Güney'de Kış Gezisi, Kaş...

Çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflar da harika anlatış da tekeriz düz bassın..

abi geleceğini bilseydim alanyada görürdüm ama kısmet değilmiş abi iyi gezmissin nice yeni gezi turlara :D

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
güzel,paylaşım için teşekkürler.

Mesajına ben teşekkür ederim Extrem.
Çok güzel olmuş.. Anlatım da harika :)
Beğenmenize sevindim. Teşekkürler.:wiinkk:
abi alanyadan geçmişsin kaş a vardıysan dönüşde alanyadan geçersen sap tanışalım derim musaitsen tabi
Bu geziyi geçen hafta yaptım Fat. Alanya'da bir gece kaldım. Bilseydim mutlaka ziyaret ederdim.:cat:
İnşallah birdahakine.:wiinkk:
Oralara kış henüz gelmemiş gözüküyor.Paylaşım için teşekkürler.
Buranın kışı böyle işte.:) Bu konuda şanslıyız biraz.
Mesajınıza teşekkürler.:wiinkk:
maşallah motorda çokgüzel allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin çok hevesleniyorum böyle gezmeyi
İnşallah sana daha güzelleri nasip olur.
Teşekkürler.:cat:

Ne denebilirki gerçekten süper bir gezi olmuş. Ayrıca gezide başka gezilerede denk gelmeniz üstüne kaymak olmuş :) Paylaşım için tşk.

Motosikleti
emeğine, yüreğine ve tekerine sağlık harika bir gezi resimler ve dostlarında harika kazasız belasız nice geziler
Güzel mesajınıza teşekkür ederim.
Kazasız belazsız nice geziler hepimiz için olsun Büyükusta.:cat:

güven çok güzel bir yolculuk çok güzel bir sunum süper olmuş ellerine tekerine sağlık
Teşekkürler Vedat. Beğenmene sevindim.:cat:
Çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflar da harika anlatış da tekeriz düz bassın..
Teşekkürler Barok.
Hepimize keyifli geziler dilerim.:cat:
abi geleceğini bilseydim alanyada görürdüm ama kısmet değilmiş abi iyi gezmissin nice yeni gezi turlara :D
Sağlık olsun Fat.:pale:
Dediğim gibi, birdahakinde mutlaka ziyaret ederim.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------

Ne denebilirki gerçekten süper bir gezi olmuş. Ayrıca gezide başka gezilerede denk gelmeniz üstüne kaymak olmuş :) Paylaşım için tşk.

Teşekkür ederim Elint. Beğenmene sevindim.:cat:
Gerçekten keyifli bir gezi oldu.:wiinkk:

Uzun zamandır rapor atamamıştım M.T'ye. Özlemişim.:wiinkk:

Hayalim olan bir kış gezisini gerçekleştirdiniz, paylaştığınız için ve her anı fotoğrafıyla desteklediğiniz için kendi adıma çok teşekkür ederim.Yolunuz açık,tekeriniz düz olsun.

Mersin İl Temsilcisi
harika resimler...
en son 2 yıl önce yaptığım yolları görünce içimi öyle çekmişim ki, eşimle tartışma yaşadım ( kendini uzun süre görmediğimde bile böyle iç çekmemişim )
mersinli arkadaşları görünce içim bir garip oldu
mersini görünce gözlerim doldu, ama 2 gün önce mersindeydim, 640 km lik yol bir çırpıda geçip gitti...

ne güzel şey motosiklet kullanmak
hocam yaaa, gözlerim doldu, ne yaptın sen böyle yaaaaaaaaaaa :salut:

Motosikleti
şu kış gününde içim ısındı,özendim size.guzel paylasim olmus.
Teşekkürler Ömer. Özenmeni gerçeğe dönüştürmen dileğimle.:cat:

Hayalim olan bir kış gezisini gerçekleştirdiniz, paylaştığınız için ve her anı fotoğrafıyla desteklediğiniz için kendi adıma çok teşekkür ederim.Yolunuz açık,tekeriniz düz olsun.
Umarım hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Gerçekten mükemmel oluyor kış gezileri.:cat:
Mesajınıza ve iyi dileklerinize teşekkürler.:wiinkk:

Paylaşım için teşekkürler. ellerinize sağlık...:cat:
Teşekkür ederim.:cat:

harika resimler...
en son 2 yıl önce yaptığım yolları görünce içimi öyle çekmişim ki, eşimle tartışma yaşadım ( kendini uzun süre görmediğimde bile böyle iç çekmemişim )
mersinli arkadaşları görünce içim bir garip oldu
mersini görünce gözlerim doldu, ama 2 gün önce mersindeydim, 640 km lik yol bir çırpıda geçip gitti...

ne güzel şey motosiklet kullanmak
hocam yaaa, gözlerim doldu, ne yaptın sen böyle yaaaaaaaaaaa :salut:

Ne demezsin Sencer'im...:) Çok güzel bir geziydi.:cat:
Teşekkür ederim mesajına.:wiinkk:

Emeklerine sağlık Sıtkı abim,harika bir gezi olmakla beraber bir çok kişinin gönlünüde almşsın:)
Ayrıca 2002 de tam 6 ay kaldığım Kaş'ı tekrardan görmem iyi oldu ayrıca çok fazla değişmemiş.
Anlatımınla resimler bir araya gelince çok hoş olmuş ve çokda keyif aldım.Tekerin daima düz bassın Sıtkı abim.:cat:

Soluk almadan baktım ve okudum , elinize sağlık , kazasız belasız nice geziler dilerim. Yolunuz tekrar buralardan geçerse tanışmak isterim.

Hayranlıkla okuyup,fotoğrafları tek tek inceledim. Elinize sağlık yaptığınız bu güzel geziyi fotoğraflarla bu kadar güzel anlattığınız için...::biggrinn::biggrinn::

353ck1y.jpg

Bu resimdeki bulut hiç dikkatinizi çektimi...

Gezi gerçekten yoğurtlu iskender tadında geçmiş:)İmrenilmicek gibi değil.Tekeriniz düz bassın...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ah be Sıtkı abicim haber versen atlar gelirdim dağda dozer taşlardık yine :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:cat::cat::cat:

Emeginiz icin cok cok tesekkürler
Harika bir gezi olmus..

Ben gecen Pazartesi Lastik degisimi icin verdigim motorumu hala alamadim tamirhaneden.. Soguk ve yagmur yüzünden.. :pr::pr:

Harika bir gezi süper bi anlatım olmuş. Gitmiş kadar olduk eline emegne saglık.

harika bir gezi olmuş benimde tek tek fotoraflara bakmam yarım saatten fazla sürdü:d

Adana İl Temsilcisi
sıtkı ağabey,yine harika bir gezi yapmışsınız.biz de en son bu yaz o virajlardan geçmiştik.bayılıyorum o yola.paylaşım için teşekkürler.:cat:
bu arada murat kardeşiminde motorları hayırlı olsun.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar