Güney'de Kış Gezisi, Kaş...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Maşallah, dert keder olmadan 2000 km'ler... Teşekkür ederiz.
Mesajına ben teşekkür ederim Clemenze.:cat:
Hepbirlikte nice güzel gezilere...

Emeklerine sağlık Sıtkı abim,harika bir gezi olmakla beraber bir çok kişinin gönlünüde almşsın:)
Ayrıca 2002 de tam 6 ay kaldığım Kaş'ı tekrardan görmem iyi oldu ayrıca çok fazla değişmemiş.
Anlatımınla resimler bir araya gelince çok hoş olmuş ve çokda keyif aldım.Tekerin daima düz bassın Sıtkı abim.:cat:
Güzel mesajına teşekkürler Uğur.:wiinkk:Beğenmene ve özlem gidermene yardımcı olduğu için raporum, mutlu oldum.
Soluk almadan baktım ve okudum , elinize sağlık , kazasız belasız nice geziler dilerim. Yolunuz tekrar buralardan geçerse tanışmak isterim.

Teşekkürler Buruc. Daha önce haberim olsa mutlak uğrardım. İnşallah birdahaki sefere.:cat:
Hayranlıkla okuyup,fotoğrafları tek tek inceledim. Elinize sağlık yaptığınız bu güzel geziyi fotoğraflarla bu kadar güzel anlattığınız için...::biggrinn::biggrinn::
Mesajın için ben teşekkür ederim Erim.:cat:
353ck1y.jpg

Bu resimdeki bulut hiç dikkatinizi çektimi...

Gezi gerçekten yoğurtlu iskender tadında geçmiş:)İmrenilmicek gibi değil.Tekeriniz düz bassın...

İyi yakalamışsınız bulutu sevgili Şanveren. Farketmemişim.
Raporu beğenmenize sevindim. Teşekkürler...:wiinkk:

Ah be Sıtkı abicim haber versen atlar gelirdim dağda dozer taşlardık yine :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Müsait olduğunu bilsem aramaz mıyım Okan'ım. Dediğin gibi yolda taşlanacak çok dozer vardı.:cherry:
:cat::cat::cat:

Emeginiz icin cok cok tesekkürler
Harika bir gezi olmus..

Ben gecen Pazartesi Lastik degisimi icin verdigim motorumu hala alamadim tamirhaneden.. Soguk ve yagmur yüzünden.. :pr::pr:

Mesajınıza ben teşekkür ederim.
Güney'in güzelliği. Kış kolay geçer. Motosiklete bu sayede 12 ay binmek mümkün buralarda.:cat:

Harika bir gezi süper bi anlatım olmuş. Gitmiş kadar olduk eline emegne saglık.
Teşekkürler Harbitürk.:cat:

harika bir gezi olmuş benimde tek tek fotoraflara bakmam yarım saatten fazla sürdü:d

Beğenmene sevindim Motorcu. Teşekkürler...:wiinkk:

sıtkı ağabey,yine harika bir gezi yapmışsınız.biz de en son bu yaz o virajlardan geçmiştik.bayılıyorum o yola.paylaşım için teşekkürler.:cat:
bu arada murat kardeşiminde motorları hayırlı olsun.:cat:

Teşekkür ederim dostum.:cat:
O virajlar gerçekten insanı kendinden geçiriyor.:wiinkk:
Murat'a ileteceğim iyi dileklerini.:cat:

Sıtkı başkan eline yüreğine sağlık,hem gezip hemde bizlerle paylaştığın gezi için
sevgilerle.

Dört dörtlük bir gezi olmuş..

Fotoğraflar ve gezi raporu ; 10 üzerinden yıldızlı 10.. :cat:

Paylaşım için ::thanks:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne diyeyim bilemedim.. Sizi kın kın kınıyorum :p
Çok güzel gerçekten Kaş gezimiz geldi tekrar gözümün önüne, kışları yazlık yerleri gezmenin tadı gerçekten başka olur bilirim :) Fotoğraflar harika emeğinize sağlık..

107km hızla ceza yeniliyosa büyük cc motorla her gezide 1-2 tane ceza yemek kesin gibi bişey oluyo..hele bide hızımız limitin yüzde 30unu geçerse 290lira oluyor sanırım..:farao:

sıtkı ağabey bu gezini cbf türkiye de okumuştum büyük bir zevkle tekrar okudum keşke alanya ya gelince seni tanıma fırsatım olsaydı yine de çok teşekkürler

Motosikleti
Teşekkürler Exile...:cat:

müthiş bir gezi olmuş kazasız belasız dönebilmenize sevindim
Teşekkür ederim Speirs. Keyifliydi gerçekten.:)

Ne diyeyim bilemedim.. Sizi kın kın kınıyorum :p
Çok güzel gerçekten Kaş gezimiz geldi tekrar gözümün önüne, kışları yazlık yerleri gezmenin tadı gerçekten başka olur bilirim :) Fotoğraflar harika emeğinize sağlık..
:cherry::cherry:
Ben de olsam kın kın kınardım Yeschim.
Tatil yöreleri kışın bir başka güzel oluyor. Tüm doğallığıyla gözünüzün önünde.

Raporu/geziyi beğenmene sevindim. Teşekkür ederim.:rendeer:

107km hızla ceza yeniliyosa büyük cc motorla her gezide 1-2 tane ceza yemek kesin gibi bişey oluyo..hele bide hızımız limitin yüzde 30unu geçerse 290lira oluyor sanırım..:farao:
Maalesef böyle Choconut.:pale:Motosikletler için bölünmüş yolda hız sınırı 90...%10 eklendiğinde max. 99 Aslında gps uyardığında kısıyordum gazı.Nasıl oldu bilemedim, 107 ile girmişim radara. Eski hız sınırlarıyla bu hıza 275 yazarlardı. Tek tesellim bu oldu. :cherry:
Bizim kaderimiz zaten. Uzun gezilerde radar cezası yemeden dönen yok gibi. Dalıyorsun biryerde, giriyorsun bilmeden.:pr:

sıtkı ağabey bu gezini cbf türkiye de okumuştum büyük bir zevkle tekrar okudum keşke alanya ya gelince seni tanıma fırsatım olsaydı yine de çok teşekkürler
Teşekkür ederim mesajına Kartal.:cat:
Alanya'da bir gece kaldım. Bilsem orada olduğunu mutlaka uğrardım. Sık sık geçerim Alanya'dan. Birdahakine inşallah görüşürüz.:wiinkk:

Sıtkı başkanım, çok keyifle resimlere bakıp yorumları okudum, çanakkale gezimiz aklıma geldi, teşekkür edrrim.

Abi özgürlüğün dibine vurmuşsunuz resmen. :)
Vallahi tekerinize sağlık, içim gitmedi desem büyük yalan olur.
Geçtiğimiz senelerde eşimle o keyifli ve biraz da tehlikeli virajlardan, Kaş'tan kiraladığımız BWS ile neredeyse Fethiye'ye kadar gidip gelmiştik.
Buram buram Akdeniz kokan tarihi dokusu ve eşsiz doğal güzellikleri bozulmamış olan bu şirin beldeye hayran olmamak elde değil. Ama o sokakları boş görmek ilginç gerçekten de.
Bu arada balıklar, karidesler derken, heleki o künefeyi gördüğüm an, benim bittiğim andır.:p
Ayrıca motor da iyi yakmış bence, o kadar eşya ile km'de 22,5 kuruşa denk geliyor sanırım.

Nice güzel gezilere İnşallah.:cat:

Çok güzel gezi ve paylaşım.

Şu radar uyarı alıcılarından mı edinsek bi tane ne :p

Motosikleti
Abi özgürlüğün dibine vurmuşsunuz resmen. :)
Vallahi tekerinize sağlık, içim gitmedi desem büyük yalan olur.
Geçtiğimiz senelerde eşimle o keyifli ve biraz da tehlikeli virajlardan, Kaş'tan kiraladığımız BWS ile neredeyse Fethiye'ye kadar gidip gelmiştik.
Buram buram Akdeniz kokan tarihi dokusu ve eşsiz doğal güzellikleri bozulmamış olan bu şirin beldeye hayran olmamak elde değil. Ama o sokakları boş görmek ilginç gerçekten de.
Bu arada balıklar, karidesler derken, heleki o künefeyi gördüğüm an, benim bittiğim andır.:p
Ayrıca motor da iyi yakmış bence, o kadar eşya ile km'de 22,5 kuruşa denk geliyor sanırım.

Nice güzel gezilere İnşallah.:cat:
Aynen öyle oldu Dreamdark. Esti, gittim... Genelde tatil yörelerini yaz aylarında gördüğümüz için kış görüntülerine alışık değiliz. Ama emin ol, bu güzel yöreler kışın bir başka güzellikte oluyor.
Hele yollara diyecek yok. O güzel virajlarda, hele ki Anamur ve Finike virajlarında resmen viraj manyağı oldum.
İnşallah birgün künefeyi birlikte yapar yeriz.:cat: Son beş yılda Antakya'ya gelerek bizleri ziyaret eden arkadaşlara tabiri caizse yüzlerce tepsi künefe yaptım. Birgün yolunuz düşerse Antakya'ya mutlaka beklerim.
Motosikletim, ful dolu olmasına rağmen dediğin gibi iyi yaktı. Bu arada genellikle hız sınırlarına uydum. Hem etrafımı görerek gezinti modunda gitmiş oldum, hem de yakıttan yana rahattım. Buna rağmen bir radar cezası yemekten kurtulamadım.:)
Mesajına teşekkür ederim.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

Çok güzel gezi ve paylaşım.

Şu radar uyarı alıcılarından mı edinsek bi tane ne :p

Teşekkürler Shrieker.
Radar uyarıcılarını boşverelim. Hız sınırlarına uyalım daha iyi.
Bölünmüş yolda hız sınırı 99 oldu. Hem az yakıt, hem tehlikeden uzak ve keyifli sürüş.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------

Süper gezi,anlatım tebrik ederim.

Teşekkürler Askersss.:wiinkk:

ahooo ahoooo...:p bu topacı kaçırmışım...foto incelemek kafadan yarım saat sürdüğünden ve uyku taym geldiğinden yarına kaldı gari...ama yalandan bir mesaj bırarakayım ki abone olduğum konularda göreyim...:p

guven61 usta şöhretin namın diyarları veritabanlarını aştı benden söylemesi...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar