tek ben a2 yim geri herkes b-e kaç gün sonra bindiriyolar motora acep:p

Oo sen belaya bulaşmışsın be adamım. Daha nelre gelecek başına. Örneğin kız arkadaşınla konuşurken ama çok önemli bir şey hakkında ateşli bir şekilde anlatırken arkadan bir motor sesi gelir, ince ama iç parçalayıcı,sonra kızın sesinden duymamaya başlarsın, kız bakar nereye bakıyor bu çocuk diye sesini iyice arttırır ama sen seste kalmşsındır, sonra o iyice bağırmaya başlar sen sesini duymamaya başlarsın motorun, sonra patlarsın, sus lan sus iki dk dinleyelim şu ses...Dersin ve ondan sonraki 3 gün onun gönlünü almaya çalışırsın :pr:

hoşgeldin

Oo sen belaya bulaşmışsın be adamım. Daha nelre gelecek başına. Örneğin kız arkadaşınla konuşurken ama çok önemli bir şey hakkında ateşli bir şekilde anlatırken arkadan bir motor sesi gelir, ince ama iç parçalayıcı,sonra kızın sesinden duymamaya başlarsın, kız bakar nereye bakıyor bu çocuk diye sesini iyice arttırır ama sen seste kalmşsındır, sonra o iyice bağırmaya başlar sen sesini duymamaya başlarsın motorun, sonra patlarsın, sus lan sus iki dk dinleyelim şu ses...Dersin ve ondan sonraki 3 gün onun gönlünü almaya çalışırsın :pr:

hoşgeldin

:queen::queen:

Hayırlısıyla alırsın inşallah. Bu arada şu linkte bir kaç fotoğraf buldum ama aynı motor mu bilmiyorum. Sanırım 2 zamanlı.

http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=167330&st=10&p=1021187&#entry1021187

Technical Data

Engine type single-cylinder two-stroke
Dispacement, cc 175
Maximum effective power, h.p. 14
Fuel consumption, l / 100 km 4,2
Maximum speed, km/h 105
Tyre 3,25-16"
Carrying capacity, kg 160
Vehicle capacity 2

Son düzenleme:

hoşgeldin

:queen: :queen:

Zamanında tecrübe edilmiştir tarafımdan ..:) :p

CAWİT kardeşim senin adına çoook sevindim.. bide hemşeriymişiz ya neresindensin acaba afyonun.. hadi hayırlısı..:)

CAWİT kardeşim senin adına çoook sevindim.. bide hemşeriymişiz ya neresindensin acaba afyonun.. hadi hayırlısı..:)

ortaq ben sultandgindanim aksehir aölde okuyom...tanişmak güsel olur hemserim:rendeer:

Ah bir de Türkçe bilsen tam olacakmış...

bak simdi büyügümsen saygisizca konusmak istemem ama benim türkcem ne seni ilgilendirir ne baskasini ben burda bilgisayar basindayim,,,ne roman yaziom nede öss deneme sınavina giriom yaptiim hatalar hızdandir muhtemelen,,,yani yazdigim sey anlasiliyorsa tamam,anlasilmiyorsa anlamadigin yeri sor anlatiim:cat:

Son düzenleme:

hoşgeldin

ya dogru diyorsun ben gectim zaten kız işlerini'''motor olsun kız elbette olur''' hesabi:queen::queen:
bide hosbuldukta bu forumu bir yılı geckin süredir takip ediom ama motorum olmadigi için kaydolmak nasip olmadiydi bundan bi ay öncesine kadar filan dedim kendime'''olum herkesinmi motoru var,,kaydol gitsin''' dedim öle iste.......motor sevdalisi olmak bi ayricalik prensibim bu:bounce:

Öncelikle orası kurs yeri değil... Ahırmış...
Bir de bunu "kurs" adı altında yapıyor ve para topluyorlar ya... :pr:

öle degilki burasi küçük bi ilçe oldugundan kurs yeri(kurs binası) ve dreksiyon kursunun yapildigi yer farkli....kurs yerine gittim o carsida ordan kurs verilecek yere gittik bi binadanda motoru cıkardılar bu yani yanliş anlasılma olmasın

bide benden direksiyon sınavi içinde para almadilar baska kurs yerleri istemiş galiba...bi yazili sınava girerken 70 milyon aldilar baska bisi isteyen olmadi benden:)

bugün direksiyon kursuna girdim Allahtan motoru degiştirmişler mondial 125 kt getirmişler daha rahatti digerine göre...elbette öle olcak diyebilirsiniz ama benim ilk bindigim motor oldugu için eskide olsa yeri ayri bocxoa 3m.01 in:D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar