3 teknikten birini kullanıyorsunuz. Sorun yok, normalde aslında...
Diğer iki teknik, bildiğiniz biri sarkma tekniği, diğeri de hiç sarkmadan motosikletle birlikte yatıp kalkma tekniği ...
Sizinki, vücudun daha bir sabit olup, motosikleti bacaklarınızın arasından yatırma tekniği ...
Normalde sorun yok ama, garip bir şekilde, bu teknik, motosikletin diğer ikisine göre daha çok yatırılmasını gerektirebileceği için, aslında, sizin uygulamana nedeninizin tam tersine, bozuk yollarda değil, daha bir sağlam zeminde, yola güvenebileceğiniz zeminlerde tercih edilmeli diye biliyorum ...
Yol ne kadar bozuksa, sarkma tekniğini daha çok kullanmak sanırım daha doğrusu ...
Kaymak gibi MotoGP'de niye madem bu tekniği daha çok kullanıyorlar diye soracak olursak; onun cevabı da aynı viraj açısını daha yüksek hızda alabilmeyi sağladığı için ...
Karıştırmadan konuları, özetlersek:
Tekniğiniz bilinen teknikler arasında. Gel gör ki, uygulama yeriniz yanlış gibi... Yol bozuksa, motosikleti daha az yatıracağınız seçeneklere doğru kaymalısınız ... ceteris paribus ; aynı viraj açısını aynı hızda dönerken ... yol bozuksa ...
Bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar, özellikle sarkma tekniğinde daha tecrübeli arkadaşlar daha net bilgiler vereceklerdir.
Ben şahsen motosiklet ile birlikte dönmeyi tercih ediyorum ... temiz ... çünkü diğer ikisinde selenin üstündeki pozisyonunuzu kaydırdığınızdan hakimiyette sıkıntı çekebilirsiniz... ve toparlamanız belki daha zor olur gibi sanki ...
Bu forumda bu 3 tekniğin de şekilli anlatıldığı yazılar hatırlıyorum... Muhtemelen zaferce nickli arkadaşın bir yazılarından olabilir veya başka diğer değerli yorumcu arkadaşların yazılarından biri olabilir, şimdi linkini, yerini falan hatırlayamadım ...
Viraj dönüş teknikleri olarak gugıllayabilir, yutuplayabilir, bu forumdan da arattırabilirsiniz ... Şiddetle tavsiye ederim ...
İlave not: Şahsi görüşlerimdir. Hatalı veya eksik olabilir. Işıklardaki göbeklerden 90 derece dönerken bazen sorun yaşayan biri olarak bu konunun uzmanı olduğumu söyleyemiyorum

. Işıklardaki sıkıntı viraj açısından değil, kanımca, trafiği kontrol etmekten ve arkadan yandan gelenlerin olası sıkıştırmalarını da dikkate almaktan kaynaklandığını düşünüyorum, kendim için. Ayrı virajı açısını, akan yolda olsa, sanırım daha pürüzsüz dönerim ...
90 derece viraj çalışsam iyi olacak ... kendime notlar ...