güzel,paylaşım için teşekkürler.
Beğenmenize sevindim. Teşekkürler.:wiinkk:Çok güzel olmuş.. Anlatım da harika![]()
Bu geziyi geçen hafta yaptım Fat. Alanya'da bir gece kaldım. Bilseydim mutlaka ziyaret ederdim.:cat:abi alanyadan geçmişsin kaş a vardıysan dönüşde alanyadan geçersen sap tanışalım derim musaitsen tabi
Buranın kışı böyle işte.Oralara kış henüz gelmemiş gözüküyor.Paylaşım için teşekkürler.
İnşallah sana daha güzelleri nasip olur.maşallah motorda çokgüzel allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin çok hevesleniyorum böyle gezmeyi
Güzel mesajınıza teşekkür ederim.emeğine, yüreğine ve tekerine sağlık harika bir gezi resimler ve dostlarında harika kazasız belasız nice geziler
Teşekkürler Vedat. Beğenmene sevindim.:cat:güven çok güzel bir yolculuk çok güzel bir sunum süper olmuş ellerine tekerine sağlık
Teşekkürler Barok.Çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflar da harika anlatış da tekeriz düz bassın..
Sağlık olsun Fat.abi geleceğini bilseydim alanyada görürdüm ama kısmet değilmiş abi iyi gezmissin nice yeni gezi turlara![]()
Ne denebilirki gerçekten süper bir gezi olmuş. Ayrıca gezide başka gezilerede denk gelmeniz üstüne kaymak olmuşPaylaşım için tşk.
Teşekkürler Ömer. Özenmeni gerçeğe dönüştürmen dileğimle.:cat:şu kış gününde içim ısındı,özendim size.guzel paylasim olmus.
Umarım hayalinizi gerçekleştirirsiniz. Gerçekten mükemmel oluyor kış gezileri.:cat:Hayalim olan bir kış gezisini gerçekleştirdiniz, paylaştığınız için ve her anı fotoğrafıyla desteklediğiniz için kendi adıma çok teşekkür ederim.Yolunuz açık,tekeriniz düz olsun.
Teşekkür ederim.:cat:Paylaşım için teşekkürler. ellerinize sağlık...:cat:
harika resimler...
en son 2 yıl önce yaptığım yolları görünce içimi öyle çekmişim ki, eşimle tartışma yaşadım ( kendini uzun süre görmediğimde bile böyle iç çekmemişim )
mersinli arkadaşları görünce içim bir garip oldu
mersini görünce gözlerim doldu, ama 2 gün önce mersindeydim, 640 km lik yol bir çırpıda geçip gitti...
ne güzel şey motosiklet kullanmak
hocam yaaa, gözlerim doldu, ne yaptın sen böyle yaaaaaaaaaaa :salut: